Europa, Hospitalet, Cristinenc i Lleida passen a la segona ronda després de superar les seves eliminatòries. Divinus en queda fora

Nit quasi perfecta als playoffs de Regional. Els nostres es jugaven seguir o no lluitant per l’ascens a la quarta divisió i els rivals no eren gens fàcils.

Comencem per l’Europa, que es va imposar a Shadow Squad, campió del seu grup, guanyant els dos partits. A l’anada el resultat va ser d’1-3 amb remuntada inclosa, mentre que la tornada va finalitzar amb un 2-1 que assegura, contra pronòstic, la permanència del club gracienc a les eliminatòries.

Més difícil ho va tenir l’Hospitalet. Els del Llobregat tenien una complicada eliminatòria davant un altre campió de grup, Nights Watch. Finalment, els de Onack7 van vèncer l’anada (1-0) i van empatar a res a la tornada. Passi de ronda pels de la franja

El Lleida, per la seva banda, va ser l’únic que va perdre un partit. Aquest va ser a l’anada, 2-1 davant AS Team. A la tornada, però, els de la Terra Ferma van golejar per 3-0 i van passar per primer cop a la seva història de la primera ronda.

El Cristinenc va tancar el capítol d’equips guanyadors: 1-0 a l’anada i una golejada d’escàndol davant Oro City a la tornada, amb maneta inclosa (5-0).

En canvi, Divinus va perdre estrepitosament per un global d’11-2 i és el primer català en caure eliminat.

La segona ronda serà diumenge i passar-la significaria gaudir de dues oportunitats definitives per a pujar a la quarta divisió.

 

Castellano

 

uropa, Hospitalet, Cristinenc y Lleida pasan a la segunda ronda después de superar sus eliminatorias. Divinus queda fuera

Noche casi perfecta a los playoffs de Regional. Los nuestros se jugaban seguir o no luchando por el ascenso a la cuarta división y los rivales no eran nada fáciles.

Empezamos por el Europa, que se impuso a Shadow Squad, campeón de su grupo, ganando los dos partidos. A la ida el resultado fue de 1-3 con remontada incluida, mientras que la vuelta finalizó con un 2-1 que asegura, contra pronóstico, la permanencia del club graciense en las eliminatorias.

Más difícil lo tuvo el Hospitalet. Los del Llobregat tenían una complicada eliminatoria ante otro campeón de grupo, Nights Watch. Finalmente, los de Onack7 vencieron la ida (1-0) y empataron a nada a la vuelta. Pase de ronda para los de la franja

El Lleida, por su parte, fue el único que perdió un partido. Este fue en la ida, 2-1 ante AS Team. En la vuelta, pero, los de la Tierra Firme golearon por 3-0 y pasaron por primera vez a su historia de la primera ronda.

El Cristinenc cerró el capítulo de equipos ganadores: 1-0 en la ida y una goleada de escándalo ante Oro City a la vuelta, con “manita” incluida (5-0).

En cambio, Divinus perdió estrepitosamente por un global de 11-2 y es el primer catalán al caer eliminado.

La segunda ronda será el próximo domingo y pasarla significaría disfrutar de dos oportunidades definitivas para subir a la cuarta división.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *