Osky, capità del Santfeliuenc FC eSports:” Ha estat una temporada magnífica”

La programació d’estiu continua i en aquesta ocasió entrevistem a Osky, nou capità i mànager del Santfeliuenc FC eSports. Osky tindrà el desafiament d’agafar les regnes de l’equip en un moment molt dolç després de l’ascens a 4a divisió, però al mateix temps s’enfrontarà a la temporada més exigent des de la formació del club.

Quin és el balanç general de la temporada?

La temporada passada va ser un gran repte per a nosaltres ja que en la anterior ens vàrem quedar a les portes del ascens per alineació indeguda. De manera que ens vam marcar com a objectiu assolir l’ascens sí o sí. Finalment ho vam aconseguir. Si hagués de descriure el balanç general de la temporada en una sola paraula, aquesta seria “magnifica”.

S’han complit els objectius establerts a l’inici?

Com la resta dels equips que competeixen, nosaltres desitjàvem arribar a la glòria guanyant el títol de lliga. Encara que finalment no el vàrem conquerir vam aconseguir ascendir. No vam treure un 10, però sí un bon 9,5. En la part referent al funcionament de l’equip, tothom ha treballat dur per aconseguir el títol, s’han portat de meravella.

Quin ha estat el millor moment de la temporada 4? I el pitjor?

Sens cap mena de dubte aquesta pregunta la tinc claríssima i començaré pel pitjor moment. El nostre pitjor moment va ser quan ens vam quedar amb la plantilla justa per la inactivitat d’alguns jugadors per falta de temps. Això ens va limitar molt, arribant a jugar alguns partits amb el mínim de jugadors requerits. El nostre millor moment és indubtablement l’últim partit de la final de promoció contra EFM Gaming. L’alegria dels nostres jugadors que van aconseguir l’objectiu després d’una promoció molt difícil.

Com valores les dues temporades a FIFA 18?

Hem de tenir en compte que aquest equip ha anat evolucionant a millor cada temporada. La meva valoració és molt bona. En la primera vam tenir el títol a tocar i no vam ascendir per temes legals. En la segona temporada vam tornar a tenir el títol a tocar, però en aquesta ocasió vam obtenir l’ascens a 4a divisió de la VFO.

Com es preveu el futur per al club?

Veig un equip que espera amb moltes ànsies l’arribada del FIFA 19 i no és per altre cosa que per tornar a la competició. Pel que fa a la plantilla, estem realitzant proves per reforçar les baixes que tenim de cara a la propera temporada.

La darrera temporada vau lluitar fins al final, però se us va privar de disputar el playoff al darrer moment. Com s’aixeca l’equip després d’aquell cop, sobretot veient que el nou sistema de divisions feia molt complicat “escapar” de regional?

Doncs si t’he de ser sincer aquesta feina va ser gràcies a Pezzke i a Gilinho, dos autèntics referents de la plantilla i els pilars de l’equip. Simplement les seves paraules van ser:” No passa res, l’any que ve ho aconseguirem. Seguim fent el joc que nosaltres sabem i l’ascens serà nostre”. L’equip creia en aquelles paraules i sabíem que fent el nostre joc ho podíem aconseguir.

Pensant ja en el FIFA 19 i en que competireu en una divisió superior, com esteu planificant la propera temporada?

En primer lloc estic mirant quins són els jugadors que seguiran i quins no. Hi ha dos 2 jugadors que no seguiran i ja m’ho han notificat, i uns altres 3 que per ara són dubte. Estem mirant d’organitzar la plantilla en base a les altes i baixes pensant en el FIFA 19. Referent a la competició estem amb moltes ganes de debutar a la 4a divisió. Serà un gran repte per nosaltres, i ens encanten els reptes!

 

Castellano

Continua la programación de verano y en esta ocasión entrevistamos a Osky, nuevo capitán y mánager del Santfeliuenc FC eSports. Osky tendrá el desafío de tomar las riendas del equipo en un momento dulce tras el ascenso a 4ª división, pero al mismo tiempo se enfrentará a la temporada más exigente des de la formación del club.

¿Cuál es el balance general de la temporada?

La temporada pasada fue un gran reto para nosotros ya que en la anterior nos quedamos a las puertas del ascenso por alineación indebida. De modo que nos marcamos como objetivo conseguir el ascenso sí o sí. Finalmente lo pudimos conseguir. Si tuviera que describir el balance general de la temporada en una sola palabra, esta sería “magnífica”.

¿Se han cumplido los objetivos establecidos al inicio?

Como los demás equipos que compiten, nosotros deseábamos tocar el cielo ganando el título de liga. Aunque finalmente no lo pudimos conquistar, sí que logramos el ascenso. No sacamos un 10, pero si un excelente 9,5. En lo que refiere al funcionamiento del equipo, todo el mundo ha trabajado duro para conseguir el título, se han portado muy bien.

¿Cuál ha sido el mejor momento de la temporada 4? ¿Y el peor?

Sin lugar a dudas esta pregunta la tengo clarísima y empezaré por el peor momento. Nuestro peor momento fue cuando nos quedamos con la plantilla justa por la inactividad de algunos jugadores por falta de tiempo. Esto nos llegó a limitar mucho, llegando a jugar algunos partidos con el mínimo de jugadores requeridos. Nuestro mejor momento es indudablemente el último partido de la final de promoción contra EFM Gaming. La alegría de nuestros jugadores que consiguieron el objetivo después de una promoción muy difícil.

¿Cómo valoras las dos temporadas en FIFA 18?

Debemos tener en cuenta que este equipo ha ido evolucionando a mejor en cada temporada. Mi valoración sin duda es muy buena. En la primera rozamos el título y no logramos ascender por temas legales. En la segunda temporada tuvimos de nuevo el título a rozar, pero en esta ocasión conseguimos el ascenso a 4ª división VFO.

¿Cómo se prevé el futuro para el club?

Veo a un equipo que espera ansiosamente la llegada del FIFA 19 y no es para otra cosa que para volver a la competición. En cuanto a la plantilla, estamos realizando pruebas para reforzar las bajas que tendremos de cara a la siguiente temporada.

La temporada pasada luchasteis hasta el final, pero se os privó del playoff en el último instante. ¿Cómo se levanta al equipo tras ese golpe, sobretodo viendo que el nuevo sistema de divisiones hacía muy complicado “escapar” de regional?

Pues si te tengo que ser sincero eso fue gracias a Pezzke y a Gilinho, dos auténticos referentes de la plantilla y pilares del equipo. Simplemente sus palabras fueron: “No pasa nada, el año que viene lo vamos a conseguir. Sigamos haciendo el juego que nosotros sabemos y el ascenso será nuestro”. El equipo creía en esas palabras y sabíamos que haciendo nuestro juego lo podíamos conseguir.

Pensando ya en el FIFA 19 y en que vais a competir en una división superior, ¿cómo estáis planificando la siguiente temporada?

En primer lugar estoy mirando cuales son los jugadores que seguirán y los que no lo harán. Ya hay dos jugadores que no seguirán y me lo han notificado y otros 3 que son duda por ahora. Estamos mirando de organizar la plantilla en base a las altas y bajas pensando en el FIFA 19. En lo referente a la competición estamos con muchas ganas de debutar en la 4ª división. Será un gran reto para nosotros ¡y nos encantan los retos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *