Setmana discreta pels nostres a la Tercera Divisió de PS4

Els quatre equips catalans de la tercera divisió de PS4 van completar una setmana sense grans sobresalts. Els resultats aconseguits en les dues jornades disputades no van tenir major repercussió en la classificació ni en l’esdevenir dels equips, amb l’única novetat d’algun canvi de posició sense major impacte. Aquests van ser els resultats de Pobla Esports, APA Poble-sec, CE Constanti i Uesa Esports

En el grup A de la categoria de bronze de la plataforma de Sony, la vista posada, novament, a la zona més alta de la taula ia la zona baixa. Per sobre, Pobla Esports buscava acostar-se encara més al liderat, encara en mans de Game Over VLS. No obstant això, va acabar la setmana amb l’efecte contrari. Després imposar-se per un ajustat 2-3 a Tres Seixanta, penúltim classificat, no podia amb l’Extremadura, que li endossava un 3-1. La derrota, acompanyada dels quatre punts que aconseguia Kurt Gaming, feia que Pobla perdés la segona posició. D’altra banda, i enrolat en una altra batalla diferent, APA Poble-sec va aconseguir defensar la seva posició a l’empatar els seus dos partits. Eleven Style, rival directe a la classificació, va aconseguir gratar un 2-2. El mateix resultat es va produir en el partit contra l’Alabès, que veia com el Poblesec frenava la seva ratxa de tres victòries consecutives.

En el grup B, CE Constanti segueix sent constant en la seva tasca de donar caça al líder de la competició, The Expend4bles. No obstant això, un petit ensopegada en forma d’empat feia que el liderat es posi a tres punts. Va punxar en el partit de la jornada 20 davant East Coast, penúltim classificat. El 1-1 final va enterbolir la victòria anterior per 2-1 davant, precisament, l’altre conjunt català de la categoria, Uesa Esports, que va suspendre en les seves dues trobades de la setmana. Després del complicat duel davant Constanti, Genetic Club va voler tirar sal a la nafra. Li arrabassava els tres punts a Uesa guanyant-li 2-1. El Uesa cau a la cinquena plaça i l’esdevenir dels resultats col·loca a Genetic Club a només dos punts de prendre-li la segona plaça a Constanti

 

Castellano

 

Los cuatro equipos catalanes de la tercera división de PS4 completaron una semana sin grandes sobresaltos. Los resultados conseguidos en las dos jornadas disputadas no tuvieron mayor repercusión en la clasificación ni en el devenir de los equipos, con la única novedad de algún cambio de posición sin mayor impacto. Estos fueron los resultados de Pobla Esports, APA Poblesec, CE Constanti y Uesa Esports

En el grupo A de la categoría de bronce de la plataforma de Sony, la vista puesta, nuevamente, en la zona más alta de la tabla y en la zona baja. Por arriba, Pobla Esports buscaba acercarse aún más al liderato, aún en manos de Game Over VLS. Sin embargo, acabó la semana con el efecto contrario. Tras imponerse por un ajustado 2-3 a Tres Sesenta, penúltimo clasificado, no podía con el Extremadura, que le endosaba un 3-1. La derrota, acompañada de los cuatro puntos que conseguía Kurt Gaming, hacía que Pobla perdiese la segunda posición. Por otra parte, y enrolado en otra batalla diferente, APA Poblesec consiguió defender su posición al empatar sus dos encuentros. Eleven Style, rival directo en la clasificación, logró rascarle un 2-2. El mismo resultado se produjo en el partido contra el Alavés, que veía como el Poblesec frenaba su racha de tres victorias consecutivas.

En el grupo B, CE Constanti sigue siendo constante en su tarea de dar caza al líder de la competición, The Expend4bles. Sin embargo, un pequeño traspiés en forma de empate hacía que el liderato se ponga a tres puntos. Pinchó en el partido de la jornada 20 ante East Coast, penúltimo clasificado. El 1-1 final enturbió la victoria anterior por 2-1 ante, precisamente, el otro conjunto catalán de la categoría, Uesa Esports, que suspendió en sus dos encuentros de la semana. Tras el complicado duelo ante Constanti, Genetic Club quiso echar sal en la llaga. Le arrebataba los tres puntos a Uesa ganándole 2-1. El Uesa cae a la quinta plaza y el devenir de los resultados coloca a Genetic Club a tan solo dos puntos de arrebatarle la segunda plaza a Constanti

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *