Opcions de titol de lliga a Xbox, partits intrascendents a PS4

Els de xCoprat, ja salvats, no aconsegueixen cap victòria aquesta setmana plena de rivals complicats i a falta d’una jornada, acabaran a la part mitja-baixa de la classificació de primera.

Dilluns els pericos s’enfrontaven al segon classificat, el Llevant, molt superior en tot el partit, que malgrat els gols de Lukeku i Vampirotorero no van poder arribar als 6 gols marcats pels granotes, 4 d’ells fets per Caiman.

Dimarts els blanc-i-blaus tenien una nova jornada complicada davant x6tence. De nou els de xCoprat es veien superats pel rival i malgrat el gol de Gabri, els quatre gols dels visitants van ser massa pels pericos.

Dimecres trobem el duel més igualat de la setmana, on inclús l’Espanyol va poder emportar-se el partit. 2 a 2 davant un València en hores baixes, tant a nivell esportiu com d’organització.

L’Espanyol, a falta d’una jornada, ja està salvat i seguirà una temporada més a primera divisió.

XBOX.

Gran setmana perica amb opcions de títol.

Els de Pupen i Kawa tornen a firmar una gran setmana i malgrat que es complica, encara tenen opcions de guanyar la lliga.

Dilluns els pericos van endossar un 4 a 0 a Black Arrow, un dels cuers de la categoria amb dos gols de Pupen i dos de Kilian. Molt superior el conjunt blanc-i-blau.

Dimarts vam veure un altre golejada perica, aquest cop la víctima va ser el Betis, que va veure com els de Cornellà-El Prat els hi clavaven 5 gols i de nou mantenien la porteria a 0.

Dimecres va ser l’únic dia on van volar dos punts. Empat a 1 amb el Ceuta en un partit clarament dominat pels pericos però que no van acabar de rematar i el partit va acabar amb empat.

L’Espanyol és a tres punts del primer i segon classificat, Philips i Llevant. En cas que l’”average” ho permeti, dos derrotes dels líder i una victòria de l’Espanyol donaria el campionat als pericos.

 

 

Castellano

Mala semana para los pericos.

Los de xCoprat, ya salvados, no consiguen ninguna victoria esta semana llena de rivales complicados y a falta de una jornada, acabarán en la parte media-baja de la clasificación de primera.

El lunes los pericos se enfrentaban al segundo clasificado, el Levante, muy superior en todo el partido, que a pesar de los goles de Lukeku y Vampirotorero no pudieron llegar a los 6 goles marcados por los granotas, 4 de ellos hechos por Caimán.

El martes los blanquiazules tenían una nueva jornada complicada ante x6tence. De nuevo los de xCoprat se veían superados por el rival y pese al gol de Gabri, los cuatro goles de los visitantes fueron demasiado para los pericos.

Miércoles encontramos el duelo más igualado de la semana, donde incluso el Espanyol pudo llevarse el partido. 2 a 2 ante un Valencia en horas bajas, tanto a nivel deportivo como de organizativo.

El Espanyol, a falta de una jornada, ya está salvado y seguirá una temporada más en primera división.

XBOX.

Gran semana perica con opciones de título.

Los de Pupen y Kawa vuelven a firmar una gran semana y aunque se complica, aún tienen opciones de ganar la liga.

El lunes los pericos endosaron un 4 a 0 a Black Arrow, uno de los colistas de la categoría con dos goles de Pupen y dos de Kilian. Muy superior el conjunto blanquiazul.

Martes vimos otra goleada perica, esta vez la víctima fue el Betis, que vio como los de Cornellà-El Prat les clavaban 5 goles y de nuevo mantenían la portería a 0.

El miércoles fue el único día donde volaron dos puntos. Empate a 1 con el Ceuta en un partido claramente dominado por los pericos pero que no acabaron de rematar y el partido acabó con empate.

El Espanyol está a tres puntos del primer y segundo clasificado, Philips y Levante. En caso de que el “average” lo permita, dos derrotas de los líderes y una victoria del Espanyol daría el campeonato a los pericos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *