La tercera edició del Torneig dels Històrics de FDC comença el 17/09

Per acomiadar FIFA 18 s’organitzarà la tercera edició de l’exitòs torneig de la web. El sorteig, el dia 13

 

Fa poc més de mig any, el Reus de Monobabu i companyia s’imposava a un gran Constantí a la final de la segona edició del Torneig. Un gol als ultims minuts del matx donava el trofeu a un Reus que avui llueix la Copa que l’acredita com a campió a les seves vitrines al Municipal de Reus.

La tercera edició de la competició, a més, té un caliu especial. Coincideix, gairebé, amb l’aniversari del nostre web i per això volem que sigui el millor torneig dels que hem celebrat. Com ja va pasar a l’anterior, donarem un trofeu de campió a l’equip guanyador.

Serà una llàstima no poder comptar amb equips com el Terrassa, Piera o Vila-Real, que han abandonat la modalitat o desaparegut completament, En canvi, l’entrada d’altres com l’Olot, el Cristinenc o l’Europa donaran un color especial. Per d’altres amb una mica més de recorregut, com el Lleida o L’Hospitalet, també será la seva primera vegada a la competició. Esperem, d’altra banda, que equips com l’RCD Espanyol eSports, el Reus o el Nàstic puguin ser “caps de cartell” de la tercera edició dels Històrics d’FDC.

Pel que fa al torneig, més enllà de que desitgem que tots els equips de casa us animeu a competir, será a partit únic i en format eliminatori i comprendrà del dilluns 17 al dijous 20. La final, encara a falta de confirmar a tots els equips, será el dia 23 de setembre.

 

Castellano

Para despedir FIFA 18 se organizará la tercera edición del exitoso torneo de la web. El sorteo, el día 13

Hace poco más de medio año, el Reus de Monobabu y compañía se imponía a un gran Constantí en la final de la segunda edición del Torneo. Un gol en los últimos minutos del encuentro daba el trofeo a un Reus que hoy luce la Copa que le acredita como campeón en sus vitrinas.

La tercera edición de la competición, además, tiene un aire especial. Coincide, casi, con el aniversario de nuestra web y por eso queremos que sea el mejor torneo de los que hemos celebrado. Como ya pasó en la anterior, daremos un trofeo de campeón al equipo ganador.


Será una lástima no poder contar con equipos como el Terrassa, Piera o Villarreal, que han abandonado la modalidad o desaparecido completamente, En cambio, la entrada de otros como el Olot, el Cristinenc o Europa darán un color especial. Para otros con un poco más de recorrido, como el Lleida, Poblesec o L’Hospitalet, también será su primera vez en la competición. Esperamos, por otra parte, que equipos como el RCD Espanyol deportivo, el Reus o el Nàstic puedan ser “cabezas de cartel” de la tercera edición de los Históricos de FDC.

En cuanto al torneo, más allá de que deseamos que todos los equipos de casa se animen a competir, será a partido único y en formato eliminatorio y comprenderá del lunes 17 al jueves 20. La final, a falta de confirmar a todos los equipos, será el día 23 de septiembre.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *