Els vuitens de final del Torneig d’Històrics d’FDC es presenten apassionants

Us presentem una petita prèvia de cadascun dels partits d’aquests vuitens de final

 

Constantí – Cristinenc

El finalista de la segona edició de Torneig d’Històrics d’FDC s’enfronta al Cristinenc, un equip de recent creació que participarà per primer cop al nostre torneig. Al Constantí, com bé ha demostrat, se li dona bé aquest torneig. En la passada edició va fer saltar la sorpresa eliminant a ni més ni menys que a l’Espanyol i aguantant a tot un Reus fins al minut 89, minut en el que van encaixar el únic gol del partit.

 

Hospitalet – Poblesec

L’Hospitalet – Poblesec protagonitza l’únic enfrontament entre dos equips que participaran per primer cop en aquest torneig. Bé es cert, que la trajectòria dels dos conjunts és diferent. Pel que fa als blanc i vermells, després de jugar la temporada anterior amb el nom de LH CITY, s’endinsen en aquesta nova etapa defensant a un club professional. En canvi, el Poblesec és un dels grans equips que participa en aquesta edició. Es tracta d’un equip que es situa a la tercera divisió de la VFO, amb experiència acumulada defensant també un equip professional barceloní.

 

UE Sant Andreu – Nàstic

Sens dubtes, aquest partit és un dels plats forts que ens brinden aquests vuitens de final. Es tracten de dos equips que han aconseguit l’ascens a tercera i segona divisió, respectivament. Ambdós equips han retocat mínimament la seva plantilla per disputar la següent temporada de VFO i aquest enfrontament serà idoni per analitzar el nivell en el que es troben els dos conjunts a aproximadament un mes per començar la competició.

 

Europa – Santfeliuenc

Un altre equip debutant en aquest torneig és l’Europa. Els escapulats venen de fer un molt bon paper en el Torneig dels Volcans organitzat per la UE Olot, guanyant la final de consolació. També ens trobem al Santfeliuenc, un equip que va certificar l’ascens de categoria i que jugarà a quarta divisió la temporada següent. Els clubs professionals als que representen aquests dos equips s’han enfrontat en nombroses ocasions. Qui s’endurà la victòria en el terreny de joc virtual?

 

RCD Espanyol eSports – Athans GT

Partit “a vista d’ocell” entre periquitos i fènixs. L’Espanyol cerca superar aquests vuitens després de consolidar-se a la primera divisió de la VFO. L’Athans, per la seva part, es el convidat d’excepció com a agraïment a l’ajuda que el seu mànager ens ha donat durant tota la temporada amb els onzes ideals. L’equip de JAC vol donar la sorpresa i poder accedir a uns quarts de final on esperarà l’Olot o la Pobla de Mafumet

 

Olot eSports – Pobla eSports

Possible partit trampa per la Pobla. L’Olot debuta al torneig sense res a perdre i amb les credencials d’haver estat l’unic equip (excepte el Ceuta) d’haver pogut vèncer al Nàstic de Tarragona al passat torneig celebrat pels de La Garrotxa. La Pobla arriba després de la marxa del seu antic primer capità i amb un equip molt similar al que es va salvar del descens a la quarta divisió la temporada pasada.

 

Lleida eSports – Reus Deportiu eSports

El vigent campió del torneig visitarà Lleida per jugar amb un equip local que, pel que sembla, no passa pel seu millor moment. Tot i això, no es pot descartar una sorpresa per part dels de la Terra Ferma, ja que pot passar de tot a un partit. Els de Monobabu tractaran de liquidar l’eliminatòria per la via ràpida mentre que pels de Rekohn el partit passa per no cometre errades i aprofitar al màxim qualsevol oportunitat

 

UE Llagostera eSports – Divinus eSports

Els Llagosterencs reben aquesta nit a un Divinus que gairebé no ha canviat l’equip que la temporada pasada els va dur a l’última ronda de Playoff d’ascens de Regional. Els gironins, per la seva banda, han patit algunes baixes respecte al bloc que va aconseguir l’ascens a la quarta divisió, pero de ben segur donaran guerra. El partit, doncs, es preveu igualat

 

Tan bon punt es coneguin els resultats, es publicaran al nostre Twitter i posteriorment al web.

 

 

 Castellano

 

Constantí – Cristinenc

El finalista de la segunda edición de Torneo de Históricos de FDC se enfrenta al Cristinenc, un equipo de reciente creación que participará por primera vez en nuestro torneo. Al Constantí, como bien ha demostrado, se le da bien este torneo. En la pasada edición hizo saltar la sorpresa eliminando a nada menos que al Espanyol y aguantando a todo un Reus hasta el minuto 89, minuto en el que encajaron el único gol del partido.

 

Hospitalet – Poblesec

L’Hospitalet – Poblesec protagoniza el único enfrentamiento entre dos equipos que participarán por primera vez en este torneo. Bien es cierto, que la trayectoria de los dos conjuntos es diferente. En cuanto a los rojiblancos, tras jugar la temporada anterior con el nombre de LH CITY, se adentran en esta nueva etapa defendiendo a un club profesional. En cambio, el Poblesec es uno de los grandes equipos que participa en esta edición. Se trata de un equipo que se sitúa en la tercera división de la VFO, con experiencia acumulada defendiendo también un equipo profesional barcelonés.

 

UE Sant Andreu – Nàstic

Sin dudas, este partido es uno de los platos fuertes que nos brindan estos octavos de final. Se tratan de dos equipos que han conseguido el ascenso a tercera y segunda división, respectivamente. Ambos equipos han retocado mínimamente su plantilla para disputar la siguiente temporada de VFO y este enfrentamiento será idóneo para analizar el nivel en el que se encuentran los dos conjuntos a aproximadamente un mes para empezar la competición.

 

Europa – Santfeliuenc

Otro equipo debutante en este torneo es el Europa. Los escapulados vienen de hacer un muy buen papel en el Torneo de los Volcanes organizado por la UE Olot, ganando la final de consolación. También nos encontramos en el Santfeliuenc, un equipo que certificó el ascenso de categoría y que jugará en cuarta división la temporada siguiente. Los clubes profesionales a los que representan estos dos equipos se han enfrentado en numerosas ocasiones. ¿Quién se llevará la victoria en el terreno de juego virtual?

 

RCD Espanyol eSports – Athans GT


Partido “a vista de pájaro” entre periquitos y Fénix. El Espanyol busca superar estos octavos tras consolidarse en la primera división de la VFO. El Athans, por su parte, es el invitado de excepción como agradecimiento a la ayuda que su manager nos ha dado durante toda la temporada con los onces ideales. El equipo de JAC quiere dar la sorpresa y poder acceder a unos cuartos de final donde esperará el Olot o la Pobla de Mafumet

Olot eSports – Pobla eSports


Posible partido trampa para la Pobla. El Olot debuta en el torneo sin nada que perder y con las credenciales de haber sido el único equipo (excepto el Ceuta) que ha podido vencer al Nàstic de Tarragona el pasado torneo celebrado por los de La Garrotxa. La Pobla llega tras la marcha de su antiguo primer capitán y con un equipo muy similar al que se salvó del descenso en la cuarta división la temporada pasada.

Lleida eSports – Reus Deportiu eSports


El vigente campeón del torneo visitará Lleida para jugar con un equipo local que, al parecer, no pasa por su mejor momento. Sin embargo, no se puede descartar una sorpresa por parte de los de la Terra Ferma, ya que puede pasar de todo en un sólo partido. Los de Monobabu tratarán de liquidar la eliminatoria por la vía rápida mientras que para los de Rekohn el partido pasa por no cometer errores y aprovechar al máximo cualquier oportunidad

UE Llagostera eSports – Divinus eSports

Los Llagosterenses reciben esta noche a un Divinus que casi no ha cambiado el equipo que la temporada pasada les llevó a la última ronda de Playoff de ascenso de Regional. Los gerundenses, por su parte, han sufrido algunas bajas respecto al bloque que consiguió el ascenso a la cuarta división, pero seguro que darán guerra. El partido, pues, se prevé igualado

 

En cuanto se conozcan los resultados, se publicarán en nuestro Twitter y posteriormente en la web

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *