El Santfeliuenc obté l’anhelat ascens a 4a divisió

Després d’una temporada llarga i un playoff molt treballat, el Santfe aconsegueix deixar enrere el “pou” de regional, categoria que han demostrat que ja els quedava sobradament petita.

 

La temporada passada no va acabar bé pel Santfeliuenc: l’equip va perdre als despatxos i en l’última jornada el bitllet pels playoff d’ascens. Aquest any amb la reestructuració de les divisions i la creació de la nova i àmplia categoria regional la nova temporada tampoc pintava especialment esperançadora: seria un camí molt llarg per escapar de la regional, clar objectiu del club per la temporada.

Mantenint bona part de l’estructura de la temporada passada, reforçant-se en posicions molt puntuals i recuperant les bones sensacions de joc. Així és com els blanc-i-blaus van començar la temporada. La fórmula va donar excel·lents resultats i amb una tercera part dels partits disputats ja eren líders de grup i encara no coneixien la derrota.

La temporada va avançar i l’equip va conèixer la derrota i baixar una mica el nivell, desafortunadament coincidint amb la Copa Newskill on l’equip no va estar de pega i va caure ràpidament. Els del Baix Llobregat no van abaixar els braços i aquesta derrota els va esperonar per tornar amb forces a la lliga on es van assegurar ja matemàticament el playoff a falta d’unes quantes jornades per acabar la temporada.

Amb el primer objectiu complert el Santfe pensava més en el playoff i en pujar que no pas en l’anecdòtic títol de campió de divisió. Tot i així l’equip va lluitar fins la penúltima jornada, on es va escapar el primer lloc. Un molt bon X1 Dragons es va proclamar campió de grup i els catalans van quedar subcampions.

A Copa Nebrija i amb una molt bona dinàmica de joc, els santfeliuencs van aconseguir arribar fins a quarts de final del grup fort on un molt seriós Iluro eSports els va deixar fora.

Els playoff pel Santfe no varen resultar gens fàcils. Només començar es van haver d’enfrontar al Lleida eSports en primera ronda. Els del Baix Llobregat van aconseguir passar de ronda i els esperava La Mano Negra, un rival duríssim al que també van ser capaços de doblegar després de remuntar 0-2 en contra en el primer partit.

La fortuna va somriure en la següent ronda i l’equip va passar sense disputar eliminatòria. Ja a la ronda final i amb el format del millor de tres partits l’EFM Gaming era l’últim obstacle entre el Santfe i l’ascens a quarta divisió. La eliminatòria va ser extremadament dura i equilibrada, es van haver d’exhaurir els 3 partits i tots 3 es van resoldre per un sol gol de diferència. Finalment el Santfeliuenc es va imposar al darrer partit i va assolir el gran objectiu de la temporada: ser equip de 4a divisió.

 

El Santfeliuenc cierra la 4ª temporada VFO con el preciado ascenso a 4ª división

 

Después de una larga temporada y un playoff muy trabajado, el Santfe consigue dejar atrás el “pozo” de regional, categoría que han demostrado que ya les quedaba sobradamente pequeña.

 

La temporada pasada no acabó bien para el Santfeliuenc: el equipo perdió en los despachos y en la última jornada el billete para el playoff de ascenso. Este año con la reestructuración de las divisiones y la creación de la nueva y amplia categoría regional la nueva temporada tampoco pintaba especialmente esperanzadora: iba a ser un camino muy largo para escapar de la regional, el claro objetivo del club para esta temporada.

Manteniendo gran parte de la estructura de la pasada temporada, reforzándose en posiciones muy puntuales y recuperando las buenas sensaciones de juego. Así es como los blanquiazules empezaron la temporada. La fórmula dio grandes resultado y con una tercera parte de los partidos disputados ya eran líderes y aún no conocían la derrota.

La temporada avanzaba y el equipo se encontró con la derrota y bajó un poco el ritmo, desafortunadamente coincidiendo con la Copa Newskill donde el equipo no tuvo suerte y cayó rápidamente. Los del Baix Llobregat no bajaron los brazos y esta derrota los espoleó para volver con fuerzas a la liga donde se aseguraron matemáticamente el playoff a falta de bastantes jornadas para el fin de temporada.

Con el primer objetivo ya cumplido el Santfe pensaba más en el playoff y en subir que no en el anecdótico título de campeón de división. Igualmente el equipo luchó hasta la penúltima jornada, cuando se escapó el primer puesto. Un muy buen X1 Dragons se proclamaba campeón de grupo y los catalanes quedaron segundos.

En la Copa Nebrija y con una buena dinámica de juego, los de Sant Feliu consiguieron llegar hasta cuartos de final del grupo más fuerte de regional, donde un muy serio Iluro eSport les iba a dejar fuera de juego.

Los playoff para el Santfe no iban a resultar nada fáciles. Solo empezar se tuvieron que enfrentar al Lleida eSports en primera ronda. Los del Baix Llobregat consiguieron pasar de ronda y ahí les esperaba La Mano Negra, otro rival muy duro al que también fueron capaces de doblegar después de remontar un 0-2 en contra del primer partido.

La fortuna sonrió en la siguiente ronda y el equipo consiguió pasar sin disputar eliminatoria. Ya en la ronda final y con el formato del mejor de tres partidos, EFM Gaming era el último obstáculo entre el Santfe y el ascenso a 4ª. La eliminatoria fue extremadamente dura y equilibrada, se tuvieron que jugar los 3 partidos y todos se resolvieron por un solo gol de diferencia. Finalmente el Santfeliuenc se impuso en el último partido y consiguió el objetivo de la temporada: ser equipo de 4ª división.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *