Intrascendent última jornada pel Vila-Real

Els de Leo s’enfronten a un Sevilla que tampoc s’hi juga res, per tant, partit intranscendent on els groguets voldran atrapar en punts a Lenovo, en el cas que aquests perdin. La dada és que si l’average fos a favor dels castellonencs, encara tindrien opcions d’entrar a europa, però malauradament no és així.

Igualment volem felicitar als homes de Leo per la gran temporada que han fet en una molt difícil primera divisió.

El Villarreal té una última jornada relaxada.

Els groguets d’XBOX ja no s’hi juguen res en l’última jornada de primera i encaren relaxats el partit que avui els hi enfrontarà al Reus. Una bona temporada que ha fet que els de Madrigal estiguin salvats fa jornades i s’assegurin una temporada més estar a la màxima categoria de VFO a XBOX.

Felicitem als de Joker i companyia per aquesta bona campanya.

 

Castellano

El Villarreal a terminar en lo más alto posible.

Los de Leo se enfrentan a un Sevilla que tampoco se juega nada, por lo tanto, partido intrascendente donde los amarillos querrán atrapar en puntos a Lenovo, en el caso de que éstos pierdan. El dato es que si el average fuera a favor de los castellonenses, aún tendrían opciones de entrar en Europa, pero desgraciadamente no es así.

Igualmente queremos felicitar a los hombres de Leo por la gran temporada que han hecho en una muy difícil primera división.

El Villarreal tiene una última jornada relajada.

Los amarillos de XBOX ya no se juegan nada en la última jornada de primera y encaran relajados el partido que hoy les enfrentará al Reus. Una buena temporada que ha hecho que los de Madrigal estén salvados hace jornadas y se aseguren una temporada más estar en la máxima categoría de VFO XBOX.

Felicitamos a los de Joker y compañía por esta buena campaña.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *