El Nàstic ha de recuperar forçes al nadal

En les competicions és irremeiable que certs equips mirin cap amunt i altres cap avall. Els objectius de cada club sempre són diferents i tots inicien la temporada per tal de complir-los. Una bona manera de mesurar si poden arribar a formalitzar o no aquests objectius és fent una ullada a com ha estat la participació dels clubs un cop arribat a l’equador de la competició.

El Nàstic té presència a 2a divisió de PS4 i en 1ª divisió de PC. Repassem a continuació com ha estat la seva participació després de la finalització de la primera volta de la VFO.

En la divisió de plata de PS4, el Nàstic ha tingut una participació una mica discreta fins al moment. Afrontarà la recta final de la cinquena temporada partint de l’onzena posició, on ha finalitzat la primera volta amb 13 punts i un balanç de 4 victòries, 1 empat i 8 derrotes. Després de començar la temporada guanyant tres partits en les primeres cinc jornades (0-1 vs Reds Gaming, 3 punts davant el retirat Ferrol Hotspur i 1-2 davant Cornellà), aviat va començar a veure que el seu objectiu era no seguir baixant en la classificació . Fins la jornada 10 no tornaria a guanyar un partit: 1-0 davant Ragnarok. Finalment, i després de patir dures derrotes com el 5-0 davant Tempest Esports, el Nàstic encararà la segona volta amb 3 punts per sobre del fanalet vermell, Star Esports.

Per no embolicar molt als seus seguidors, en la categoria rei de PC, el Nàstic ha acabat en la mateixa posició de la classificació. Onzè classificat amb 11 punts i en la mateixa situació que els companys de PS4: 3 punts de matalàs sobre la zona de descens. Tan sols ha pogut adjudicar-se 3 victòries: 3-2 a Pr3sence Gaming a la jornada 4, 0-1 el Saragossa en la jornada 8 i 1-0 a Animersion Jaguars en la jornada 9. A aquestes victòries se li uneixen 2 empats i 8 derrotes. Va tancar la primera volta patint una de les derrotes més voluminoses de la temporada, caient 4-0 davant Lenovo Legion i, a més, com un dels equips menys golejadors de la lliga: tan sols 7 gols a favor, els mateixos que Animersion Jaguars, dels quals tres porten el nom de Metal1k0.

 

Castellano

En las competiciones es irremediable que ciertos equipos miren hacia arriba y otros hacia abajo. Los objetivos de cada club siempre son diferentes y todos inician la temporada con el fin de cumplirlos. Una buena forma de medir si pueden llegar a formalizar o no esos objetivos es echando un vistazo a como ha sido la participación de los clubes una vez llegado al ecuador de la competición.

El Nástic tiene presencia en 2ª división de PS4 y en 1ª división de PC. Repasamos a continuación como ha sido su participación tras la finalización de la primera vuelta de la VFO.

En la división de plata de PS4, el Nástic ha tenido una participación algo discreta hasta el momento. Afrontará la recta final de la quinta temporada partiendo de la undécima posición, donde ha finalizado la primera vuelta con 13 puntos y un balance de 4 victorias, 1 empate y 8 derrotas. Tras comenzar la temporada ganando tres partidos en las primeras cinco jornadas (0-1 vs. Reds Gaming, 3 puntos ante el retirado Ferrol Hotspur y 1-2 ante Cornellà), pronto empezó a ver que su objetivo era no seguir bajando en la clasificación. Hasta la jornada 10 no volvería a ganar un encuentro: 1-0 ante Ragnarok. Finalmente, y tras sufrir duras derrotas como el 5-0 ante Tempest Esports, el Nástic encarará la segunda vuelta con 3 puntos por encima del farolillo rojo, Star Esports.

Para no liar mucho a sus seguidores, en la categoría rey de PC, el Nástic ha acabado en la misma posición de la clasificación. Undécimo clasificado con 11 puntos y en la misma situación que los compañeros de PS4: 3 puntos de colchón sobre la zona de descenso. Tan solo ha podido adjudicarse 3 victorias: 3-2 a Pr3sence Gaming en la jornada 4, 0-1 al Zaragoza en la jornada 8 y 1-0 a Animersion Jaguars en la jornada 9. A estas victorias se le unen 2 empates y 8 derrotas. Cerró la primera vuelta sufriendo una de las derrotas más abultadas de la temporada, cayendo 4-0 ante Lenovo Legion y, además, como uno de los equipos menos goleadores de la liga: tan solo 7 goles a favor, los mismos que Animersion Jaguars, de los cuales tres llevan el nombre de Metal1k0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *