Onack: “Representar L’Hospitalet als eSports és tot un desafiament”

De crear l’H City a capitanejar el projecte del CE Hospitalet als eSports de FIFA hi ha un gran pas. Avui entrevistem Onack, mànager dels esports electrònics del club de la franja. El projecte del capità, natural de l’Hospitalet de Llobregat, no pot ser més apassionant per a la temporada que ja s’acosta. Aquí, les valoracions de la passada temporada i les claus per a la següent. Us recordem que tot el material publicat a FDC apareix tan en català com en castellà.

 

Quin és el balanç de la temporada i com el valores?

Molt content i satisfet per això que s’ha assolit. Vaig crear el club sense cap ajuda ni suport, a una setmana i mitja del tancament de mercat. Fitxar i organitzar tot sense temps va ser dur i més sent un club nou, començant a regional, que ningú coneix. Aquests resultats són major part gràcies al gran grup humà que s’ha pogut aconseguir.

S’han complit els objectius establerts a l’inici?

Quan tot va arrencar no hi havia un objectiu fix, es pensava més en entrenar, a fer bon paper i arrencar el projecte. No pensava tant en aconseguir l’ascens o el títol, ja que hi havia equips amb més rodatge i experimentats i, a més, anàvem tan justos de plantilla que ni va donar temps a entrenar. Fins i tot, en la primera volta anàvem vuitens ,i, a mesura que vam anar arribant la ratxa de victòries vam començar a creure’ns-ho, els objectius van canviar, ens vam créixer, ens vam fer forts i vam anar a per l’ascens. Lamentablement tenim aquesta espina clavada per no haver-ho aconseguit, però molt satisfet pel paper.

Quin ha estat el millor moment de la temporada 4? I el pitjor?

Hi ha hagut grans moments. Quan es va començar amb la ratxa de victòries i veure que estàvem en primer o segon lloc en la taula. O el partit de copa de vuitens, el gol al 118 de la pròrroga va provocar eufòria a la plantilla que ho vam celebrar com si fóssim nens petits. Aquests moments no els canvio per res.

El pitjor moment va ser en els play-off i l’haver d’indicar la no renovació d’alguns jugadors al final de la temporada. Sobre els play-off, és dur veure que no surt res, tenir-lo tant a prop i veure tant nerviosisme, tensió i pressió. Per més que intentes aixecar els ànims, no pots, arribes a quedar-te sense paraules o sense saber que dir o fer. És bastant dur, el partit de tornada de play-off va ser un dels pitjors moments, però ens servirà per seguir lluitant amb més ganes en els nous reptes.

Com es preveu el futur per al club?

Bona pregunta, abans de res molt il·lusionat i content per mantenir el 80% de la plantilla i molt content per les noves incorporacions.

Vaig acabar amb un gran desgast i vaig arribar a pensar si continuar amb el projecte o no, però quan veus el gran grup que hi ha darrere i fins on s’ha arribat, és el que em fa seguir al peu del canó. Ara mateix estem treballant per millorar i buscar les peces que ens faltaven, incrementar el nombre d’incorporacions a la plantilla i disputar dos o tres competicions.

De LH CITY eSports a CE l’Hospitalet eSports. Què esperes amb aquest canvi de nom?

Per esperar, esperem el millor. Per a mi és un pas gran al projecte, i un honor poder representar el club del meu barri i equip on vaig jugar. Esperem estar a l’alçada de les expectatives i posar el nom del CE l’Hospitalet a un gran nivell en els eSports. També, esperem sentir el suport del club oficial, que comporta més pressió, però també més il·lusió i ganes, facilita les incorporacions. També tindrem molt més boom que amb el nom de LH CITY. Això és innegable, tot un desafiament.

Amb un equip completament nou i sense experiència vau aconseguir la segona posició al grup J de Regional. Com ho valores?

Tal i com has indicat a la pregunta, pràcticament tots els jugadors excepte dos o tres mai havien competit mai. Som un grup humil en el qual molts no sabien el que era Clubs Pro fa dos mesos i competir amb aquests nervis i pressió ens va passar factura. Però penso que tots mereixem una oportunitat per aprendre i així es va fer amb alguns jugadors. Quan tens un gran grup amb ganes d’aprendre, de millorar i que sap escoltar, tot és més fàcil. D’aquí el estar orgullós pel treball realitzat per cada un d’ells, tots vam anar a una, tots van voler aprendre i millorar i d’aquí van venir els resultats d’aquesta temporada. Donar les gràcies des d’aquí als que hi són i als que van estar al seu dia, ja que van formar part d’aquests bons moments i felicitar-vos, també, a vosaltres pel gran treball que esteu realitzant.

 

 Castellano

De crear el H City a capitanear el proyecto del CE Hospitalet en los eSports de FIFA hay un gran paso. Hoy entrevistamos a Onack, manager de los deportes electrónicos del club de la franja. El proyecto del capitán, natural de Hospitalet de Llobregat, no puede ser más apasionante para la temporada que ya se acerca. Aquí, las valoraciones de la pasada temporada y las claves para la siguiente. Os recordamos que todo el material publicado en FDC aparece tanto en catalán como en castellano.

¿Cuál es el balance general de la temporada y cómo lo valoras?

Muy contento y satisfecho por lo logrado. Creé el club sin ninguna ayuda ni soporte, a una semana y media del cierre de mercado. Fichar y organizar todo sin tiempo fue duro y más siendo un club nuevo, empezando en regional, que nadie conoce. Esos resultados son mayor parte gracias al gran grupo humano que se ha logrado conseguir.

¿Se han cumplido los objetivos establecidos al inicio?

Cuando todo arrancó no había un objetivo fijo, se pensaba más en entrenar, en realizar buen papel y arrancar el proyecto. No se pensaba tanto en lograr el ascenso o el título, ya que había equipos con más rodaje y experimentados y además íbamos tan justos en plantilla que ni dio tiempo a entrenar. Incluso en la primera vuelta íbamos octavos, y, a medida que fueron llegando la racha de victorias empezamos a creérnoslo, los objetivos cambiaron, nos crecimos, nos hicimos fuertes y fuimos a por el ascenso. Lamentablemente tenemos esa espina clavada por no haberlo logrado pero muy satisfecho por el papel.

¿Cuál ha sido el mejor momento de la temporada 4? ¿Y el peor?

Ha habido grandes momentos. Cuando se empezó con la racha de victorias y ver que estábamos en primer o segundo puesto en la tabla. O el partido de copa de octavos, el gol en el 118 de la prórroga fue un subidón de la plantilla y lo celebramos como si fuéramos niños pequeños. Estos momentos no los cambio por nada.

El peor momento fue en los play-off y el tener que indicar la no renovación de algunos jugadores al final de la temporada. Sobre los play-off, es duro ver que no sale nada, tenerlo tan cerca y ver tanto nerviosismo, tensión y presión. Por más que intentas levantar los ánimos, no puedes, llegas a quedarte sin palabras o sin saber que decir o hacer. Es bastante duro, el partido de vuelta de play-off fue uno de los peores momentos, pero nos servirá para seguir luchando con más ganas en los nuevos retos.

¿Cómo se prevé el futuro para el club?

Buena pregunta, ante todo muy ilusionado y contento por mantener el 80% de la plantilla y muy contento por las nuevas incorporaciones.
Acabé con un gran desgaste y llegué a pensar si continuar con el proyecto o no, pero cuando ves el gran grupo que hay detrás y hasta donde se ha llegado, es lo que me hace seguir al pie del cañón. Ahora mismo estamos trabajando para mejorar y buscar las piezas que nos faltaban, incrementar el número de incorporaciones en plantilla y disputar dos o tres competiciones.

De LH CITY eSports a CE l’Hospitalet eSports. ¿Qué esperas con este cambio de nombre?

Por esperar, esperamos lo mejor. Para mí es un paso grande al proyecto, y un honor poder representar al club de mi barrio y equipo donde jugué. Esperamos estar a la altura de las expectativas y poner el nombre del CE l’Hospitalet a un gran nivel en los eSports. También, esperamos sentir el respaldo del club oficial, que conlleva más presión, pero también más ilusión y ganas, facilita las incorporaciones. También tendremos mucho más boom que con el nombre de LH CITY. Eso es innegable, todo un desafío.

Con un equipo completamente nuevo y sin experiencia conseguisteis la segunda posición al grupo J de Regional. ¿Cómo lo valoras?

Tal como has indicado en la pregunta, prácticamente todos los jugadores salvo dos o tres jamás habían competido nunca. Somos un grupo humilde en el cual muchos no sabían lo que era Clubes Pro hace dos meses y competir con esos nervios y presión nos pasó factura. Pero pienso que todos merecemos una oportunidad para aprender y así se hizo con algunos jugadores. Cuando tienes un gran grupo con ganas de aprender, de mejorar y que sabe escuchar, todo es más fácil. De ahí el estar orgulloso por el trabajo realizado por cada uno de ellos, todos fuimos a una, todos quisieron aprender y mejorar y de ahí vinieron los resultados de esta temporada. Dar las gracias desde aquí a los que están y a los que estuvieron en su día, ya que formaron parte de esos buenos momentos y felicitaros a vosotros también por el gran trabajo que estáis realizando.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *