Setmana final a la Tercera divisió, l’hora de la veritat

Després de tota una temporada de collita, toca recol·lectar el producte. Cap altre producte aporta tanta emoció al consumir com els pebrots de Padró, perquè uns piquen i altres no. Com aquest menjar de la natura s’han comportat els equips catalans de tercera divisió de PS4 durant aquesta cinquena temporada. A l’clavar-li la dent a Pobla Esports, APA Poblesec, Contantí i UESA Esports picaven o no. Cadascú ha madurat la seva temporada com bé ha pogut, aportant, o no, un ‘punch’ al paladar dels aficionats.

Els que més han fet estremir amb el seu peculiar gust han estat Pobla Esports i Contantí. A més, han aportat un toc picant que no cessa fins a final de temporada. Tots dos conjunts han estat lluitant les primeres places de la classificació durant tota la temporada. En el cas de Pobla Esports, aquesta setmana ha donat amb força i s’ha col·locat al capdamunt de la taula. S’imposava per 2-1 a APA Poble-sec, just a la jornada on Kurt Gaming queia, sorpressivament, per 4-3 davant Tres Seixanta. A la jornada posterior guanyava 1-3 a Game Over VLS i acabava la penúltima setmana de temporada com primer amb 48 punts, dos per sobre de Kurt Gaming.

En el cas de Constantí, el ressentiment que va deixar durant gran part de la temporada sembla tornar a brollar. Genetic Club va voler ser el protagonista per calmar els ànims, i després del 3-0 que li va endossar en la jornada 23, tot semblava apuntar que així seria. Però en la jornada següent, Genetic s’imposava a The Expend4bles i Constantí s’imposava per 2-0 a AGT Blue, deixant la segona posició a quatre punts. Més fusta per a les dues últimes jornades.

APA Poblesec i UESA Esports no han estat causants d’irritació d’estómac, però tampoc han estat uns caramelets. El primer, ha tingut els seus propis problemes digestius. Se li s’ennuegava una mica la temporada i ha coquetejat amb els llocs més perillosos de la classificació. Aquesta setmana, després de la derrota davant Pobla, guanyava 2-0 davant un rival directe com l’Extremadura i mantenia el matalàs de quatre punts sobre la zona de descens. Més plàcida ha estat la situació de UESA Esports, el qual té tots els números per acabar com a quart classificat. En els dos últims partits, va aconseguir una victòria per 0-1 davant Elements9 AOT i un 0-0 davant Vikings.

 

Castellano

 

Tras toda una temporada de cosecha, toca recolectar el producto. Ningún otro producto aporta tanta emoción al consumirlos como los pimientos de Padrón, porque unos pican y otros no. Como este manjar de la naturaleza se han comportado los equipos catalanes de tercera división de PS4 durante esta quinta temporada. Al hincarle el diente a Pobla Esports, APA Poblesec, Contantí y UESAEsports picaban o no. Cada uno ha madurado su temporada como bien ha podido, aportando, o no, un ‘punch’ en el paladar de los aficionados.

Los que más han hecho estremecer con su peculiar sabor han sido Pobla Esports y Contantí. Además, han aportado un toque picante que no cesa hasta final de temporada. Ambos conjuntos han estado peleando las primeras plazas de la clasificación durante toda la temporada. En el caso de Pobla Esports, esta semana ha dado con fuerza y se ha colocado en lo más alto de la tabla. Se imponía por 2-1 a APA Poblesec, justo en la jornada donde Kurt Gaming caía, sorpresivamente, por 4-3 ante Tres Sesenta. En la jornada posterior ganaba 1-3 a Game Over VLS y terminaba la penúltima semana de temporada como primero con 48 puntos, dos por encima de Kurt Gaming.

En el caso de Constantí, el resquemor que dejó durante gran parte de la temporada parece volver a brotar. GeneticClub quiso ser el protagonista para calmar los ánimos, y tras el 3-0 que le endosó en la jornada 23, todo parecía apuntar que así sería. Pero en la jornada siguiente, Geneticse imponía a The Expend4bles y Constantí se imponía por 2-0 a AGT Blue, dejando la segunda posición a cuatro puntos. Más madera para las dos últimas jornadas.

APA Poblesec y UESA Esports no han sido causantes de irritación de estómago, pero tampoco han sido unos caramelitos. El primero, ha tenido sus propios problemas digestivos. Se le atragantaba un poco la temporada y ha coqueteado con los puestos más peligrosos de la clasificación. Esta semana, tras la derrota ante Pobla, ganaba 2-0 ante un rival directo como el Extremadura y mantenía el colchón de cuatro puntos sobre la zona de descenso. Más plácida ha sido la situación de UESA Esports, el cual tiene todas las papeletas para acabar como cuarto clasificado. En los dos últimos encuentros, consiguió una victoria por 0-1 ante Elements9 AOT y un 0-0 ante Vikings.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *