Glòria a Regional per Santfeliuenc i Llagostera

Tot i això, magnífica temporada de tots els equips catalans més modestos acabant en les primeres cinc posicions del seu grup.

 

LLAGOSTERA

A PS4, l’equip gironí és un dels equips que ha aconseguit l’ascens a quarta divisió. Tot i quedant a la tercera posició a Regional, els de BeltryHD, ara mànager de l’Europa, van superar a tots quatre rivals amb els que s’enfrontaven als playoffs d’ascens. En un d’ells, el Llagostera va aconseguir la victòria per incompliment de la normativa del seu rival. Específicament en el tercer partit, contra La Mitica 4k. Tot i no ser l’equip menys golejat, el porter SeeRGii20 i els defenses Criptonita31 i Thiavi van ser els millors de la lliga segons les estadístiques.

A Xbox, el Llagostera no aconsegueix l’ascens a segona divisió i serà equip de tercera per segon any consecutiu. En l’estrena a la divisió de bronze, els gironins han fet un molt bon paper tot i caure contra el Xerez CD eSports al playoff. Els de o NeymarJR x11 només han perdut quatre partits i han estat l’equip que ha aconseguit més gols a favor de la seva lliga amb, també, bons registres individuals.

TERRASSA

Tot i ser campió de lliga, el Terrassa cau en el tercer partit del playoff d’ascens a quarta divisió contra Iluro eSports. El Terrassa va acabar líder del seu grup després de fer una molt bona temporada i millor segona volta. Els de Kekio_09 no solament han estat els millors del seu grup, sinó també els menys golejats, amb oriolettee7 i MOI_PES_2013 com a protagonistes segons les estadístiques. Com s’ha dit anteriorment, campionat insuficient dels egarencs ja que no han complert el seu objectiu amb aquest projecte tan ambiciós amb el que van començar la temporada. SD Puerto VFO i Project Goal FC van ser les víctimes del Terrassa en els dos primers partits de playoff.

LLEIDA

El Lleida tampoc pot aconseguir l’ascens en la primera temporada a la competició. Amb una primera volta discreta i una segona volta quasi bé excel·lent, els lleidatans perden el primer partit del playoff contra un altre equip català, el Santfeliuenc. Els jugadors fitxats a la segona volta van donar un plus a l’equip lleidatà i junt amb els que ja hi eren van estar apunt de tocar la primera posició. Finalment, el Lleida després de quedar quart classificat al grup A de Regional, tornarà a competir en aquesta divisió. Els de Rekohn ja treballen en les noves incorporacions i ja tenen un objectiu fixat: aconseguir l’ascens a quarta divisió en la seva segona temporada.

DIVINUS

L’equip d’FDC també cau en el tercer partit de playoff davant un Eleven Gods que ja és oficialment equip de quarta divisió. Mala fortuna pels jugadors de Divinus. Tot i això, quedar a la quarta posició en la primera temporada en actiu i amb una plantilla completament nova ja és un èxit. Dinou partits guanyats, sis de perduts i un empat han estat els registres de l’equip d’FDC en aquesta lliga. També hi ha noms propis en aquest equip: chechigamertec97 i xXCoNeeXx han estat els màxims golejadors i assistents, tant de l’equip com de la lliga. El Divinus acaba aquesta lliga amb bones sensacions i amb ganes de donar un cop sobre la taula la pròxima temporada.

 

Castellano

A Regional, sólo Santfeliuenc y Llagostera saborean la gloria. En cambio, Terrassa, Lleida y Divinus se quedan a las puertas

Sin embargo, magnífica temporada de todos los equipos catalanes más modestos terminando en las primeras cinco posiciones de su grupo.

 

LLAGOSTERA

A PS4, el equipo gerundense es uno de los equipos que ha conseguido el ascenso a cuarta división. Todo y quedando en la tercera posición a Regional, los de BeltryHD superaron a los cuatro rivales con los que se enfrentaban a los playoffs de ascenso. En uno de ellos, el Llagostera consiguió la victoria por incumplimiento de la normativa de su rival. Específicamente en el tercer partido, contra La Mitica 4k. Aun no siendo el equipo menos goleado, el portero SeeRGii20 y los defensas Criptonita31 y Thiavi fueron los mejores de la liga según las estadísticas.

A Xbox, el Llagostera no consigue el ascenso a segunda división y será equipo de tercera por segundo año consecutivo. En el estreno en la división de bronce, los gerundenses han hecho un muy buen papel a pesar de caer ante el Xerez CD eSports al playoff. Los de o NeymarJR x11 sólo han perdido cuatro partidos y han sido el equipo que ha conseguido más goles a favor de su liga con, también, buenos registros individuales.

TERRASSA

A pesar de ser campeón de liga, el Terrassa cae en el tercer partido del playoff de ascenso a cuarta división contra Iluro eSports. El Terrassa acabó líder de su grupo después de hacer una muy buena temporada y mejor segunda vuelta. Los de Kekio_09 no sólo han sido los mejores de su grupo, sino también los menos goleados, con oriolettee7 y MOI_PES_2013 como protagonistas según las estadísticas. Como se ha dicho anteriormente, campeonato insuficiente de los egarenses ya que no han cumplido su objetivo con este proyecto tan ambicioso con el que empezaron la temporada. SD Puerto VFO y Project Goal FC fueron las víctimas del Terrassa en los dos primeros partidos de playoff.

LLEIDA

El Lleida tampoco puede conseguir el ascenso en la primera temporada en la competición. Con una primera vuelta discreta y una segunda vuelta casi excelente, los leridanos pierden el primer partido del playoff contra otro equipo catalán, el Santfeliuenc. Los jugadores fichados en la segunda vuelta dieron un plus al equipo leridano y junto con los que ya estaban estuvieron a punto de tocar la primera posición. Finalmente, el Lleida tras quedar cuarto clasificado al grupo A de Regional, volverá a competir en esta división. Los de Rekohn ya trabajan en las nuevas incorporaciones y ya tienen un objetivo fijado: lograr el ascenso a cuarta división en su segunda temporada.

DIVINUS

El equipo de FDC también cae en el tercer partido de playoff ante un Eleven Gods que ya es oficialmente equipo de cuarta división. Mala fortuna para los jugadores de Divinus. Sin embargo, quedar en la cuarta posición en la primera temporada en activo y con una plantilla completamente nueva ya es un éxito. Diecinueve partidos ganados, seis de perdidos y un empate han sido los registros del equipo de FDC en esta liga. También hay nombres propios en este equipo: chechigamertec97 y xXCoNeeXx han sido los máximos goleadores y asistentes, tanto del equipo como de la liga. El Divinus termina esta liga con buenas sensaciones y con ganas de dar un golpe sobre la mesa la próxima temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *