El C.E Europa entra als eSports

El club crea una secció oficial dedicada als esports electrònics amb l’objectiu de créixer en el cada vegada més nombrós àmbit digital

Els videojocs estan cada cop més presents a la nostra societat. Avui dia gairebé tothom hi juga al mòbil, tauleta, ordinador o consola. No obstant, quan el joc es transforma en competició, apareixen els eSports. Ara, el club aposta per ampliar horitzons, sempre amb el futbol per bandera, creant el seu propi equip d’esports electrònics al voltant del videojoc FIFA, dins de la modalitat de ‘Pro clubs’.

Aquest mode de joc consisteix en partits d’onze contra onze on cada persona controla a un jugador dins del camp virtual. Així doncs, el club estarà representat dins del joc amb el nom d’Europa eSports i vestirà els mateixos colors que a la seva samarreta principal (amb la limitació dels dissenys de samarreta que, actualment, ofereix l’editor del joc). Un cop fet l’equip, aquest competirà a la lliga VFO, la més prestigiosa a nivell estatal, on es podrà veure les cares amb equips del nivell de Sevilla, Espanyol o Levante, entre molts d’altres.

En l’àmbit català, conjunts del grup cinc de la Tercera Divisió com el Terrassa, Santfeliuenc, Sant Andreu o l’Hospitalet i també d’altres de superior categoria com Nàstic, Reus o Lleida Esportiu ja compten amb aquesta secció. Per comandar aquest nou projecte, l’equip escapulat d’eSports estarà dirigit per Àlex Beltran “Beltry”, experimentat mànager de la comunitat catalana que compta amb tres ascensos en les seves úniques tres temporades a la competició. El premianenc prové de la UE Llagostera eSports, on aquesta temporada ha estat màxim golejador i MVP del conjunt gironí i s’ha erigit com una peça clau per a ascendir l’equip des de Regional a la Quarta Divisió estatal.

 

Castellano

 

El club crea una sección oficial dedicada a los deportes electrónicos con el objetivo de crecer en el cada vez más numeroso ámbito digital

Los videojuegos están cada vez más presentes en nuestra sociedad. Hoy en día casi todo el mundo juega al móvil, tableta, ordenador o consola. No obstante, cuando el juego se transforma en competición, aparecen los deportes. Ahora, el club apuesta por ampliar horizontes, siempre con el fútbol por bandera, creando su propio equipo de deportes electrónicos alrededor del videojuego FIFA, dentro de la modalidad de ‘Pro clubes’.

Este modo de juego consiste en partidos de once contra once donde cada persona controla a un jugador dentro del campo virtual. Así pues, el club estará representado dentro del juego con el nombre de Europa Deporte y vestirá los mismos colores que en su camiseta principal (con la limitación de los diseños de camiseta que, actualmente, ofrece el editor del juego). Una vez hecho el equipo, este competirá en la liga VFO, la más prestigiosa a nivel estatal, donde se podrá ver las caras con equipos del nivel de Sevilla, Español o Levante, entre muchos otros.

En el ámbito catalán, conjuntos del grupo cinco de la Tercera División como el Terrassa, Santfeliuenc, Sant Andreu o el Hospitalet y también de otras de superior categoría como Nàstic, Reus o Lleida eSports ya cuentan con esta sección. Para comandar este nuevo proyecto, el equipo escapulado de eSports estará dirigido por Alex Beltran “Beltry“, experimentado manager de la comunidad catalana que cuenta con tres ascensos en sus únicas tres temporadas en la competición. El premianense proviene de la UE Llagostera eSports, donde esta temporada ha sido máximo goleador y MVP del conjunto gerundense y se ha erigido como una pieza clave para ascender al equipo desde Regional a la Cuarta División estatal.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *