Recuperació a PS4, grans sensacions a XBOX

La VFO fa la típica aturada nadalenca en ple equador de la competició. Són 13 jornades les disputades i tot el que ens han ofert pot resultar poc per al que ens podran oferir en la segona volta.

Un d’aquests equips que ha deixat latent la seva aposta per l’espectacle ha estat l’Espanyol. El conjunt perico, com bé sabeu, competeix en primera divisió de PS4 i XBOX i en totes dues plataformes ha acabat la primera volta deixant algun que altre titular interessant.

A PS4 arriba a l’aturada amb 18 punts, en setena posició i amb un balanç de 5 victòries, 3 empats i 5 derrotes. Acabar a la meitat de la taula no és un fet exempt d’assoliment tenint en compte que va començar la temporada sent el primer cuer de la competició. Va perdre les dues primeres jornades 1-0 contra el València i 0-2 contra X6tence. La primera victòria no arribaria fins a la quarta jornada, derrotant a Ramboot per 3-0. Tres jornades més tard, l’Espanyol s’anotava la seva segona victòria de la temporada en imposar-se a Lenovo Legion per 0-1. Però es tenien guardat el millor per al final. En els últims cinc partits d’aquesta primera volta, el conjunt blanc i blau sumava 10 punts. Patia la derrota més gran de la temporada: 4-0 davant Sons of Lighting, però es refeia amb tres victòries: 1-0 contra el Saragossa, 0-1 davant el Reus i 0-3 a GA Esports, i un empat: 3 -3 en el seu enfrontament contra Heads UP. Un accelerada final que el deixen en molt bona posició per encarar la segona volta.

Si en PS4 ha acabat escalant posicions, a la primera divisió de XBOX ha passat el contrari. Liderant la classificació amb solvència durant totes les jornades, i arribant al tram final de la primera volta amb 10 victòries i 1 una sola derrota (1-2 vs Lleida en la jornada 3), l’Espanyol perdia en la jornada 12 i 13 a partits crucials, mostrant que no són màquines programades per guanyar. El Cadis aconseguia guanyar-los per 1-2 i, tot seguit, el Llevant feia el mateix amb resultat final de 1-0. Aquesta última derrota va propiciar que el conjunt català perdés la primera posició i canviés a mans del conjunt granota. Però el que no canvia és la condició d’equip més golejador de la lliga. L’Espanyol encararà la segona volta a la recerca del liderat, basant-se en els 31 gols a favor i en jugadors com Outbreak Pupen7, el seu màxim anotador amb 14 punts.

 

Castellano

 

La VFO hace el típico parón navideño en pleno ecuador de la competición. Son 13 jornadas las disputadas y todo lo que nos han deparado puede resultar poco para lo que nos podrán deparar en la segunda vuelta.

Uno de esos equipos que ha dejado latente su apuesta por el espectáculo ha sido el Espanyol. El conjunto perico compite en primera división de PS4 y XBOX y en ambas plataformas ha terminado la primera vuelta dejando algún que otro titular interesante.

En PS4 llega al parón con 18 puntos, en séptima posición y con un balance de 5 victorias, 3 empates y 5 derrotas. Terminar en la mitad de la tabla no es un hecho exento de logro teniendo en cuenta que empezó la temporada siendo el primer colista de la competición. Perdió las dos primeras jornadas 1-0 contra el Valencia y 0-2 contra X6tence. La primera victoria no llegaría hasta la cuarta jornada, derrotando a Ramboot por 3-0. Tres jornadas más tarde, el Espanyol se anotaba su segunda victoria de la temporada al imponerse a Lenovo Legion por 0-1. Pero se tenían guardado lo mejor para el final. En los últimos cinco encuentros de esta primera vuelta, el conjunto blanquiazul sumaba 10 puntos. Sufría la derrota más abultada de la temporada: 4-0 ante Sons of Lighting, pero se rehacía con tres victorias: 1-0 contra el Zaragoza, 0-1 ante el Reus y 0-3 a GA Esports, y un empate: 3-3 en su enfrentamiento contra Heads UP. Un acelerón final que lo dejan en muy buena posición para encarar la segunda vuelta.

Si en PS4 ha acabado escalando posiciones, en primera división de XBOX ha pasado lo contrario. Liderando la clasificación con solvencia durante todas las jornadas, y llegando al tramo final de la primera vuelta con 10 victorias y 1 una sola derrota (1-2 vs. Lleida en la jornada 3), el Espanyol perdía en la jornada 12 y 13 en partidos cruciales, mostrando que no son máquinas programadas para ganar. El Cádiz conseguía ganarles por 1-2 y, acto seguido, el Levante hacía lo mismo con resultado final de 1-0. Esta última derrota propició que el conjunto catalán perdiese la primera posición y cambiase a manos del conjunto granota. Pero lo que no cambia es la condición de equipo más goleador de la liga. El Espanyol encarará la segunda vuelta en busca del liderato, basándose en los 31 goles a favor y en jugadores como Outbreak Pupen7, su máximo anotador con 14 tantos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *