Setmana molt satisfactòria per l’Espanyol

Les dues jornades disputades aquesta setmana a PS4 ja pintaven d’alt voltatge abans de començar. Enfrontaments directes a la zona alta de la taula com a plat principal condimentats amb la igualtat competitiva entre els equips que se situen de la segona a la sisena posició, tots en només sis punts de diferència. I aquí està l’Espanyol i, a més, donant un nivell excel·lent

El conjunt perico afrontava la setmana havent de jugar dos partits davant dos equips amb les mateixes expectatives competitives. A la jornada 19 es veuria les cares amb el Llevant, equip sumit en una ratxa positiva de quatre jornades consecutives aconseguint la victòria. L’Espanyol va acabar imposant-se 2-1, amb gols de Gabri i Dani Sánchez. Lenovo Legion l’esperava a la jornada següent. Amb els mateixos punts en el seu caseller fins a aquest moment, 32, la trobada anava a decidir qui pujaria un esglaó en la classificació i qui es quedaria agafant aire al replà. En aquest partit, de nou anava a aparèixer la figura de Dani Sánchez que amb el seu gol permetia que el conjunt blanc i blau acabés portant-se la victòria per 0-1. Dues victòries que li permeten dormir aquesta setmana en quarta posició amb 35 punts.
Menys exigents van ser les trobades per al combinat espanyolista en XBOX. El líder de la màxima categoria a la plataforma de Microsoft segueix mantenint-se estable al cim de la classificació. Com el seu homònim a PS4, completa una setmana amb ple de victòries. Sis punts més al seu caseller particular, 49 en total, i permetent-li seguir distanciat a quatre punts del segon classificat, el Llevant.

Potser el més destacat de la setmana no hagi estat tant el què, sinó el com. Sumar de tres en tres és el més positiu que es pot aconseguir, però fer-ho demostrant una superioritat aclaparadora, pot arribar a fregar l’excel·lència. Ratpenats CDF va viure això en pròpia pell. L’Espanyol li va endossar un voluminós 8-1, la golejada més del que portem de temporada a la VFO. La dupla atacant composta per Outbreak Pupen i Kilianeltete van estar de deu amb quatre i tres gols respectivament. Salvita s’adjudicava el gol restant. Després de la contundent victòria de la jornada 19, el conjunt perico es va imposar 1-3 a Vanguard, partit on Outbreak Pupen, màxim golejador de la competició amb 21 punts, i Kilianeltete van tornar a estar presents en la seva cita amb el gol, als quals es va unir un convidat d’excepció: Kawinha.

 

Castellano

 

Las dos jornadas disputadas esta semana en PS4 ya pintaban de alto voltaje antes de comenzar. Enfrentamientos directos en la zona alta de la tabla como plato principal condimentados con la igualdad competitiva entre los equipos que se sitúan de la segunda a la sexta posición, todos en apenas seis puntos de diferencia. Y ahí está el Espanyol y, además, dando un nivel sobresaliente.

El conjunto perico afrontaba la semana teniendo que jugar dos encuentros ante dos equipos con las mismas expectativas competitivas. En la jornada 19 se vería las caras con el Levante, equipo sumido en una racha positiva de cuatro jornadas consecutivas consiguiendo la victoria. El Espanyol acabó imponiéndose 2-1, con goles de Gabri y Dani Sánchez. Lenovo Legion le esperaba en la jornada siguiente. Con los mismos puntos en su casillero hasta ese momento, 32, el encuentro iba a decidir quién subiría un peldaño en la clasificación y quién se quedaría cogiendo aire en el descansillo. En este partido, de nuevo iba a aparecer la figura de Dani Sánchez que con su gol permitía que el conjunto blanquiazul acabara llevándose la victoria por 0-1. Dos victorias que le permiten dormir esta semana en cuarta posición con 35 puntos.

Menos exigentes fueron los encuentros para el combinado espanyolista en XBOX. El líder de la máxima categoría en la plataforma de Microsoft sigue manteniéndose estable en la cima de la clasificación. Como su homónimo en PS4, completa una semana con pleno de victorias. Seis puntos más a su casillero particular, 49 en total, y permitiéndole seguir distanciado a cuatro puntos del segundo clasificado, el Levante.

Quizás lo más destacado de la semana no haya sido tanto el qué, sino el cómo. Sumar de tres en tres es lo más positivo que se puede conseguir, pero hacerlo demostrando una superioridad pasmosa, puede llegar a rozar la excelencia. Murciélagos CDF vivió eso en sus propias carnes. El Espanyol le endosó un abultadísimo 8-1, la mayor goleada de lo que llevamos de temporada en la VFO. La dupla atacante compuesta por Outbreak Pupen y Kilianeltete estuvieron de diez con cuatro y tres goles respectivamente. Salvita se adjudicaba el gol restante. Tras la contundente victoria de la jornada 19, el conjunto perico se impuso 1-3 a Vanguard, partido donde Outbreak Pupen, máximo goleador de la competición con 21 tantos, y Kilianeltete volvieron a estar presentes en su cita con el gol, a los que se unió un invitado de excepción: Kawinha.

 

Author: Manu Rodriguez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *