Final tranquil per al Cornellà

Els de Ponsi tenen la permanència assegurada i arriben a l’última jornada de lliga amb la tranquil·litat d’afrontar un partit davant Neverback (equip ja de tercera) que servirà per acomiadar una bona temporada a segona sent el primer any dels verds a la categoria.

Avancem les felicitacions a tot l’equip per la salvació i la bona temporada que han fet fins el final.

 

 

 

Castellano

El Cornellà , a jugar con calma el final

Los de Ponsi tienen la permanencia asegurada y llegan a la última jornada de liga con la tranquilidad de afrontar un partido ante Neverback (equipo ya de tercera) que servirá para despedir una buena temporada en segunda siendo el primer año de los verdes en la categoría.

Avanzamos las felicitaciones a todo el equipo por la salvación y la buena temporada que han hecho hasta el final.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *