Les primeres tres jornades de la segona volta pels catalans arreu d’VFO

Degut a l’èxit que va tindre la secció en la seva estrena, presentem l’actualització i millora de la mateixa. Ara amb més jugadors, onze ideal i entrevista a l’MVP de la Setmana

Resum primeres 3 jornades 2º Volta:

Jugador amb mes invictes a porteria: joshu_tek (1) – ShowTime VP.

Jugador amb mes invictes en defensa: guillemgmg (3) – RSG eSports.

Jugador amb mes assistències: ViDi1994 (3) – Chiringuito eSports.

Jugador amb mes MVP’S: Triple empat a 5 amb, ViDi1994 (1) – Chiringuito eSports. / Adken93 (1) – Ragnarok FC. / jOse-23 (1) – RSG eSports. / rafa_atl96 (1) – Kurt Gaming. / orioleette7 (1) – Ucam.

 

11 de la Jornada: Formació 3-5-2.

joshu_tek de ShowTime VP (POR) – guillemgmg de RSG eSports (DFC) / Onfire_79 de Sevilla eSports (DFC) / Dj_Jesty1 de Gamepong Vikings (DFC) – jOse-23 de RSG eSports (MI) / M4rk1tUs de Chiringuito eSports  (MC) / B3rt0l1n de Ingravidos (MC) / Adken93 de Ragnarok FC (MCO) /  mcr2717 de 360FC de Chiringuito eSports  (MD) – ViDi1994 de Chiringuito eSports  (DC) / rafa_atl96 de Kurt Gaming (DC)

 

MVP de la Jornada:

Com hem avançat a la introducció, cada setmana farem una entrevista a l’MVP de la jornada, aquesta primera setmana el elegit a sigut: ViDi1994 de Chiringuito eSports.

Bona tarda Vidi, primer de tot enhorabona pel gol contra el Càdis del qual s’ha parlat tant aquests dies. Com a jugador del @ChireSports, com veus a l’equip en els primers partits d’aquesta 2a volta, que balanç fas dels 3 partits?.

ViDi1994: La veritat que molt content pel rendiment de l’equip i el compromís. Aquests dos petits detalls fan que després vinguin els resultats. Es va entrenar molt bé abans de tornar arrencar la 2a volta i treure 6 punts de 9 no està res malament, penso que podria haver estat una setmana completa però el Nàstic ho va posar difícil i nosaltres vam agafar el ritme del partit tard. Però encara i així content, molt content.

Respecte a la competició, com situaries a l’equip si parléssim que aquesta setmana acaba la Lliga, com és l’objectiu?.

ViDi1994:  M’agradaria i confio que podem estar en els lloc de dalt però sóc dels quals pensa que s’ha d’anar partit a partit que la lliga és molt llarga. L’objectiu és lluitar per a jugar els playoffsd’ascens i poder pujar a 1era.

Abans hem parlat del gol, Com va ser, en quin moment se’t passa realitzar aquesta maniobra per a acabar marcant aquest gol?

ViDi1994: I sí, crec recordar que per a mi és un de gols més bonics que he marcat en lliga i també enfront d’un gran rival com el Cadis. Sortim jugant de darrere molt bé fins que arribo la pilota a Maikelito i la hi vaig demanar, va donar una gran passada en profunditat on guanyi per velocitat als centrals. En el moment que tenia la pilota als peus i em vaig adonar que estava envoltat dels centrals vaig pensar en aquest regateig i va sortir genial i va poder entrar i obrir el marcador. Però pesi al gol, em quedo abans de res amb la victòria fora de casa contra un dur rival.

TAULA

JUGADOR y POSICIÓ: EQUIP: DIVISIÓ: PARTITS JUGATS: INV. POR. – DEF.: GOLS: ASSIST.: MVP:
byohd / POR Ramboot LS 1º divisió 2
Steve_Myster / EI X6tence 1º divisió 1
Onfire_79 / DFC Sevilla eSports 1º divisió 3 1
IShootxTrustK / MI Real Zaragoza eSports 1º divisió 3
ViDi1994 / DC Chiringuito eSports 2º divisió 2 1 3 1
kleidokAtm / DC Chiringuito eSports 2º divisió 2
guillemgmg / DFC RSG Esports 2º divisió 3 1
M4Rk1tUs / MC Chiringuito eSports 2º divisió 1
Adken93 / MCO Ragnarok FC 2º divisió 2 1
jOse-23 / MI RSG eSports 2º divisió 3 2 1
Isasievski / DFC Delirium FC 3º divisió 1
rafa_atl96 / DC Kurt Gaming 3º divisió 1 1 2 1
orioleettee7 / DC Europa eSports – UCAM Regional – 3º divisió 1 1 1
peixater / POR ExtremaduraUD 3º divisió 3 1
noux1900 / POR Lorca Deportiva 3º divisió 2
dry_11 / DC Unexpected Club 3º divisió 1 1
Mcr2717 / ED 360FC 3º divisió 3
kikabonaire / DFC CD Badajoz eSports 4º divisió
rbn_kaiser / MCO Alcatima eSports 4º divisió 1
wakaso22 / MCD Dpt. Piloñesa eSports 4º divisió
joshu_tek / POR ShowTime VP 4º divisió 3 1
P0W3RFU7 / LTD Mav3rick Esports 4º divisió 1
B3rt0l1n / MCO Ingravidos 4º divisió 3 1
Dj_Jesty1 / DFC Gamepong Vikings Regional 2

 

Castellano

Resumen primeras 3 jornadas 2º vuelta:

Jugador com más invictas en portería: joshu_tek (1) – ShowTime VP.

Jugador con más invictas en defensa: guillemgmg (3) – RSG eSports.

Jugador con más asistencias: ViDi1994 (3) – Chiringuito eSports.

Jugador con más MVP’S: Triple empat a 5 amb, ViDi1994 (1) – Chiringuito eSports. / Adken93 (1) – Ragnarok FC. / jOse-23 (1) – RSG eSports. / rafa_atl96 (1) – Kurt Gaming. / orioleette7 (1) – Ucam.

 

11 de la Jornada: Formación 3-5-2.

joshu_tek de ShowTime VP (POR) – guillemgmg de RSG eSports (DFC) / Onfire_79 de Sevilla eSports (DFC) / Dj_Jesty1 de Gamepong Vikings (DFC) – jOse-23 de RSG eSports (MI) / M4rk1tUs de Chiringuito eSports  (MC) / B3rt0l1n de Ingravidos (MC) / Adken93 de Ragnarok FC (MCO) /  mcr2717 de 360FC de Chiringuito eSports  (MD) – ViDi1994 de Chiringuito eSports  (DC) / rafa_atl96 de Kurt Gaming (DC)

 

MVP de la Jornada:

Cada semana haremos una entrevista al MVP de la jornada, esta primera semana el elegido ha sido: ViDi1994 de Chiringuito eSports.

Buenas tardes Vidi, primero de todo enhorabuena por el gol contra el Cadiz del que se ha hablado tanto estos dias. ¿Como jugador del @ChireSports, como ves al equipo en los primeros partidos de esta 2a vuelta, que balance haces de los 3 partidos?.

ViDi1994: La verdad que muy contento por el rendimiento del equipo y el compromiso. Esos dos pequeños detalles hacen que luego vengan los resultados. Se entrenó muy bien antes de volver arrancar la 2a vuelta y sacar 6 puntos de 9 no está nada mal, pienso que podría haber sido una semana completa pero el Nàstic lo puso difícil y nosotros cogimos el ritmo del partido tarde. Pero aún y así contento, muy contento.

¿Respecto a la competición, como situarías al equipo si habláramos de que esta semana acaba la Liga, cual es el objetivo?.

ViDi1994: Me gustaría y confío en que podemos estar en los puesto de arriba pero soy de los que piensa que se tiene que ir partido a partido que la liga es muy larga. El objetivo es luchar para jugar los playoffs de ascenso y poder subir a 1era.

Antes hemos hablado del gol, ¿Cómo fue, en qué momento se te pasa realizar esa maniobra para acabar metiendo ese golazo?

ViDi1994: Y sí, creo recordar que para mí es uno de goles más bonitos que he marcado en liga y también frente a un gran rival como el Cádiz. Salimos jugando de atrás muy bien hasta que llego la pelota a Maikelito y se la pedí, dio un gran pase en profundidad donde gane por velocidad a los centrales. En el momento que tenía la pelota en los pies y me di cuenta que estaba rodeado de los centrales pensé en ese regate y salió genial y pudo entrar y abrir el marcador. Pero pese al gol, me quedo ante todo con la victoria fuera de casa contra un duro rival.

 

 

Author: Rafa Sánchez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *