El Reus menjarà els torrons amb esperança

Les vacances, encara que siguin curtes, són vacances. Es gaudeix passant el temps amb els éssers estimats, les aficions tenen cabuda en la nostra vida i podem gaudir-encara més. Per Nadal les reunions familiars i el menjar excessiva ens té ocupats durant les dues setmanes festives. Però no cal descuidar les tasques que encara queden pendents. Les 13 jornades disputades fins al moment en la VFO, són moltes, però encara queden 12 més per davant i no convé perdre de vista la forma. Això és un conte aplicable a tots els equips, però sobretot a conjunts que es troben en una situació una mica límit. Com és el cas del Reus.

El Reus competeix en la divisió més seguida de tota la VFO, la 1ª divisió de PS4. De moment, aquest és el paper que ha exercit fins a l’equador de la competició en la cinquena temporada de la VFO.

En la seva primera participació en la categoria d’or de PS4, el Reus, després de mitja lliga ja disputada, ha acabat en dotzena posició amb 13 punts en el seu caseller. El desglossament estadístic del conjunt tarragoní marca un total de 4 victòries, un empat i 8 derrotes. La primera victòria de aquestes quatre arribava a la primera setmana de competició. Guanyava per 1-0 al Sevilla, després de sumar l’únic empat de la temporada: 0-0 davant Ramboot. La segona victòria es va fer esperar fins a la jornada 8. El Reus golejava 3-0 al València. Curiosament, aquest mateix resultat es va produir en la penúltima jornada disputada fins al moment. El Reus es guardava per al final els seus dos millors resultats: 3-0 davant X6tence i 0-4 davant eFitners. Aquest últim resultat li permetia abandonar la penúltima posició de la taula i deixar, precisament a eFitners, en llocs de descens.

 

Castellano

Las vacaciones, aunque sean cortas, son vacaciones. Se disfruta pasando el tiempo con los seres queridos, las aficiones tienen cabida en nuestra vida y podemos disfrutarlas aún más. En Navidad las reuniones familiares y la comida excesiva nos tiene ocupados durante las dos semanas festivas. Pero no hay que descuidar las tareas que aún quedan pendientes. Las 13 jornadas disputadas hasta el momento en la VFO, son muchas, pero aún quedan otras 12 por delante y no conviene perder de vista la forma. Esto es un cuento aplicable a todos los equipos, pero sobre todo a conjuntos que se encuentran en una situación algo límite. Como es el caso del Reus.

El Reus compite en la división más seguida de toda la VFO, la 1ª división de PS4. Por el momento, este es el papel que ha desempeñado hasta el ecuador de la competición en la quinta temporada de la VFO.

En su primera participación en la categoría de oro de PS4, el Reus, tras media liga ya disputada, ha acabado en duodécima posición con 13 puntos en su casillero. El desglose estadístico del conjunto tarraconense marca un total de 4 victorias, un empate y 8 derrotas. La primera victoria de esas cuatro llegaba en la primera semana de competición. Ganaba por 1-0 al Sevilla, después de sumar el único empate de la temporada: 0-0 ante Ramboot. La segunda victoria se hizo esperar hasta la jornada 8. El Reus goleaba 3-0 al Valencia. Curiosamente, ese mismo resultado se produjo en la penúltima jornada disputada hasta el momento. El Reus se guardaba para el final sus dos mejores resultados: 3-0 ante X6tence y 0-4 ante eFitners. Este último resultado le permitía abandonar la penúltima posición de la tabla y dejar, precisamente a eFitners, en puestos de descenso.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *