El Cornellà va de menys a més a la primera volta

Se sol dir que la primera impressió és la que compta. No sé si aquesta filosofia de vida es pot extrapolar al món esportiu i competitiu. Tot es desenvolupa, evoluciona o involuciona, però tot canvia. La constància és el bé més preuat en un context competitiu. I si parlem de FIFA, Clubs Pro i, més concretament, VFO, tot això augmenta.

El trencar, gairebé de forma radical, amb les primeres impressions ha estat el més destacat del UE Cornellà VFO a la segona divisió de PS4. Això és el que ens han ofert les tretze jornades disputades fins al moment:

Possiblement, el fet d’arribar a l’aturada nadalenca amb 16 punts i desè classificat en una lliga on competeixen 13 equips, no sigui una cosa digna de destacar. Però si es fa una ullada a l’evolució de Cornellà en tot just dues setmanes, potser una mica ressenyable si sigui. El seu historial de lliga es resumeix en 5 victòries, 1 empat i 7 derrotes. La primera victòria arribava a la jornada 2, després de sobreposar a Rexpect Esports per 2-4. A partir d’aquí, Cornellà va encadenar derrota rere derrota, intercalant un sol empat. Pocs podien presagiar que es guardava el millor per al final. En les últimes cinc jornades de la primera volta, el, fins llavors, cuer de la competició, collia una ratxa de victòries de quatre partits consecutius sumant 3 punts. Amb la suma d’aquests 12 punts, Cornellà es convertia en un dels equips que millor rendiment demostrava a la recta final de la primera volta, només superat per l’Sporting (13 punts) i empatat amb Rexpect Esports.

Cornellà és un dels equips menys golejadors de la divisió de plata de PS4, amb tan sols 11 gols anotats. El destacable d’això és que 8 d’aquests 11 punts porten la signatura d’una dupla molt eficaç: Plaqueitor-ReymarJR. Cadascun d’ells es menjarà els torrons amb 4 gols al seu compte personal

 

Castellano

 

Lo que nos ha dejado el Cornellà en la primera vuelta de la VFO

Se suele decir que la primera impresión es la que cuenta. No sé si esta filosofía de vida se puede extrapolar al mundo deportivo y competitivo. Todo se desarrolla, evoluciona o involuciona, pero todo cambia. La constancia es el bien más preciado en un contexto competitivo. Y si hablamos de FIFA, Clubes Pro y, más concretamente, VFO, todo esto se acrecienta.

El romper, casi de forma radical, con las primeras impresiones ha sido lo más destacado del UE Cornellà VFO en la segunda división de PS4. Esto es lo que nos han deparado las trece jornadas disputadas hasta el momento:

Posiblemente, el hecho de llegar al parón navideño con 16 puntos y décimo clasificado en una liga donde compiten 13 equipos, no sea algo digno de destacar. Pero si se echa un vistazo a la evolución de Cornellà en apenas dos semanas, quizás algo reseñable sí sea. Su historial liguero se resume en 5 victorias, 1 empate y 7 derrotas. La primera victoria llegaba en la jornada 2, tras sobreponerse a Rexpect Esports por 2-4. A partir de ahí, Cornellà encadenó derrota tras derrota, intercalando un solo empate. Pocos podían presagiar que se guardaba lo mejor para el final. En las últimas cinco jornadas de la primera vuelta, el, hasta entonces, colista de la competición, cosechaba una racha de victorias de cuatro partidos consecutivos sumando 3 puntos. Con la suma de esos 12 puntos, Cornellà se convertía en uno de los equipos que mejor rendimiento demostraba en la recta final de la primera vuelta, solo superado por el Sporting (13 puntos) y empatado con Rexpect Esports.

Cornellà es uno de los equipos menos goleadores de la división de plata de PS4, con tan solo 11 goles anotados. Lo destacable de esto es que 8 de esos 11 tantos llevan la firma de una dupla muy eficaz: Plaqueitor-ReymarJR. Cada uno de ellos se comerá los turrones con 4 tantos en su cuenta personal

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *