El millor RCDE eSports de sempre

Els blanc-i-blaus signen la millor temporada des de la seva fundació a ambdues plataformes. La temporada 5 de la VFO podria ser històrica pels barcelonins. N’analitzem les principals claus

No es pot dir blat fins que es al sac i ben lligat, però la realitat a finals de gener d’aquest flamant 2019 és que l’RCDE eSports està escrivint la que potser és la pàgina més daurada de la seva història des que els periquitos són als esports electrònics. A la plataforma de Microsoft, els de Pupen, Kawinha i companyia estan completant una lliga plena d’èxits a base d’un bon joc i d’unes grans actuacions d’equip que els han servit per a ser els primers classificats, a quatre punts del seu perseguidor més immediat: el Llevant. D’altra banda, a PS4 es van saber reposar d’un inici complicat i ara es col·loquen només a cinc punts de Heads Up, l’actual segon del campionat.

Amb números de campió

Repassant els enfrontaments a Xbox, els blanc-i-blaus han lluitat de valent cadascun d’ells, però s’han imposat com a equip. Una dada il·lustrativa d’aquest fet és que cap dels jugadors dels de l’RCD Stadium és el pitxitxi o el màxim assistent de la divisió, ja que Pupen o Kawa es troben per darrere dels jugadors del Cadis Adri i Hernan. L’Espanyol, però, ha estat capaç de fer més rentables els gols o assistències dels seus jugadors per a aconseguir punts, mentre que els gaditans es troben a onze punts dels espanyolistes.

A més, fa sis partits que l’equip no perd un partit a la primera divisió i només n’ha perdut tres dels divuit que ha disputat. Estadístiques de campió, pero el Llevant – precisament l’últim botxí de l’Espanyol- no afluixa i només es troba a quatre punts.

 

Una remuntada per a la història

A la plataforma de Sony, i de seguir aquest ritme, els de xCoprat no s’haurien de quedar lluny de les primeres places. L’equip es troba a la cinquena posició a només cinc punts del segon classificat i els blanc-i-blaus no volen afluixar el ritme. Si bé la primera posició és gairebé un impossible, el subcampionat de la primera divisió no és tan utòpic com ho era en les primeres jornades del campionat.

Si ara l’Espanyol gaudeix d’una bona ratxa de resultats i de partits sense perdre, a l’inici de la lliga els resultats no acompanyaren a un conjunt que s’ho deixava tot al camp. Amb alguns nous fitxatges i el retorn de vells coneguts, l’equip va patir tres derrotes consecutives en les tres primeres jornades i, quan semblava que podien reprendre el bon camí, Son of Lightning – actual primer classificat- va golejar als espanyolistes per 4-0. Aquest va ser el punt de inflexió que tant s’estava esperant.

Després de la revifada, els blanc-i-blaus van canviar totalment la seva dinàmica i començaren a escalar posicions fins a situar-se gairebé als llocs d’honor de la classificació. A més, els fitxatges de Lukeku5 – vell conegut i presència habitual als onzes de FDC- i de Muni han donat un nou aire a l’equip. Incorporacions de rendiment immediat que es van estrenar fa pocs dies en la victòria per 0-4 davant Ramboot, on van signar un doblet cadascú. Els del RCD Stadium porten nou partits sense conèixer la derrota i segueixen en un binomi ascendent de joc i resultats.

Per a ampliar aquest reportatge, us portem els gols dels de xCoprat en els seus dos últims partits davant x6tence i Ramboot:

 

 

Així doncs, manquen vuit jornades pel final del campionat i l’Espanyol està en una situació immillorable per a aconseguir grans fites. El temps dirà, però el club va camí de convertir-se, també, en l’orgull dels eSports a Catalunya.

 

 

Castellano

 

Los blanquiazules firman la mejor temporada desde su fundación en ambas plataformas. La temporada 5 de la VFO podría ser histórica para los barceloneses. Analizamos las claves principales

No se puede decir trigo hasta que esté el saco y bien atado (dicho popular catalán), pero la realidad a finales de enero de este flamante 2019 es que el RCDE eSports está escribiendo la que quizás es la mejor página de su historia desde que los periquitos están en los deportes electrónicos. En la plataforma de Microsoft, los de Pupen, Kawinha y compañía están completando una liga llena de éxitos a base de un buen juego y de unas grandes actuaciones de equipo que les han servido para ser los primeros clasificados, a cuatro puntos de su perseguidor más inmediato: el Levante. Por otra parte, a PS4 se supo reponer de un inicio complicado y ahora se colocan sólo a cinco puntos de Heads Up, el actual segundo del campeonato.

Con números de campeón

Repasando los enfrentamientos en Xbox, los blanquiazules han luchado en cada uno de ellos, pero se han impuesto como equipo. Un dato ilustrativo de este hecho es que ninguno de los jugadores de los del RCD Stadium es el pichichi o el máximo asistente de la división, ya que Pupen o Kawa se encuentran por detrás de los jugadores del Cádiz Adri y Hernan. El Espanyol, sin embargo, ha sido capaz de sacar mayor rentabilidad de los goles o asistencias de sus jugadores para conseguir puntos, mientras que los gaditanos se encuentran a once puntos de los espanyolistas.

Además, hace seis partidos que el equipo no pierde un encuentro en la primera división y sólo ha perdido tres de los dieciocho que ha disputado. Estadísticas de campeón, pero el Levante – precisamente el último verdugo del Espanyol- no afloja y sólo se encuentra a cuatro puntos.

Una remontada para la historia

En la plataforma de Sony, y de seguir este ritmo, los de xCoprat no deberían quedar lejos de las primeras plazas. El equipo se encuentra en la quinta posición a sólo cinco puntos del segundo clasificado y los blanquiazules no quieren aflojar el ritmo. Si bien la primera posición es casi un imposible, el subcampeonato de la primera división no es tan utópico como lo era en las primeras jornadas del campeonato.

Si bien ahora el Espanyol disfruta de una buena racha de resultados y de partidos sin perder, al inicio de la liga los resultados no acompañaron a un conjunto que se lo dejaba todo en el campo. Con algunos nuevos fichajes y el regreso de viejos conocidos, el equipo sufrió tres derrotas consecutivas en las tres primeras jornadas y, cuando parecía que podían retomar el buen camino, Son of Lightning – actual primer clasificado- goleó a los espanyolistas por 4- 0. Este fue el punto de inflexión que tanto se estaba esperando.

Tras la reavivada, los blanquiazules cambiaron totalmente su dinámica y empezaron a escalar posiciones hasta situarse casi a los puestos de honor de la clasificación. Además, los fichajes de Lukeku5 – viejo conocido y presencia habitual en los onces de FDC- y de Muni han dado un nuevo aire al equipo. Incorporaciones de rendimiento inmediato que se estrenaron hace pocos días en la victoria por 0-4 ante Ramboot, donde firmaron un doblete cada uno. Los del RCD Stadium llevan nueve partidos sin conocer la derrota y siguen en un binomio ascendente de juego y resultados.

Para ampliar este reportaje, os traemos los últimos goles del conjunto de xCoprat en sus partidos ante x6tence y Ramboot:

Así pues, restan ocho jornadas para el final del campeonato y el Espanyol está en una situación inmejorable para conseguir grandes metas. El tiempo dirá, pero el club va camino de convertirse, también, en el orgullo de los eSports en Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *