Constantí i Montanyesa juguen avui la primera ronda del Playoff d’ascens

Tarragonins i barcelonins tenen avui una cita amb la història per a pujar de categoria

Nit gran per Constantí i Montanyesa. Els dos conjunts s’enfrontaran avui a dos rivals durs per a tractar d’aconseguir l’ascens a segona, en el cas dels de Sesplu8, i a tercera, pels que fa als de Pedretti.

El Constantí es veurà les cares amb Kurt Gaming, conjunt que s’ha classificat com a segon a la tercera divisió A i que ha patit, darrerament, problemes interns. Tot i aixó, el rival dels constantinencs també volen passar de ronda i enfrontar-se, a sorteig, amb l’onzé o dotzé classificat de la segona divisió. Els de Sesplu podrien fer història en cas de pujar a la categoria de plata; avui posaran la primera pedra.

Pel que fa a la Monta, encara amb el nom d’Alcatima eSports, tindran a Ingravidos VFO com a rival, probablement un dels més complicats que els hi podia caure. Els de Pedretti van perdre l’ascens directe a les últimes jornades i tenen una oportunitat per a aconseguir-lo si superen al rival d’aquesta nit, que va caure ahir a la final del torneig d’obertura de ProGaming CT

Des de FDC desitgem molta sort a ambdós conjunts

 

Castellano

Tarraconenses y barceloneses tienen hoy una cita con la historia para subir de categoría

Noche grande para Constantí y Montanyesa. Los dos conjuntos se enfrentarán hoy a dos rivales duros para tratar de conseguir el ascenso a segunda, en el caso de los de Sesplu8, y a tercera, por los que hace a los de Pedretti.

El Constantí se verá las caras con Kurt Gaming, conjunto que se ha clasificado como segundo a la tercera división A y que ha sufrido, últimamente, problemas internos. Todo y aixó, el rival de los constantinencs también quieren pasar de ronda y enfrentarse, a sorteo, con el undécimo o doceavo clasificado de la segunda división. Los de Sesplu podrían hacer historia en caso de subir a la categoría de plata; hoy posarán la primera piedra.

En cuanto a la Monta, todavía con el nombre de Alcatima deportes, tendrán a Ingravidos VFOcomo rival, probablemente uno de los más complicados que se los podía caer. Los de Pedretti perdieron el ascenso directo a las últimas jornadas y tienen una oportunidad para conseguirlo si superan al rival de esta noche, que cayó ayer a la final del torneo de apertura de ProGaming CT

Desde FDC deseamos mucha suerte a ambos conjuntos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *