El Constantí culmina la seva temporada rècord amb l’ascens a tercera

Els Constantinecs han protagonitzat una temporada espectacular on han aconseguit cridar l’atenció gràcies al merescut ascens i al subcampionat de la Copa Nebrija de 4a divisió.

En la tercera temporada de la VFO el Constantí va començar sent equip de la 5a divisió. Després de dos ascensos consecutius, la propera temporada els de Tarragonès jugaran a 3a divisió.  Amb Sesplu8 com a far, el Constantí ha brillat en joc i resultats durant tota la temporada.

Si bé és cert que en els primers partits de lliga a l’equip li va costar trobar el ritme letal que els havia caracteritzat la temporada passada, a mesura que avançava la competició es van anar trobant a si mateixos i recuperar la seva versió més demolidora. D’aquesta manera els constantinencs van realitzar una segona volta fantàstica, fins al punt que varen acabar en segona posició i assegurar una importantíssima plaça pel playoff, autèntic objectiu de la temporada.

A la Copa Newskill l’equip es va veure emparellat ben d’hora amb uns els equips més potents de 1a divisió: el Villarreal CF. Tot i el desigual emparellament a priori, els catalans van plantar cara i van lluitar de manera espectacular, fins al punt de quedar-se ven a prop de donar la sorpresa i eliminar al Villarreal, però finalment van caure per un resultat global de 2-1 a favor dels groguets.

L’equip es van centrar en els playoffs i en les boníssimes sensacions que havien donat i quedar eliminats a la Copa Newskill. El Club Fuentytajo VFO va ser el primer equip al que van haver de superar per plantar-se a la ronda final del playoff i ho van aconseguir pels pèls. CPF Idea era el darrer equip a batre per aconseguir el preuat ascens a 3a divisió. Els catalans van desplegar el seu millor futbol i van demostrar que eren millor equip que el seu rival, l’ascens a 3a ja era una molt treballada realitat.

Amb l’ascens a la butxaca era el moment d’una nova competició: la Copa Nebrija de 4a divisió. Seguint la bona dinàmica l’equip va anar superant tots els rivals fins a plantar-se a la final de la copa contra Spectre Velis FC. Després d’un intens partit els catalans van caure per un sol gol de diferència i es van quedar a les portes d’entrar a la fase final de la copa. Tot i aquesta derrota el balanç de la temporada és excel·lent i a Constantí es mira amb il·lusió el futur FIFA 19.

 

 

Castellano

Los Constantinenses han protagonizado una temporada espectacular donde han conseguido llamar la atención gracias al merecido ascenso y al subcampeonato de la Copa Nebrija de 4ª división.

En la tercera temporada de la VFO el Constantí empezó siendo equipo de la 5ª división. Después de dos ascensos seguidos, la próxima temporada lo del Tarragonés jugarán en 3ª división. Con Sesplu8 como faro, el Constantí ha brillado en juego y resultados durante toda la temporada.

Si bien es cierto que los primeros partidos de liga al equipo le costó encontrar el ritmo letal que los caracterizó la temporada pasada, a medida que avanzaba la competición se fueron encontrando a ellos mismos y recuperaron su versión más demoledora. De esta forma los de Constantí realizaron una segunda vuelta fantástica, hasta el punto que terminaron segundos en liga y se aseguraron un importantísimo acceso a los playoff, el auténtico objetivo de la temporada.

En la Copa Newskill el equipo se vio emparejado bien pronto con uno de los equipos más potentes de la 1ª división: el Villarreal CF. Pese al desigual emparejamiento a priori, los catalanes plantaron cara y lucharon de manera espectacular, hasta el punto de quedarse muy cerca de dar la sorpresa y eliminar al Villarreal, pero finalmente cayeron por un resultado global de 2-1 favorable a los groguets.

El equipo se centró en los playoffs y en las buenísimas sensaciones que habían desprendido pese a quedar eliminados de la Copa Newskill. El Club Fuentytajo VFO fue su primer escollo a superar para plantarse en la ronda final del playoff y lo consiguieron por los pelos. CPF Idea era el último rival a batir para conseguir el ansiado ascenso a 3ª división. Los catalanes desplegaron su mejor futbol y demostraron ser mejor equipo que su rival, el ascenso a 3ª ya era una realidad muy bien trabajada.

Con el ascenso en el bolsillo era el momento de una nueva competición: la Copa Nebrija de 4ª división. Siguiendo la buena dinámica el equipo fue superando a todos los rivales en su camino hasta plantarse en la final de la copa contra Spectre Velis FC. Tras un partido intenso los catalanes cayeron por un solo gol de diferencia y se quedaron a las puertas de entrar en la fase final de la copa. Pese a la derrota el balance de la temporada es excelente y en Constantí se mira con ilusión al futuro FIFA 19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *