Els representants catalans a les divisions més altes de la VFO

A tres dies de l’inici de la competició ja sabem la divisió i grup en el qual competiran els equips catalans. Majoritàriament hi ha hagut un salt de qualitat, pel que el nombre d’equips catalans en les divisions més altes ha crescut.

A primera divisió en trobem dos. Després d’aconseguir la permanència la temporada passada, L’Espanyol tornarà a ser equip de primera un any més. A part, un altre equip català s’incorpora a la divisió màxima de VFO. Aquest és el Reus, que va aconseguir l’ansiat ascens després de moltes temporades de lluita .

El mateix moviment passa a segona divisió. El Cornellà, per la seva part tornarà a ser equip de segona divisió consolidant-se en aquesta divisió de plata. A més, s’hi suma un nou equip, el Nàstic. Els granes tornen a segona divisió després d’aconseguir el títol de tercera i el seu respectiu ascens.

A tercera divisió A hi trobem dos clàssics de la categoria: l’APA Poblesec i la Pobla. Aquests dos conjunts repeteixen divisió i aquest cop, comparteixen grup.

A tercera divisió B, en canvi, trobem dos recent ascendits: el Constantí i el Sant Andreu. Cada un d’aquests equips va fer una immillorable temporada a quarta divisió i tindran el premi de jugar en la divisió de bronze.

Per últim, a quarta divisió també tindrem representació catalana. Al grup A i B hi tenen plaça el Llagostera i el Santfeliuenc, respectivament. Es tracten de dos grups molt competitius en els que gironins i barcelonins voldran fer saltar la sorpresa.

 

Representación catalana en las divisiones más altas de VFO

A tres días del inicio de la competición ya sabemos la división y grupo en el que competirán los equipos catalanes. Mayoritariamente ha habido un salto de calidad, por lo que el número de equipos catalanes en las divisiones más altas ha crecido.

A primera división encontramos dos. Después de conseguir la permanencia la temporada pasada, El Espanyol volverá a ser equipo de primera un año más. Aparte, otro equipo catalán se incorpora a la división máxima de VFO. Este es el Reus, que tras varias temporadas de lucha consiguió el premio del ascenso.

El mismo movimiento pasa a segunda división. El Cornellà, por su parte volverá a ser equipo de segunda división consolidándose en esta división de plata. Además, se suma un nuevo equipo, el Nàstic. Los granas vuelven a segunda división después de conseguir el título de tercera y su respectivo ascenso.

A tercera división A encontramos dos clásicos de la categoría: la APA Poblesec y la Pobla. Estos dos conjuntos repiten división y esta vez, comparten grupo.

A tercera división B, en cambio, encontramos dos recién ascendidos: el Constantí y el Sant Andreu. Cada uno de estos equipos hizo una inmejorable temporada en cuarta división y tendrán el premio de jugar en la división de bronce.

Por último, en cuarta división también tendremos representación catalana. En el grupo A y B tienen plaza el Llagostera y el Santfeliuenc, respectivamente. Se tratan de dos grupos muy competitivos en los que gerundenses y barceloneses querrán dar la sorpresa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *