FDC marxa de vacances amb un agost ple de continguts

Amb la finalització de la temporada deixem de publicar activament al web i al twitter. Això si, durant tot el mes d’agost gaudireu d’entrevistes als capitans dels equips de casa. Es publicaran entre dues i tres per setmana. Tanmateix, si apareix cap equip català nou, us ho farem saber.

No us oblideu, d’altra banda, que el dia 23 d’agost FDC celebrarà el seu primer aniversari.

Castellano

Con la finalización de la temporada dejamos de publicar activamente en la web y en el twitter. Eso si, durante todo el mes de agosto disfrutaréis de entrevistas a los capitanes de los equipos de casa. Se publicarán entre dos y tres por semana. Sin embargo, si aparece ningún equipo catalán nuevo, se lo comunicaremos.

No os olvidéis, por otra parte, que el día 23 de agosto FDC celebrará su primer aniversario.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *