Constantí – RCDE eSports : La gran final de la III edició del Torneig dels Històrics d’FDC

Tarragonins i barcelonins es disputaran l’últim títol de la temporada

Els de Sesplu arriben a una altra final amb ganes d’emportar-se el seu primer títol deixant enrere grans rivals i amb bons resultats. Després de caure en l’anterior edició contra el Reus, els tarragonins faran tot el possible per no quedar subcampions per segona vegada consecutiva. L’Espanyol és l’altre equip que participa en aquesta final. Els de Coprat són un dels rivals més temibles i el principal favorit per emportar-se el títol. Els “periquitos” també han arribat en aquesta última ronda havent-se desempallegat de grans equips, un d’ells el campió de la passada edició.

A més d’aquests dos conjunts, la final serà protagonitzada pel casteig d’un dels casters més importants d’aquesta comunitat, Leonidas Madiba.

Fins ara, en aquestes dos edicions, el títol del Torneig dels Històrics ha anat a parar en terres tarragonines. Serà capaç l’Espanyol de trencar aquesta dada?

 

Castellano

Constantí – Espanyol, la gran final de la tercera edición del Torneo de los Históricos de FDC

Tarraconenses y barceloneses se disputarán el último título de la temporada

Los de Sesplu llegan a otra final con ganas de llevarse su primer título dejando atrás grandes rivales y con buenos resultados. Tras caer en la anterior edición contra el Reus, los tarraconenses harán todo lo posible para no quedar subcampeones por segunda vez consecutiva. El Espanyol es el otro equipo que participa en esta final. Los de Coprat son uno de los rivales más temibles y el principal favorito para llevarse el título. Los “periquitos” también han llegado en esta última ronda habiéndose librado de grandes equipos, uno de ellos el campeón de la pasada edición.

Además de estos dos conjuntos, la final será protagonizada por el casteo de uno de los casters más importantes de esta comunidad, Leonidas Madiba.

Hasta ahora, en estas dos ediciones, el título del Torneo de los Históricos ha ido a parar en tierras tarraconenses. ¿Será capaz el Espanyol de romper este dato?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *