La temporada 4 del Vila-Real acaba aquí

A Ps4, els de Leo només guanyen un dels tres partits que va disputar i encararà l’última jornada sense jugar-se res.

Dilluns va arribar la única victòria de la setmana pels groguets, imposant-se al Saragossa en un partit igualat i que els de Leo van decidir per la mínima (1-0).

Dimarts va arribar la primera derrota de la setmana davant Ramboot en un partit marcat per l’igualat entre els dos conjunts i que es va decantar amb dos gols de El_Golfito malgrat que el Villarreal va acutar distàncies.

Dimecres nova derrota pels del Madrigal en aquest cas davant d’un Betis que malgrat no ser molt superior al Villarreal si que va ser més efectiu i es va acabar imposant per 1 gol a 3.

Els groguets arriben a l’última jornada ja salvats.

XBOX.

El Villarreal compleix i ja no s’hi juga res.

Els groguets fan un 4 de 9 i com a la plataforma de Sony, arribaran a l’última jornada sense jugar-se res.

Dilluns els castellonencs van empatar a 1 en el derbi valencià davant el Llevant, en un partit igualat i que el gol dels groguets va ser obre de Joker.

Dimarts el Villarreal s’enfrontava al líder, Philips, que va ser superior i sobretot veient que uns s’hi jugaven seguir en la lluita pel títol. 1 a 3 pels de la marca electrònica.

Dimecres va arribar la victòria de la setmana davant del Leganés per 2-1, amb els dos gols groguets de les botes de RMM.

El Villarreal acabarà dilluns una bona temporada a primera.

 

Castellano

El Villarreal no tiene una buena semana.

Los de Leo sólo ganan uno de los tres partidos que disputó y encarará la última jornada sin jugarse nada.

El lunes llegó la única victoria de la semana por los amarillos, imponiéndose al Zaragoza en un partido igualado y que los de Leo decidieron por la mínima (1-0).

Martes llegó la primera derrota de la semana ante Ramboot en un partido marcado por la igualdad entre ambos conjuntos y que se decantó con dos goles de El_Golfito a pesar que el Villarreal acortó distancias.

Miércoles nueva derrota para los del Madrigal en este caso ante un Betis que pese a no ser muy superior al Villarreal si que fue más efectivo y se acabó imponiendo por 1 gol a 3.

Los amarillos llegan a la última jornada ya salvados.

XBOX.

El Villarreal cumple y ya no se juega nada.

Los amarillos hacen un 4 de 9 y como la plataforma de Sony, llegarán a la última jornada sin jugarse nada.

El lunes los castellonenses empataron a 1 en el derbi valenciano ante el Levante, en un partido igualado y que el gol de los amarillos fue obra de Joker.

El martes el Villarreal se enfrentaba al líder, Philips, que fue superior y sobre todo viendo que unos se jugaban seguir en la lucha por el título. 1 a 3 por los de la marca electrónica.

Miércoles llegó la victoria de la semana ante el Leganés por 2-1, con los dos goles amarillos de las botas de RMM.

El Villarreal acabará el lunes una buena temporada en primera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *