Un RCDE eSports “Top”

Gran temporada de l’Espanyol a ambdòs plataformes. El subcampionat a PS4 seria la cirereta del pastís

Quan algú es proposa destacar en alguna cosa, treballarà de forma incessant per aconseguir-ho. Aquesta és la forma dogmàtica per la qual coneixem la relació entre esforç i resultats. Aquest camí va triar l’Espanyol per a la seva travessia per la VFO i no ha deixat ningú indiferent pel que fa a resultats es refereix. El club perico s’ha consagrat en el top del que millors equips de la competició i ha anat buscant, amb insistència, el major assoliment competitiu: ser campió de lliga.

En PS4, el fet d’afirmar que un dia l’Espanyol acabarà la temporada al capdamunt de la classificació seria alguna cosa no menys que arriscat. Però si hi ha alguna cosa evident en els resultats aconseguits aquesta cinquena temporada i és que, a falta de dues jornades per posar el punt final a aquest cinquè cicle de competició de lliga, l’Espanyol ha aconseguit la seva millor classificació a primera divisió. En la seva tercera participació en la categoria d’or, el club blanc i blau acabarà, com a mínim, quart classificat. Es manté en el TOP3 de la taula després de guanyar-aquesta última setmana 0-1 al Saragossa, però la derrota posterior per 0-1 davant el Reus el deixen a cinc punts del segon classificat, Heads UP, i igualat a punts amb el quart, Lenovo Legion. Perquè aquest dimarts l’Espanyol acabi sent segon haurà de guanyar a Heads UP a la jornada 25 i esperar que X6tence faci el mateix en l’última jornada de la temporada.

A XBOX el periquito canta de forma diferent. Potser una mica ronc d’haver cridat i cantat durant aquesta setmana amb motiu de la celebració del seu primer títol de lliga. Si parlem d’insistència i resultats, aquest és el millor exemple. Temporada a temporada ha anat escalant amb la mirada fixa en convertir-se en el millor equip de la competició. Fins que ho ha aconseguit. En la temporada 4 es quedava a tan sols un punt del campió, el Llevant. Aquest any ha cantat la victòria amb dues jornades encara per disputar-se. Li feien falta dues victòries i no va fallar. Guanyava 0-1 a Reds Gaming i en el partit clau davant Rayo Majadahonda va aparèixer la figura de Kilianeltete per posar el 1-0 al marcador final i fer al seu equip campió de la cinquena temporada de la VFO.

 

Castellano

Cuando alguien se propone destacar en algo, trabajará de forma incesante para conseguirlo. Esa es la forma dogmática por la cual conocemos la relación entre esfuerzo y resultados. Este camino eligió el Espanyol para su travesía por la VFO y no ha dejado a nadie indiferente en lo que a resultados se refiere. El club perico se ha consagrado en el top de lo mejores equipos de la competición y ha ido buscando, con insistencia, el mayor logro competitivo: ser campeón de liga.

En PS4, el hecho de afirmar que un día el Espanyol terminará la temporada en lo más alto de la clasificación sería algo no menos que arriesgado. Pero si hay algo evidente en los resultados conseguidos esta quinta temporada y es que, a falta de dos jornadas para poner el punto final a este quinto ciclo de competición liguera, el Espanyol ha conseguido su mejor clasificación en primera división. En su tercera participación en la categoría de oro, el club blanquiazul terminará, como mínimo, cuarto clasificado. Se mantiene en el top3 de la tabla tras ganarle esta última semana 0-1 al Zaragoza, pero la derrota posterior por 0-1 ante el Reus lo dejan a cinco puntos del segundo clasificado, Heads UP, e igualado a puntos con el cuarto, Lenovo Legion. Para que este martes el Espanyol acabe siendo segundo deberá ganar a Heads UP en la jornada 25 y esperar que X6tence haga lo propio en la última jornada de la temporada.

En XBOX el periquito canta de forma diferente. Quizás algo ronco de haber gritado y cantado durante esta semana con motivo de la celebración de su primer título liguero.Si hablamos de insistencia y resultados, este es el mejor ejemplo. Temporada a temporada ha ido escalando con la mirada fija en convertirse en el mejor equipo de la competición. Hasta que lo ha logrado. En la temporada 4 se quedaba a tan solo un punto del campeón, el Levante. Este año ha cantado el alirón con dos jornadas aún por disputarse. Le hacían falta dos victorias y no falló. Ganaba 0-1 a Reds Gaming y en el partido clave frente a Rayo Majadahonda apareció la figura de Kilianeltete para poner el 1-0 en el marcador final y hacer a su equipo campeón de la quinta temporada de la VFO.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *