Animal734, capità de la UE Sant Andreu eSports: “El balanç és inmillorable”

Seguim amb la nostra programació d’estiu. Per continuar aquesta calurosa setmana entrevistem David Albizu, o animal734, Mànager de la UE Sant Andreu eSports. El basc ha portat als quadribarrats cap a una inesperada tercera divisió. La seva caiguda al “grup de la mort” de la Quarta Divisió feia presagiar una temporada difícil, pero els andreuencs l’han superada amb nota.

 

Quin és el balanç general de la temporada?

Veient el final de temporada que hem tingut es podria dir que el balanç es immillorable. Sap millor encara quan et pares a pensar d’on ve aquest equip i com de complicat estava pujar en un grup tan sumament complicat.

S’han complit els objectius establerts a l’inici?

Per suposat. Quan vaig agafar l’equip com a MG al març amb 12 jugadors ningú pensava en una fita així. Pensàvem que era més prudent pensar en una permanència a quarta divisió sense necessitat de patir i hem superat això de manera notable. Els nois han treballat molt, han patit molt i mereixem patir més encara la temporada vinent.

Quin ha estat el millor moment de la temporada 4? I el pitjor?

El millor moment seria el dia que vem pujar a tercera sense dubte. De totes maneres m’agradaria afegir que també estem profundament orgullosos del paper que va fer l’equip contra el Cadis a la copa Newskill. Aquella nit va ser impresionant i, tot i perdre, l’ esperit dels nanos va fer posar els pèls de gallina. El pitjor va ser a dues jornades del final, en la derrota contra EFM gaming. Allà casi desistim de l’ ascens, però per sort no va ser així.

Com valores les dues temporades a FIFA 18?

La veritat es que han estat de consolidació en tot el que envolta la lliga. Obviament són positives perquè després de pujar dos divisions no direm que són dolentes. De totes maneres poso per davant l’ aprenentatge i cohesió aconseguida dins del grup.

Com es preveu el futur per al club?

Espero que molt bo, per la part que ens toca. De totes maneres el futur més immediat es descansar del joc, com bé sabeu desgasta una barbaritat.

Com ha estat portar al Sant Andreu a gairebe l’elit de la VFO? T’imaginaves tot aixo quan vas començar?

És un autèntic plaer. La veritat és que no em plantejo estar enlloc que no sigui aquí. Ha estat dur, han passat moltes coses, però les coses dolentes en familia passen millor. Obviament quan tot això va començar no esperava aquest ascens tan ràpid. Pensar que fa any i mig començava amb això amb l’ Alex Beltry i no érem ningú i, d’una manera o d’ una altra veure com hem progressat, era per firmar-ho a cegues.

Dos ascensos a les dues ultimes temporades. Quin és el sostre de l’equip?

Després d’ aquesta temporada, del compromís dels meus jugadors amb mi i els meus capitans, de la petita familia que formem cada nit, soc incapaç de posar un sostre. Només volem disfrutar el moment, intentar millorar, i el futur ens depararà el que ens toqui segons la nostra feina.

Per acabar, m’ agradaria agrair de manera pública a FDC la feina que fan cada dia i també agraïr a la meva gent que pugui estar aquí responent això, perquè sense ells, jo no seria res aquí.

 

Castellano

Seguimos con nuestra programación de verano. Para continuar esta calurosa semana entrevistamos  a David Albizu, o animal734, Manager de la UE Sant Andreu eSports. El vasco ha llevado los cuadribarrados hacia una inesperada tercera división. Su caída en el  “grupo de la muerte” de la Cuarta División hacía presagiar una temporada difícil, pero los “andreuencs” la han superado con nota.

¿Cuál es el balance general de la temporada?


Viendo el final de temporada que hemos tenido es podría decir que el balance es inmejorable. Sabe mejor aún cuando te paras a pensar de dónde viene estaba equipo y lo complicado estaba licitar en un grupo tan sumamente complicado.

¿Se han cumplido los objetivos establecidos al inicio?

Por supuesto. Cuando cogí el equipo como MG a marzo con 12 jugadores nadie pensaba en un hito así. Pensábamos que era más prudente pensar en una permanencia en cuarta división sin necesidad de sufrir y hemos superado eso de manera notable. Los chicos han trabajado mucho, han sufrido mucho y merecemos sufrir más aún la temporada próxima.

¿Cuál ha sido el Mejor Momento de la temporada 4? ¿Y el Peor?
El mejor momento sería el día que ascendimos a tercera sin duda. De todas maneras me gustaría añadir que també estamos profundamente orgullosos del papel que hizo el equipo contra el Cádiz en la copa Newskill. Esa noche fue impresionante El peor fue a dos jornadas del final, en la derrota contra EFM gaming. Allí casi desistimos del ascenso, pero por suerte no fue así.
¿Cómo valoras las dos temporadas en FIFA 18?

La verdad es que han sido de consolidación en todo lo que rodea a la liga. Obviamente son positivas porque después de subir dos divisiones no diremos que son malas. De todos modos pongo por delante el aprendizaje y cohesión conseguida dentro del grupo.

¿Como se prevé el futuro para el club?

Espero que muy bueno, por la parte que nos toca. De todos modos el futuro más inmediato es descansar del juego, como bien sabéis desgasta una barbaridad.

¿Como ha sido llevar al Sant Andreu en casi la élite de la VFO? ¿Imaginabas todo ello cuando empezaste?

Es un auténtico placer. La verdad es que no me planteo estar en ninguna parte que no sea aquí. Ha sido duro, han pasado muchas cosas, pero las cosas malas en familia pasan mejor. Obviamente cuando todo esto empezó no esperaba este ascenso tan rápido. Pensar que hace año y medio comenzaba con ello con Alex Beltry y no éramos nadie y, de una manera o de otra ver cómo hemos progresado, era para firmarlo a ciegas.

Dos ascensos en las dos últimas temporadas. ¿Cuál es el techo del equipo?
Después de esta temporada, del compromiso de mis jugadores conmigo y mis capitanes, de la pequeña familia que formamos cada noche, soy incapaz de poner un techo. Sólo queremos disfrutar el momento, intentar mejorar, y el futuro nos deparará el que nos toque según nuestro trabajo.
Para terminar, me gustaría agradecer de manera pública a FDC el trabajo que hacen cada día y también agradecer a mi gente que pueda estar aquí respondiendo esto, porque sin ellos, yo no sería nada aquí.

 

 

 

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *