JBC1955: “Les sensacions finals de la temporada són per estar contents”

Després de la marxa de Besieger13, antic primer capità de l’equip pobletà, a l’Europa, els de la Pobla de Mafumet serán dirigits per JBC1955. El nou mànager ens explica com va anar la passada temporada, a la que ell també va tindre un paper important, i com es prepara l’equip tarragoní per a la nova.

 

Quin és el balanç de la temporada?

El balanç final és positiu. És cert que ens hagués agradat aspirar a més, però després del mal inici les sensacions finals són per estar contents.

S’han complit els objectius establerts a l’inici?

No hem complit, ens havíem marcat com a objectiu estar entre els cinc o sis primers i ens hem quedat una mica allunyats. Tot i això, quan comences tan malament ràpidament s’ha de canviar el xip i vam ser capaços de fer-ho per salvar la categoria.

Quin ha estat el millor moment de la temporada 4? I el pitjor?

El millor moment va ser quan vam encadenar una ratxa de 10 partits sense perdre a la segona volta de la lliga, a més, amb bastantes victòries. Els ajustaments que vam proposar van funcionar i afortunadament vam aconseguir la permanència amb certa comoditat.

I el pitjor moment va ser la decepció inicial de les primeres jornades. Pensàvem que teníem equip per apuntar més alt i va ser un pal.

Com valores les dues temporades a FIFA18?

Si he de posar nota a les dues temporades en conjunt els posaria un 5/10. Mala nota, però ens vam quedar amb les coses bones, vam ser capaços de reaccionar a temps.

Com es preveu el futur per al club?

Doncs seguirem igual, portem tres anys competint, mantenint sempre una base de jugadors / amics i això per a nosaltres està molt per sobre de guanyar. Òbviament volem estar el més amunt possible però no a qualsevol preu, això és només un joc.

Heu estat gairebé tota la temporada en zones intermèdies de la classificació. Quina és la clau per no perdre la motivació?

És una situació a la qual per experiència estem acostumats. Molts equips en la nostra situació haguessin abaixat els braços, però nosaltres en cap moment ens rendim. A més, hem tingut sempre els llocs de descens a prop i això no ens permetia relaxar-nos.

S’ha anunciat la marxa d’uns dels mànagers de la Pobla. Creus que l’equip podrà notar aquesta pèrdua a l’inici de la competició?

Evidentment notarem la marxa de “Besi”, i molt. Però es el que hi ha, hem de respectar la seva decisió i sobreposar-nos.

 

 

 

Castellano

Tras la marcha de Besieger13, antiguo primer capitán del equipo pobletà, al Europa, los de la Pobla de Mafumet serán dirigidos por JBC1955. El nuevo manager nos cuenta cómo fue la pasada temporada, en la que él también tuvo un papel importante, y cómo se prepara el equipo tarraconense para la nueva campaña en la VFO.

 

¿Cuál es el balance general de la temporada?

 El balance final es positivo. Es cierto que nos hubiera gustado aspirar a más, pero después de lo mal que empezamos las sensaciones finales son para estar contentos

¿Se han cumplido los objetivos establecidos al inicio?

 No hemos cumplido, nos habíamos marcado como objetivo estar entre los cinco o seis primeros y nos hemos quedado algo lejos. Sin embargo, cuando empiezas tan mal rápidamente hay que cambiar el chip y fuimos capaces de hacerlo para salvar la temporada.

¿Cuál ha sido el mejor momento de la temporada 4? ¿Y el peor?

El mejor momento fue cuando encadenamos una racha de 10 partidos sin perder en la segunda vuelta de la liga, con además bastantes victorias. Los ajustes que propusimos funcionaron y afortunadamente logramos la permanencia con cierta comodidad.

Y el peor momento fue la decepción inicial de las primeras jornadas. Pensábamos que teníamos equipo para apuntar más alto y fue un palo.

¿Cómo se prevé el futuro para el club?

Pues seguiremos igual, llevamos tres años compitiendo, manteniendo siempre una base de jugadores/amigos y eso para nosotros está muy por encima de ganar. Obviamente queremos estar lo más arriba posible pero no a cualquier precio, esto es sólo un juego.

¿Cómo valoras las dos temporadas en FIFA18?

Si tengo que poner nota a las dos temporadas en conjunto les pondría un 5/10. Mala nota, pero nos quedamos con lo bueno, fuimos capaces de reaccionar a tiempo.

Habéis estado casi toda la temporada en zonas intermedias de la clasificación. ¿Cuál es la clave para no perder la motivación?

Es una situación a la que por experiencia estamos acostumbrados. Muchos equipos en nuestra situación hubieran bajado los brazos, pero nosotros en ningún momento nos rendimos. Además, hemos tenido siempre los puestos de descenso cerca y eso no nos permitía relajarnos.

Se ha anunciado la marcha de unos de los managers de la Pobla. ¿Crees que el equipo podrá notar esta pérdida en el inicio la competición?

Evidentemente notaremos la marcha de “Besi”, y mucho. Pero es lo que hay, debemos respetar su decisión y sobreponernos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *