Merescut ascens del Sant Andreu

Els andreuencs van patir per classificar-se pels playoffs, però un cop allí van passar per sobre dels seus rivals

L’equip encapçalat per animal734 ha realitzat una genial temporada en la seva primera temporada a quarta divisió. No ha estat un grup gens fàcil. Equips del nivell de Spectre Velis o Rayo Majadahonda van compartir grup amb els catalans. Un total de divuit victòries, cinc empats i set derrotes, han col·locat al Sant Andreu en la segona posició. Una segona posició i una participació als playoffs d’ascens aconseguides en l’última jornada. Dins del playoff, els andreuencs van superar els dos rivals corresponents i van pujar a la categoria de bronze. En la primera eliminatòria, els quadribarrats van superar a The Black Riders amb un resultat d’autèntic rècord: 4-18. Seguidament, en el segon i últim duel a cara i creu, els catalans van necessitar un tercer partit de desempat per aconseguir aquest ascens tan meritori.

 

Castellano

Merecido ascenso del Sant Andreu

Los andreuenses sufrieron para clasificarse para los playoffs, pero una vez allí pasaron por encima de sus rivales

El equipo encabezado por animal734 ha realizado una genial temporada en su primera temporada en cuarta división. No ha sido un grupo nada fácil. Equipos del nivel de Spectre Velis o Rayo Majadahonda compartieron grupo con los catalanes. Un total de dieciocho victorias, cinco empates y siete derrotas, han colocado al Sant Andreu en la segunda posición. Una segunda posición y una participación en los playoffs de ascenso conseguidas en la última jornada. Dentro del playoff, los andreuenses superaron los dos rivales correspondientes y subieron a la categoría de bronce. En la primera eliminatoria, los cuadribarrados superaron a The Black Riders con un resultado de auténtico récord: 4-18. Seguidamente, en el segundo y último duelo a cara y cruz, los catalanes necesitaron un tercer partido de desempate para conseguir ese ascenso tan meritorio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *