Futur incert pel Reus, Santfeliuenc no continua i Llagostera surt de PS4

Noticies tristes pel futbol digital català, no sabem que passarà amb el Reus i el Santfleiuenc abandona la modalitat i no el veurem, com a mínim, a la propera temporada a la VFO. El Llagostera, per la seva part, deixarà PS4 després del seu descens a la Divisió Regional, tot i que havia ascendit des d’aquesta categoria la passada temporada.

Els problemes del club mare han portat al CF Reus eSports a una situació delicada. Monobabu i la plantilla han sortit i el futur és incert. Els reusencs no van poder salvar el club tot i el canvi de propietaris i les eternes promeses dels nous mandataris, això ha comportat una crisi total al club que el pot portar, fins i tot, a desaparèixer. Els eSports, ja que no donen cap tipus d’ingrés o benefici al conjunt tarragoní, han estat els primers perjudicats. Tant de bo sigui un fins aviat.

El Santfeliuenc, per la seva banda, ha patit un episodi de baixes al mercat d’hivern, arribant a ser només set per partit. El club ha abandonat la quarta divisió a jornades pel final i sembla que no el tornarem a veure en un temps.

Per últim, el Llagostera ha perdut la categoria a la quarta Divisió A després d’una temporada per a oblidar a la plataforma de Sony. A Microsoft, els gironins jugaran per la permanència a la segona divisió. El futur en el cas de XBOX tampoc està clar.

 

Castellano

Noticias tristes para el fútbol digital catalán, Reus y Santfeliuenc abandonan la modalidad y no los veremos, como mínimo, a la próxima temporada en la VFO. El Llagostera, por su parte, dejará PS4 tras su descenso a la División Regional, aunque había ascendido desde esta categoría la pasada temporada.

Los problemas del club madre han llevado al CF Reus eSports a desaparecer. El equipo de Monobabu, de momento, parece que seguirá en la primera división pero con otro nombre o marca. Los reusenses no pudieron salvar el club a pesar del cambio de propietarios y las eternas promesas de los nuevos mandatarios, esto ha supuesto una crisis total en el club que lo puede llevar, incluso, a desaparecer. Los eSports, ya que no dan ningún tipo de ingreso o beneficio al conjunto tarraconense, han sido los primeros damnificados. Ojalá sea un hasta pronto.

El Santfeliuenc, por su parte, ha sufrido un episodio de bajas en el mercado de invierno, llegando a ser sólo siete por partido. El club ha abandonado la cuarta división en jornadas para el final y parece que no lo volveremos a ver en un tiempo.

Por último, el Llagostera ha perdido la categoría a la cuarta División A tras una temporada para olvidar en la plataforma de Sony. A Microsoft, los gerundenses jugarán por la permanencia en la segunda división. El futuro en el caso de XBOX tampoco está claro.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *