L’Espanyol, a acabar amb orgull a les dues plataformes

Amb l’equip blanc-i-blau ja salvat i sense jugar-se res, encara aquesta última jornada davant del recent campió de primera, Golden Hawks. Al·licients? Intentar derrotar al campió, que ha estat un campió molt destacat i poder optar a acabar la lliga en setè lloc, matemàticament possible. 

Veurem si els de xCoprat poden sorprendre a un campió que pot estar relaxat.

XBOX.

Els de Pupen i Kawa a empatar amb els líders.

Els pericos tenen una oportunitat, d’empatar a punts amb els líders Philips i Llevant, que malgrat l’average els pericos ja no poden ser campions, si que poden empatar amb ells a punts. Què ha de passar? Que Philips i Llevant perdin els seus partits i els pericos guanyin a Loyal (que ja no s’hi juga res).

És complicat però no impossible, així que estarem molt atents a l’última jornada de primera a XBOX.

Ens avancem i felicitem per la gran temporada als homes de Pupen i Kawa

 

castellano

El Espanyol a acabar con orgullo.

Con el equipo blanquiazul ya salvado y sin jugarse nada, encara esta última jornada ante el reciente campeón de primera, Golden Hawks. Alicientes? Intentar derrotar al campeón, que ha sido un campeón muy destacado y poder optar a terminar la liga en séptimo lugar, matemáticamente posible.

Veremos si los de xCoprat pueden sorprender a un campeón que puede estar relajado.

XBOX.

Los de Pupen y Kawa a empatar con los líderes.

Los pericos tienen una oportunidad, empatar a puntos con los líderes Philips y Levante, que a pesar del average los pericos ya no pueden ser campeones, si que pueden empatar con ellos en puntos. ¿Qué tiene que pasar? Que Philips y Levante pierdan sus partidos y los pericos ganen a Loyal (que ya no se juega nada).

Es complicado pero no imposible, así que estaremos muy atentos a la última jornada de primera XBOX.

Nos avanzamos y felicitamos por la gran temporada los hombres de Pupen y Kawa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *