No es volen despenjar

Els de Leo encaren l’última setmana completa de competició amb la mira posada a les primeres places de la lliga. Tot i que matemàticament no té opcions al títol, vol intentar estar com més amunt millor.

Dilluns els groguets s’enfronten al Saragossa, equip de la zona baixa i en hores també molt baixes. Bona oportunitat per esgarrapar els primers punts de la setmana.

Dimarts es complica la cosa amb un rival de nivell com Ramboot, equip que està just per sota dels castellonencs amb els mateixos punts, 35. Partit clau per intentar seguir escalant posicions.

Dimecres visita el Madrigal el Betis, equip de la zona mitja-baixa i que també necessita els punts per no tenir sorpreses. A priori els groguets són favorits per emportar-se el partit.

Veurem fins a quin punt els de Leo són capaços de lluitar per les primeres places.

 

XBOX.

Els de Joker no es volen despenjar.

El Villarreal d’XBOX encara l’última setmana completa amb aspiracions a acabar a la part alta de la classificació i on tindrà rivals de nivell.

Dilluns els groguets s’enfronten al líder, el Llevant, que no vol que se li escapi l’oportunitat de ser campió. El submarí groc té a les seves mans intentar enfonsar als granotes.

Dimarts els castellonencs passen a enfrontar-se al segon classificat, Philips, que també vol seguir tenint opcions de guanyar el títol i necessita els tres punts per seguir el rastre del Llevant.

Dimecres a priori els de Joker tenen el partit més assequible davant un Leganés de mitja taula que ja no s’hi juga res.

Veient els rivals de nivell del Villarreal, poden ser claus els seus resultats per saber quí serà el campió de primera.

 

CASTELLANO.

El Villarreal mira arriba.

Los de Leo encaran la última semana completa de competición con la mirada puesta en las primeras plazas de la liga. Aunque matemáticamente no tiene opciones al título, quiere intentar estar lo más arriba posible.

Lunes los amarillos se enfrentan al Zaragoza, equipo de la zona baja y en horas también muy bajas. Buena oportunidad para arañar los primeros puntos de la semana.

El martes se complica la cosa con un rival de nivel como Ramboot, equipo que está justo por debajo de los castellonenses con los mismos puntos, 35. Partido clave para intentar seguir escalando posiciones.

Miércoles visita el Madrigal el Betis, equipo de la zona media-baja y que también necesita los puntos para no tener sorpresas. A priori los amarillos son favoritos para llevarse el partido.

Veremos hasta qué punto los de Leo son capaces de luchar por las primeras plazas.

XBOX.

Los de Joker no se quieren descolgar.

El Villarreal de XBOX encara la última semana completa con aspiraciones a terminar en la parte alta de la clasificación y donde tendrá rivales de nivel.

Lunes los amarillos se enfrentan al líder, el Levante, que no quiere que se le escape la oportunidad de ser campeón. El submarino amarillo tiene en sus manos intentar hundir a los granotas.

El martes los castellonenses pasan a enfrentarse al segundo clasificado, Philips, que también quiere seguir teniendo opciones de ganar el título y necesita los tres puntos para seguir el rastro del Levante.

Miércoles a priori los de Joker tienen el partido más asequible ante un Leganés de media tabla que ya no se juega nada.

Viendo los rivales de nivel del Villarreal, pueden ser claves sus resultados para saber quién será el campeón de primera.

 

Author: Gerard Àlvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *