A gaudir a PS4, a lluitar pel títol a XBOX

Els de xCoprat viuen el moment més dolç de la temporada al tram final de la competició i encaren l’última setmana completa amb ganes de mirar a la part alta de primera.

Dilluns els pericos s’enfronten al segon classificat de la lliga, el Llevant, els granotes, ja gairebé sense opcions al títol, intentaran gastar tots els cartutxos per arribar el més apretat possible al final. L’Espanyol pot acabar amb el “somni” granota.

Dimarts els blanc-i-blaus s’enfronten al tercer classificat, x6tence, que ja matemàticament no pot atrapar a Golden Hawks. Veurem si els pericos són capaços de tombar-los

Dimecres l’Espanyol juga en front un València que va just per sota dels pericos i que necessita la victòria per no trobar-se amb cap sorpresa inesperada.

En l’última setmana completa, veurem si els de xCoprat són capaços de consolidar-se a la mitja taula i poder escalar alguna posició més.

 

XBOX.

Setmana clau pels pericos per intentar guanyar la lliga.

Aquesta setmana decidirà si l’Espanyol de Pupen i Kawa opta o no al títol de lliga de primera a XBOX. Després d’una gran setmana passada, en aquesta intentaran escorçar distàncies amb el líder i arribar a l’última jornada amb opcions de títol.

Dilluns els pericos s’enfronten al penúltim classificat de la lliga, Black Arrow, amb peu i mig a segona divisió. Bon oportunitat per aconseguir tres punts importantíssims i més començant la setmana.

Dimarts la cosa es complica i segurament arriba el partit més important de la setmana contra un rival directe com el Betis. Qui guanyi, desbancarà pràcticament a l’altre i seran uns 3 punts d’or.

Dimecres els blanc-i-blaus s’enfronten al Ceuta, equip de la part baixa i on l’Espanyol no hauria de tenir problemes per emportar-se els tres punts.

Veurem si aquesta setmana fa que els pericos arribin al final amb opcions de guanyar la lliga.

 

CASTELLANO.

 

El Espanyol, con la permanencia en el saco, mira hacia arriba.

Los de xCoprat viven el momento más dulce de la temporada en el tramo final de la competición y encaran la última semana completa con ganas de mirar a lo alto de primera.

El lunes los pericos se enfrentan al segundo clasificado de la liga, el Levante, los granotas, ya casi sin opciones al título, intentarán gastar todos los cartuchos para llegar lo más apretado posible al final. El Espanyol puede acabar con el “sueño”.

El martes los blanquiazules se enfrentan al tercer clasificado, x6tence, que ya matemáticamente no puede atrapar a Golden Hawks. Veremos si los pericos son capaces de tumbarlos.

Miércoles el Espanyol juega en frente un Valencia que va justo por debajo de los pericos y que necesita la victoria para no encontrarse con ninguna sorpresa inesperada.

En la última semana completa, veremos si los de xCoprat son capaces de consolidarse en la media tabla y poder escalar alguna posición más.

XBOX.

Semana clave para los pericos para intentar ganar la liga.

Esta semana decidirá si el Espanyol de Pupen y Kawa opta o no al título de liga de primera en XBOX. Después de una gran semana pasada, en esta intentarán acortar distancias con el líder y llegar a la última jornada con opciones de título.

El lunes los pericos se enfrentan al penúltimo clasificado de la liga, Black Arrow, con pie y medio en segunda división. Buena oportunidad para conseguir tres puntos importantísimos y más empezando la semana.

Martes la cosa se complica y seguramente llega el partido más importante de la semana contra un rival directo como el Betis. Quien gane, desbancará prácticamente al otro y serán unos 3 puntos de oro.

El miércoles los blanquiazules se enfrentan al Ceuta, equipo de la parte baja y donde el Espanyol no debería tener problemas para llevarse los tres puntos.

Veremos si esta semana hace que los pericos lleguen al final con opciones de ganar la liga.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *