Ultims metres de la marató futbolística

Els equips catalans afronten una penúltima setmana que podria ser definitiva

 

POBLESEC

Partits importantíssims pel Poblesec. Se la juga amb equips que estan en una situació similar. GG System, Moose Gaming i CPF Idea, que es troben també en posicions perilloses seran els rivals setmanals de l’equip barceloní. Aquests equips tenen una distància mínima pel que fa a punts entre ells, per tant, cada gol, cada parada o cada victòria pot ser decisiva en el transcurs d’assolir la permanència.

UESA

Tres partits, tres guerres. El Sant Andreu està molt ben posicionat per acabar en llocs de play off d’ascens. Tot i això, no pot badar en els tres enfrontaments d’aquesta setmana. FC DragonBall és el rival del dilluns i el que a priori pot ciomplicar més les coses a l’equip català. Els altres duels els disputen contra un EFM Gaming Club salvat gairebé matemàticament i un Athletic Reds que veu el descens a regional cada cop més de prop.

CONSTANTÍ

Dos rivals de mitja taula i un de la part baixa pel Constantí. A la primera volta, els de Sesplu8, contra aquests mateixos rivals, van aconseguir uns números estratosfèrics: tres victòries amb onze gols a favor i cap en contra. Tot i això, no s’haurien de confiar ja que es tracten de rivals molt perillosos. Situats a la segona posició i veient el primer lloc pràcticament inabastable, els tarragonins tenen l’objectiu d’assegurar el segon lloc per disputar els playoffs d’ascens.

SANTFELIUENC

Després d’una setmana no molt bona del Santfeliuenc, tornen a la feina amb tres partits contra tres rivals de la part mitja-alta de la taula. Es tracten de Tocaitos FC, La Yusi CF i Death Star Team. Els de Sant Feliu ja no depenen d’ells mateixos per ser líders del seu grup i, a part de guanyar els seus respectius partits, hauran d’estar atents als resultats de l’actual líder.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera depèn d’ell mateix per guanyar la lliga. Davant, però, té a equips que estan lluitant pel mateix fet. No serà una setmana gens fàcil pels gironins, dos duels a vida o mort que hauran de superar per guanyar el títol més preuat. Els rivals corresponents són: Lea Gamers i Team La Élite.

A Xbox, el Llagostera també es situa a la segona plaça. Tot i això, no depèn d’ell mateix per guanyar el títol. Dilluns s’enfronten als actuals líders amb ganes de posar les coses complicades i arribar amb opcions als tres pròxims partits. Onyx eSports i Arles Wilkinson CF seran els altres rivals setmanals dels llagosterencs.

TERRASSA

El Terrassa arriba en aquesta setmana amb tres punts d’avantatge per sobre del segon classificat. Podria ser la setmana definitiva si els de Kekio_09 guanyen els seus dos únics enfrontaments. Un d’ells contra Virtual Team, els segons classificats i els seus màxims perseguidors. A part, també juguen contra un UD Antibet amb possibilitats i ganes d’entrar a la zona de play off.

LLEIDA

Un de dalt i un de baix de la classificació seran els equips amb què el Lleida disputarà els seus dos partits setmanals. Situats a la primera posició i amb la disputa dels playoffs quasi bé assegurada, els de Rekohn només podran ser campions de lliga si l’At Villalba ho permet. Així i tot, hauran de guanyar aquests dos encontres setmanals contra Deportiva Piloñesa eSports i FormaFut.

DIVINUS

L’equip d’FDC té tres enfrontaments per disputar aquesta setmana. A cinc punts d’avantatge per sobre del play off, el Divinus s’enfronta a El3Tiempo, Familyfriends i VFC Gaming amb ganes de certificar-lo una vegada per totes. A la primera volta van aconseguir sis punts d’aquests tres enfrontaments. Sis punts que a aquestes altures serien donats com a bons pels catalans i assegurarien la plaça als playoffs.

 

 

 

Últimos metros para terminar esta maratón futbolística

Los equipos catalanes afrontan una penúltima semana que podría ser definitiva

 

POBLESEC

Partidos importantísimos para Poblesec. Se la juega con equipos que están en una situación similar. GG System, Moose Gaming y CPF Idea, que se encuentran también en posiciones peligrosas serán los rivales semanales del equipo barcelonés. Estos equipos tienen una distancia mínima con respecto a puntos entre ellos, por lo tanto, cada gol, cada parada o cada victoria puede ser decisiva en el transcurso de lograr la permanencia.

UESA

Tres partidos, tres guerras. El San Andreu está muy bien posicionado para acabar en puestos de play off de ascenso. Sin embargo, no puede distraerse en los tres enfrentamientos de esta semana. FC DragonBall es el rival del lunes y el que a priori puede complicar más las cosas al equipo catalán. Los otros duelos los disputan contra un EFM Gaming Club salvado casi matemáticamente y un Athletic Reds que ve el descenso a regional cada vez más de cerca.

CONSTANTÍ

Dos rivales de media tabla y uno de la parte baja para el Constantí. En la primera vuelta, los de Sesplu8, contra estos mismos rivales, consiguieron unos números estratosféricos: tres victorias con once goles a favor y ninguno en contra. Sin embargo, no se deberían confiar ya que se tratan de rivales muy peligrosos. Situados en la segunda posición y viendo el primer lugar prácticamente inalcanzable, los tarraconenses tienen el objetivo de asegurar el segundo lugar para disputar los playoffs de ascenso.

SANTFELIUENC

Después de una semana no muy buena del Santfeliuenc, vuelven al trabajo con tres partidos contra tres rivales de la parte media-alta de la tabla. Se tratan de Tocaitos FC, La Yusi CF y Death Star Team. Los de Sant Feliu ya no dependen de ellos mismos para ser líderes de su grupo y, aparte de ganar sus respectivos partidos, deberán estar atentos a los resultados del actual líder.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera depende de sí mismo para ganar la liga. Enfrente, sin embargo, tiene a equipos que están luchando por el mismo hecho. No será una semana nada fácil para los gerundenses, dos duelos a vida o muerte que tendrán que superar para ganar el título más preciado. Los rivales correspondientes son: Lea Gamers y Team La Élite.

A Xbox, el Llagostera también se sitúa en la segunda plaza. Sin embargo, no depende de sí mismo para ganar el título. El lunes se enfrentan a los actuales líderes con ganas de poner las cosas complicadas y llegar con opciones a los tres próximos partidos. Onyx eSports y Arles Wilkinson CF serán los otros rivales semanales los llagosterencs.

TERRASSA

El Terrassa llega en esta semana con tres puntos de ventaja por encima del segundo clasificado. Podría ser la semana definitiva si los de Kekio_09 ganan sus dos únicos enfrentamientos. Uno de ellos contra Virtual Team, los segundos clasificados y sus máximos perseguidores. Aparte, también juegan contra un UD Antibet con posibilidades y ganas de entrar en la zona de play off.

LLEIDA

Uno de arriba y uno de abajo de la clasificación serán los equipos con los que el Lleida disputará sus dos partidos semanales. Situados en la primera posición y con la disputa de los playoffs casi asegurada, los de Rekohn sólo podrán ser campeones de liga si el At Villalba lo permite. Aun así, tendrán que ganar estos dos encuentros semanales contra Deportiva Piloñesa eSports y FormaFut.

DIVINUS

El equipo de FDC tiene tres enfrentamientos por disputar esta semana. A cinco puntos de ventaja por encima del play off, el Divinus se enfrenta a El3Tiempo, Familyfriends y VFC Gaming con ganas de certificarlo una vez por todas. En la primera vuelta lograron seis puntos de estos tres enfrentamientos. Seis puntos que a estas alturas serían dados como buenos por los catalanes y asegurarían la plaza a los playoffs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *