Alegries i tristeses relatives

A regional, tots els equips catalans disputaran el play off d’ascens. A les divisions intermèdies, cada equip es troba en una situació diferent

 

POBLESEC

Gran setmana del Poblesec aconseguint set punts de nou possibles. Set punts que signifiquen una alliberació i donen ales a l’equip barceloní per vèncer i sortir de play off de descens en l’última jornada. Les victòries, per 0-5 i 2-1 contra Moose Gaming i CPF Idea, respectivament. A falta d’un partit, el Poblesec es situa a l’onzena posició empatats a punts amb el desè classificat, Tres Sesenta FC, que marca la permanència.

UESA

El Sant Andreu surt de la zona de play off en una setmana on els resultats no han estat gaire bons per l’equip català. Els d’animal734 han acabat la penúltima setmana amb dos derrotes i una victòria, fet que els situa a la quarta posició. La única victòria, insuficient, contra Athletic Reds fa que els catalans no depenguin d’ells mateixos en l’última jornada per tornar a la zona de play off.

CONSTANTÍ

El Constantí no perd i assegura la seva participació als playoffs d’ascens a tercera divisió. Amb els set punts sumats d’aquesta setmana, només en necessita un més per certificar la segona plaça del grup C de quarta divisió. Els resultats dels de Sesplu8 han estat els següents: empat a dos contra Zafra United i dos victòries contra Wolves City FC i Benemérita Team, per 0-5 i 3-1, respectivament.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc no aprofita l’ensopegada del líder i deixa escapar dos punts molt valuosos. Tot i això, encara tenen opcions a guanyar el campionat. Amb set punts més al seu caseller, el Santfeliuenc no es mou de la segona posició. L’inoportú empat, el van fer en l’últim partit setmanal que els enfrontava a Death Star Team. Les victòries, clares, contra La Yusi CF i TocaitosFC.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera perd totes les opcions de guanyar la lliga al primer partit setmanal, en un partit contra Lea Gamers on la sort no va anar de la mà dels gironins. En l’altre partit també decisiu, el Llagostera va aconseguir la victòria amb un bon gol en els últims minuts del matx. Actualment, els de BeltryHD es situen a la tercera posició amb opcions d’escalar-ne una més.

A Xbox, el Llagostera no aconsegueix guanyar al líder en el seu encontre setmanal i ja és oficialment subcampió del grup B de tercera divisió. Molt bona marca pels gironins després de l’ascens la temporada anterior. Ara, el seu objectiu es enfocar-se per aconseguir un altre ascens.

 

 

 

TERRASSA

El Terrassa ja és líder del grup I de Regional! Immensa temporada dels egarencs, que han anat de menys a més fins a convertir-se en un rival temible per a qualsevol equip. L’últim empat contra els segons classificats certifica el campionat del Terrassa a una jornada abans d’acabar. Amb el títol a la butxaca, els catalans tenen l’objectiu de completar una temporada rodona aconseguint l’ascens que els dugui a quarta divisió.

LLEIDA

El Lleida perd i empata en els seus dos únics enfrontaments i desaprofita l’oportunitat de ser líders del seu grup. Tot i això, gran temporada dels lleidatans en el seu debut a VFO fent una segona volta immensa i aconseguint classificar-se per disputar els playoffs d’ascens. Els resultats han estat els següents: derrota per 4-1 contra Deportiva Piloñesa i empat a quatre contra Formafut.

DIVINUS

L’equip d’FDC suma set punts aquesta penúltima setmana de lliga i ja té la quarta plaça assegurada. Gran temporada del Divinus que també aconsegueix classificar-se pels playoffs en la seva primera temporada a VFO. Primer i únic empat d’aquesta temporada del Divinus contra FamilyFriends que els priva d’entrar al TOP3. Les victòries, per  7-2 i 3-1 contra  El3Tiempo i VFC Gaming, respectivament.

 

 

Castellano

Alegrías y tristezas relativas en la penúltima semana de liga

En regional, todos los equipos catalanes disputarán el play off de ascenso. En las divisiones intermedias, cada equipo se encuentra en una situación diferente

 

POBLESEC

Gran semana del Poblesec consiguiendo siete puntos de nueve posibles. Siete puntos que significan una liberación y dan alas al equipo barcelonés para vencer y salir de play off de descenso en la última jornada. Las victorias, por 0-5 y 2-1 contra Moose Gaming y CPF Idea, respectivamente. A falta de un partido, el Poblesec se sitúa en la undécima posición empatados a puntos con el décimo clasificado, Tres Sesenta FC, que marca la permanencia.

UESA

El San Andreu sale de la zona de play off en una semana donde los resultados no han sido muy buenos para el equipo catalán. Los de animal734 han terminado la penúltima semana con dos derrotas y una victoria, hecho que les sitúa en la cuarta posición. La única victoria, insuficiente, contra Athletic Reds hace que los catalanes no dependan de ellos mismos en la última jornada para volver a la zona de play off.

CONSTANTÍ

El Constantí no pierde y asegura su participación en los playoffs de ascenso a tercera división. Con los siete puntos sumados de esta semana, sólo necesita uno más para certificar la segunda plaza del grupo C de cuarta división. Los resultados de los de Sesplu8 han sido los siguientes: empate a dos contra Zafra United y dos victorias contra Wolves City FC y Benemérita Team, por 0-5 y 3-1, respectivamente.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc no aprovecha el tropiezo del líder y deja escapar dos puntos muy valiosos. Sin embargo, todavía tienen opciones a ganar el campeonato. Con siete puntos más en su casillero, el Santfeliuenc no se mueve de la segunda posición. El inoportuno empate, lo hicieron en el último partido semanal que les enfrentaba a Death Star Team. Las victorias, claras, contra La Yusi CF y TocaitosFC.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera pierde todas las opciones de ganar la liga en el primer partido semanal, en un partido contra Lea Gamers donde la suerte no fue de la mano de los gerundenses. En el otro partido también decisivo, el Llagostera consiguió la victoria con un buen gol en los últimos minutos del encuentro. Actualmente, los de BeltryHD se sitúan en la tercera posición con opciones de escalar una más.

A Xbox, el Llagostera no consigue ganar al líder en su encuentro semanal y ya es oficialmente subcampeón del grupo B de tercera división. Muy buena marca para los gerundenses tras el ascenso la temporada anterior. Ahora, su objetivo es enfocarse para lograr otro ascenso.

TERRASSA

¡El Terrassa ya es líder del grupo I de Regional! Inmensa temporada de los egarenses, que han ido de menos a más hasta convertirse en un rival temible para cualquier equipo. El último empate contra los segundos clasificados certifica el campeonato del Terrassa a una jornada antes de terminar. Con el título en el bolsillo, los catalanes tienen el objetivo de completar una temporada redonda consiguiendo el ascenso que los lleve a cuarta división.

LLEIDA

El Lleida pierde y empata en sus dos únicos enfrentamientos y desaprovecha la oportunidad de ser líderes de su grupo. Sin embargo, gran temporada de los leridanos en su debut en VFO haciendo una segunda vuelta inmensa y consiguiendo clasificarse para disputar los playoffs de ascenso. Los resultados han sido los siguientes: derrota por 4-1 contra Deportiva Piloñesa y empate a cuatro contra Formafut.

DIVINUS

El equipo de FDC suma siete puntos esta penúltima semana de liga y ya tiene la cuarta plaza asegurada. Gran temporada del Divinus que también consigue clasificarse para los playoffs en su primera temporada en VFO. Primer y único empate de esta temporada del Divinus contra FamilyFriends que les priva de entrar en el TOP3. Las victorias, por 7-2 y 3-1 contra El3Tiempo y VFC Gaming, respectivamente.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *