El Cornellà no vol sorpreses

Els de Ponsi tenen una setmana complicada amb rivals dificils , pero l’encaren amb optimisme i amb la seva salvació a tocar

Dilluns els del Llobregat s’enfronten a Tesmpest eSports, equip que està quatre punts per sobre del Cornellà. Esgarrapar punts dilluns seria important per assegurar-se un coixí de punts al final.

Dimarts els de Ponsi juguen contra un Cadis que encara aspira al playoff d’ascens i sortirà a mossegar. Tot el que sigui puntuar pels verds és important contra els equips de la zona alta.

Dimecres els verds s’enfronten a un dels equips més forta de la categoria i amb clares aspiracions a quedar campió, Emonkeyz, que només està a dos punts del líder, el Reus. De nou, puntuar, seria clau pel Cornellà.

Veurem com estan els verds després d’una setmana amb rivals complicats i a falta de l’última jornada el dilluns que ve.

 

CASTELLANO.

El Cornellà no quiere sorpresas

Los de Ponsi tienen una semana complicada con rivales difíciles, pero la encaran con optimismo y con su salvación a tocar.

El lunes los del Llobregat enfrentan a Tesmpest eSports, equipo que está cuatro puntos por encima del Cornellà. Arañar puntos lunes sería importante para asegurarse un colchón de puntos al final.

El martes los de Ponsi juegan contra un Cádiz que aún aspira al playoff de ascenso y saldrá a morder. Todo lo que sea puntuar para los verdes es importante contra los equipos de la zona alta.

El miércoles los verdes se enfrentan a uno de los equipos más fuertes de la categoría y con claras aspiraciones a quedar campeón, Emonkeyz, que sólo está a dos puntos del líder, el Reus. De nuevo, puntuar, sería clave para el Cornellà.

Veremos cómo están los verdes después de una semana con rivales complicados y a falta de la última jornada el lunes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *