Bona actuació dels equips catalans a tercera divisió

A la tercera divisió A comparteixen grup dos clàssics de la categoria: la Pobla eSports i l’APA Poblesec.

Pel que fa als tarragonins, van començar com un tro la temporada fins a col·locar-se en primera posició després de deu jornades completades. La efectivitat a l’hora de finalitzar jugades i la seva consistència en defensa són els principals valors pels quals els de jbc1955 estan situats actualment en posicions de promoció d’ascens, més concretament a la tercera posició. Malgrat estar situat en aquesta posició, cap dels integrants de la plantilla té un lloc fix en els rànquings d’estadístiques individuals de la divisió. No obstant, com a equip es troben en el TOP 5 d’equips amb més gols a favor i més invictes. Amb set partits guanyats, tres empatats i tres perduts, la Pobla ha realitzat un dels millors inicis des de la seva creació i el desig d’aconseguir l’ascens cada cop es veu més factible.

Per altra banda, en aquest mateix grup i situat a la novena posició hi trobem a l’APA Poblesec. Els resultats de l’equip barceloní han estat caracteritzats per la victòria contra conjunts de la part baixa de la classificació i la derrota o empat contra els equips de la zona noble de la classificació. Per tant, els de MonkeyMauri estan encaixats a una posició teòricament tranquil·la, a sis punts del play off d’ascens i a quatre del de descens. Tant en l’apartat individual com en el col·lectiu, els barcelonins no han destacat per sobre dels altres equips de la divisió. Tot i això, amb aquestes cinc victòries i sense fer massa soroll estan més a prop del seu objectiu, la permanència.

A la tercera divisió B, en canvi, tenim al Constantí eSports i a la UESA eSports, dos equips recentment ascendits de quarta divisió.

Els de Sesplu8 es caracteritzen per ser un equip que encaixa molts pocs gols. Precisament, el Constantí es tracta de l’equip que concedeix menys gols de tercera divisió i tant la seva defensa com el seu porter destaquen en els registres individuals. Per contra, també es caracteritzen per ser un equip amb uns registres golejadors no massa alts. Tot i això, el davanter centre de l’equip tarragoní, Braveitor10, és el màxim golejador de la divisió i l’encarregat de fer més del 70% dels gols de l’equip.

El Constantí, després de set victòries, quatre empats i dos derrotes es troba a la tercera posició, en llocs de promoció d’ascens. Amb l’objectiu de la permanència molt ben encarrilada, els de Constantí somien en almenys acabar la segona volta en aquesta posició.

Un altre equip que està lluitant per acabar la temporada en aquestes posicions és la UESA eSports. Els barcelonins, en canvi, posseeixen d’uns registres golejadors molt bons, amb 27 gols a favor i Bymelxx com a jugador destacat. Els d’animal734 estan situats a la quarta posició, a solament un punt d’entrar a la zona de promoció d’ascens, ocupada per Genetic Club i el mateix Constantí.

Els de Sant Andreu amb tretze jornades disputades sumen set victòries, tres empats i tres derrotes. Sens dubte uns números molt bons amb els quals també poden aspirar a alguna cosa més que la permanència.

Castellano

 

Buena actuación de los equipos catalanes en tercera división

En la tercera división A comparten grupo dos clásicos de la categoría: la Pobla eSports y la APA Poblesec.

En cuanto a los tarraconenses, comenzaron como un trueno la temporada hasta colocarse en primera posición después de diez jornadas completadas. La efectividad a la hora de finalizar jugadas y su consistencia en defensa son los principales valores por los que los de jbc1955 están situados actualmente en posiciones de promoción de ascenso, más concretamente en la tercera posición. A pesar de estar situado en esta posición, ninguno de los integrantes de la plantilla tiene un lugar fijo en los rankings de estadísticas individuales de la división. Sin embargo, como equipo se encuentran en el TOP 5 de equipos con más goles a favor y más invictos. Con siete partidos ganados, tres empatados y tres perdidos, la Pobla ha realizado uno de los mejores inicios desde su creación y el deseo de conseguir el ascenso cada vez se ve más factible.

Por otra parte, en este mismo grupo y situado en la novena posición encontramos al APA Poblesec. Los resultados del equipo barcelonés han sido caracterizados por la victoria contra conjuntos de la parte baja de la clasificación y la derrota o empate contra los equipos de la zona noble de la clasificación. Por lo tanto, los de MonkeyMauri están encajados en una posición teóricamente tranquila, a seis puntos del play off de ascenso y cuatro del de descenso. Tanto en el apartado individual como en el colectivo, los barceloneses no han destacado por encima de los otros equipos de la división. Sin embargo, con estas cinco victorias y sin hacer demasiado ruido están más cerca de su objetivo, la permanencia.

En la tercera división B, en cambio, tenemos al Constantí eSports y la UESA eSports, dos equipos recién ascendidos de cuarta división.

Los de Sesplu8 se caracterizan por ser un equipo que encaja muy pocos goles. Precisamente, el Constantí se trata del equipo que concede menos goles de tercera división y tanto su defensa como su portero destacan en los registros individuales. Por el contrario, también se caracterizan por ser un equipo con unos registros goleadores no demasiado altos. Sin embargo, el delantero centro del equipo tarraconense, Braveitor10, es el máximo goleador de la división y el encargado de hacer más del 70% de los goles del equipo.

El Constantí, después de siete victorias, cuatro empates y dos derrotas se encuentra en la tercera posición, en puestos de promoción de ascenso. Con el objetivo de la permanencia muy bien encarrilada, los de Constantí sueñan en al menos terminar la segunda vuelta en esta posición.

Otro equipo que está luchando para terminar la temporada en estas posiciones es la UESA eSports. Los barceloneses, en cambio, poseen unos registros goleadores muy buenos, con 27 goles a favor y Bymelxx como jugador destacado. Los de animal734 están situados en la cuarta posición, a sólo un punto de entrar en la zona de promoción de ascenso, ocupada por Genetic Club y el mismo Constantí.

Los de Sant Andreu con trece jornadas disputadas suman siete victorias, tres empates y tres derrotas. Sin duda unos números muy buenos con los que también pueden aspirar a algo más que la permanencia.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *