Permanència virtual per la UE Cornellà

Els verds estan virtualment salvats tot i que haurien de treure un empat en l’última jornada per certificar-ho

Dilluns, els verds aconseguien la victòria de la setmana davant Tempest eSports per 2 a 1 amb gols de Plaqueitor i Ponsi. Tres punts vitals els de dilluns.

Dimarts els de Ponsi empataven a 0 amb un Cadis lluitador però poc efectiu de cara a porta. Els verds també van tenir les seves ocasions pero no van acabar d’encertar.

Dimecres el Cornellà no va poder amb el que es va proclamar en aquell partit campió de segona divisió, eMonkeyz i el seu ascens a primera. Malgrat que només va ser per un ajustat 2 a 1, els verds no van poder imposar-se al seu rival.

El Cornellà, amb un punt, s’assegurarà estar una temporada més a segona divisió.

CASTELLANO.

El Cornellà hace un 4/9 y está casi salvado.

Los verdes están virtualmente salvados aunque deberían sacar un empate en la última jornada para certificarlo.

El lunes los verdes conseguían la victoria de la semana ante Tempest eSports por 2 a 1 con goles de Plaqueitor y Ponsi. Tres puntos vitales los del lunes.

El martes los de Ponsi empataban a 0 con un Cádiz luchador pero poco efectivo de cara a puerta. Los verdes también tuvieron sus ocasiones pero no acabaron de acertar.

El miércoles el Cornellà no pudo con el que se proclamó en aquel partido campeón de segunda división, eMonkeyz y su ascenso a primera. A pesar de que sólo fue por un ajustado 2 a 1, los verdes no pudieron imponerse a su rival.

El Cornellà, con un punto, se asegurará estar una temporada más en segunda división.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *