Ultim tren als objectius

Última jornada i últimes oportunitats que tenen els equips catalans per complir el seu objectiu

Els equips catalans depenen d’algun succés per assegurar la permanència, arribar a les zones de playoff o guanyar la lliga

 

POBLESEC

El Poblesec es situa en una posició de playoff de descens i tot i que guanyi, hi ha la possibilitat que segueixi en aquesta onzena posició. Les opcions de l’equip barceloní passen totalment a mans de Tres Sesenta FC i GG System Només una ensopegada d’aquests equips i la corresponent victòria dels catalans contra el Niupi FC, lliuraria el Poblesec de disputar aquest perillós playoff.

UESA

El Sant Andreu tampoc depèn d’ell mateix per aconseguir el seu objectiu. En aquest cas, quedar en posicions de playoff d’ascens. Només una derrota del RayoMajadahonda o un empat o derrota de l’AE eSports Club farien possible el somni dels andreuencs. Això si, també hauran de complir amb una victòria contra Besollita FC.

CONSTANTÍ

Els tarragonins juguen l’últim partit de lliga contra el líder amb la participació al playoff totalment assegurada. El que no està assegurat pels de Sesplu8 és la segona plaça. La caiguda a la tercera plaça només seria possible davant d’un escenari on el Constantí perdés i Mambo FC guanyés el seu corresponent partit.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc només podrà ser campió de lliga si X1 DRAGONS ho permet. Qualsevol ensopegada d’aquest equip faria que el Santfeliuenc aconsegueixi el campionat. Assegurada, ja la segona plaça, els de Sant Feliu de Llobregat aniran a guanyar el seu partit contra Black Eagles CF per posar pressió als líders.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera tampoc es juga res. Un cop assolit el playoff d’ascens, els gironins només poden optar a la segona posició si els actuals segons classificats pateixen una derrota. Segona temporada dels llagosterencs amb millors resultats que la anterior.

A Xbox, jornada intranscendent pel Llagostera. A set punts del líder i a cinc dels tercers classificats, els gironins ja ho han dit tot a la lliga i es jugaran ser equip de segona divisió els pròxims dies.

TERRASSA

El Terrassa ja es va acomiadar de la lliga la setmana passada aconseguint el campionat del grup I de Regional. Els egarencs descansen avui i tenen més dies per preparar-se per la promoció d’ascens.

 

LLEIDA

El Lleida optarà a la segona posició en aquest últim partit de lliga. Bona temporada dels lleidatans i millor segona volta que els porta a jugar aquest desitjat playoff. Lúltim partit, contra Jokers Team, servirà per agafar sensacions per aquests partits més importants de l’any.

DIVINUS

El Divinus tampoc es juga res en aquest últim partit. Assegurada tant la participació als playoffs com la quarta posició, l’equip d’FDC disputarà un partit del tot insignificant contra Aresxloz_VFO.

 

 

 

Castellano

Última jornada y últimas oportunidades que tienen los equipos catalanes para cumplir su objetivo

Los equipos catalanes dependen de algún suceso para asegurar la permanencia, llegar a las zonas de playoff o ganar la liga

 

POBLESEC

El Poblesec se sitúa en una posición de playoff de descenso y aunque gane, existe la posibilidad de que siga en esta undécima posición. Las opciones del equipo barcelonés pasan totalmente a manos de Tres Sesenta FC y GG System Sólo un tropiezo de estos equipos y la correspondiente victoria de los catalanes contra el Niupi FC, libraría el Poblesec de disputar este peligroso playoff.

UESA

El Sant Andreu tampoco depende de sí mismo para lograr su objetivo. En este caso, quedar en posiciones de playoff de ascenso. Sólo una derrota del RayoMajadahonda o un empate o derrota de la AE eSports Club harían posible el sueño de los andreuencs. Eso sí, también deberán cumplir con una victoria contra Besollita FC.

CONSTANTÍ

Los tarraconenses juegan el último partido de liga contra el líder con la participación en el playoff totalmente asegurada. Lo que no está asegurado para los de Sesplu8 es la segunda plaza. La caída en la tercera plaza sólo sería posible ante un escenario donde el Constantí perdiera y Mambo FC ganara su correspondiente partido.

SANTFELIUENC

El Santfeliuenc sólo podrá ser campeón de liga si X1 DRAGONS lo permite. Cualquier tropiezo de este equipo haría que el Santfeliuenc consiga el campeonato. Asegurada, ya la segunda plaza, los de Sant Feliu de Llobregat irán a ganar su partido contra Black Eagles CF para poner presión a los líderes.

LLAGOSTERA

A PS4, el Llagostera tampoco se juega nada. Una vez alcanzado el playoff de ascenso, los gerundenses sólo pueden optar a la segunda posición si los actuales segundos clasificados sufren una derrota. Segunda temporada de los llagosterencs con mejores resultados que la anterior.

A Xbox, jornada intrascendente Llagostera. A siete puntos del líder y a cinco de los terceros clasificados, los gerundenses ya lo han dicho todo en la liga y se jugarán ser equipo de segunda división los próximos días.

TERRASSA

El Terrassa ya se despidió de la liga la semana pasada consiguiendo el campeonato del grupo I de Regional. Los egarenses descansan hoy y tienen más días para prepararse para la promoción de ascenso.

LLEIDA

El Lleida optará a la segunda posición en este último partido de liga. Buena temporada de los leridanos y mejor segunda vuelta que los lleva a jugar este deseado playoff. El último partido, contra Jokers Team, servirá para coger sensaciones para estos partidos más importantes del año.

DIVINUS

El Divinus tampoco se juega nada en este último partido. Asegurada tanto la participación a los playoffs como la cuarta posición, el equipo de FDC disputará un partido del todo insignificante contra Aresxloz_VFO.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *