Els primers playoffs de la temporada deixen un regust amarg tot i l’èxit del Constantí

Els constantinencs aconsegueixen l’ascens a segona divisió nacional, mentre que l’APA Poblesec baixa a quarta divisió després de no poder superar a Columbus. La Montanyesa tampoc podrà arrencar el seu projecte a tercera divisió, mentre que a XBOX la UE Llagostera eSports confirma el seu descens a tercera

La felicitat, com es sol dir, va per barris. La segona divisió tindrà la temporada vinent fins a tres equips catalans. Al Nàstic, que ja hi era, se li sumaran la Pobla de Mafumet i, des de la ja històrica nit del 26 de febrer de 2019, el Constantí (que, recordem, canvia de nom)

No obstant, no tot són flors i violes: Alcatima (des d’avui mateix la Montanyesa) es queda a la quarta divisió després d’haver encapçalat la lliga durant més de 20 jornades després de no poder superar Ingrávidos. D’altra banda, l’APA Poblesec eSports pateix un dolorós descens en perdre dues tandes de penals davant l’històric Columbus. A Xbox, el Llagostera confirma la temporada dolenta a segona i baixa a la categoria de bronze

A partir de dijous serà el torn dels playoffs de regional, on Europa, Hospitalet, Cristinenc, Lleida i Divinus prendran part. Veurem cap enfrontament entre catalans?

 

En la jornada de ayer, los constantinenses consiguen el ascenso a segunda división nacional, mientras que la APA Poblesec baja a cuarta división tras no poder superar a Columbus. La Montanyesa tampoco podrá arrancar su proyecto en tercera división, mientras que en XBOX la UE Llagostera eSports confirma su descenso a tercera

La felicidad, como se suele decir, va por barrios. La segunda división tendrá la próxima temporada hasta tres equipos catalanes. Al Nàstic, que ya estaba, se le sumarán la Pobla de Mafumet y, desde la ya histórica noche del 26 de febrero de 2019, el Constantino (que, recordemos, cambia de nombre)

Sin embargo, no todo el monte es orégano: Alcatima (desde hoy mismo la Montanyesa) se queda en la cuarta división tras haber encabezado la liga durante más de 20 jornadas después de no poder superar a Ingrávidos. Por otra parte, el APA Poblesec eSports sufre un doloroso descenso al perder dos tandas de penaltis ante el histórico Columbus. En Xbox, el Llagostera confirma la mala temporada en segunda y baja a la categoría de bronce.

A partir del jueves será el turno de los playoffs de regional, donde Europa, Hospitalet, Cristinenc, Lleida y Divinus tomarán parte. Veremos ningún enfrentamiento entre catalanes?

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *