El Constantí és històric

El conjunt del Camp de Tarragona s’imposa a la tanda de penals a un RCD Espanyol eSports incansable i que va veure com els 11 metres decidien un partit que el conjunt perico havia empatat tres vegades 

 

Gran paper dels dos finalistes a l’ultim gran matx de FIFA 18. El Constantí, amb una idea clara de joc i comandat per Sesplu, JordiSua i Braveitor va ser capaç de posar contra les cordes a tot un Espanyol durant la primera part, avançant-se fins a dos cops a l’electrònic. Els pericos, per la seva banda, van empatar el partit dos cops a la mateixa primera part, amb un doblet d’Andoorra.

 

La segona part va ser més igualada, amb poques aproximacions a les àrees de slr-Cons i de Pan_Podrido. Tot es decidiría a la pròrroga

Durant la primera part dels 30 minuts extres, el Constantí es va tornar a posar per davant amb pilota parada, pero altre cop Andoorra empataría el matx, gairebé al minut 120.

 

Els penals van ser els encarregats de decidir el campió d’aquesta tercera edició del torneig. El Constantí i , sobre tot, el seu porter, van ser els encarregats de portar altre cop el trofeu cap a terres tarragonines

 

Castellano

 

El conjunto del Camp de Tarragona se impone en la tanda de penaltis a un RCD Espanyol ESports incansable y que vio como los 11 metros decidían un partido que el conjunto perico había empatado tres veces

Gran papel de los dos finalistas al último gran encuentro de FIFA 18. El Constantino, con una idea clara de juego y comandado por Sesplu, JordiSua y Braveitor fue capaz de poner contra las cuerdas a todo un Español durante la primera parte, avanzando -se hasta dos veces en el electrónico. Los pericos, por su parte, empataron el partido dos veces en la misma primera parte, con un doblete de Andoorra.
La segunda parte fue más igualada, con pocas aproximaciones a las áreas de slr-Cons y de Pan_Podrido. Todo se decidió en la prórroga.
Durante la primera parte de los 30 minutos extras, el Constantino se volvió a poner por delante con balón parado, pero de nuevo Andoorra empatar el encuentro, casi en el minuto 120.
Los penales fueron los encargados de decidir el campeón de esta tercera edición del torneo. El Constantino y, sobre todo, su portero, fueron los encargados de llevar de nuevo el trofeo hacia tierras tarraconenses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *