Pocs bons moments ens van regalar els equips catalans de PS4 en una nova edició de la Copa VFO que va acabar coronant com a campió a X6tence. Una competició que va començar el passat 12 de març i ha resultat ser l’avantsala de la sisena temporada de la VFO, ja amb data d’inici: el 22 d’abril.

Un total de vuit conjunts catalans estaven a la línia de sortida per competir per aquesta cinquena edició de la copa VFO. Un camí dur, amb un gran nombre d’equips participants que buscaven passar les set rondes eliminatòries per ser part de la cita estel·lar. Espanyol, Reus (en procés de desaparició), Nàstic, Lleida UESA Esports, Pobla Esports, l’Hospitalet i Europa Esports van posar la nota de color catalana a aquesta competició. No obstant això, tot i el colorit present, el quadre va quedar tenyit d’un to fosc per la mala actuació de gairebé tots els equips. L’única nota de claredat la va posar UESA Esports.

Els equips de la màxima categoria, l’Espanyol i Reus, potser rebien una major atenció per la possibilitat d’avançar més lluny en la competició. Però res més lluny de la realitat. Els periquitos, que van acabar la temporada al cinquè lloc de la classificació, es creuava amb Heads UP a la primera ronda i queia eliminat després d’un 3-1 en contra. El Reus, per la seva banda, emulava l’Espanyol caient per 0-1 davant l’Alabès a causa que no es va presentar a la trobada.

Com els dos millors equips catalans de la VFO, també van caure en primera ronda els tres representants que cuegen per les lligues regionals: Lleida Esports, Europa Esports i l’Hospitalet. El primer d’aquests va caure per 3-1 davant SGO Esports. FCP Esports va ser el botxí d’Europa Esports després d’un ajustat 1-0 al seu favor. Finalment, l’Hospitalet va caure eliminat en l’únic derbi català del torneig davant del Nàstic després de perdre 1-2.
Precisament el Nàstic va ser un dels equips catalans més destacats. Després de deixar fora a l’Hospitalet, va aconseguir imposar-se 1-0 a Calidade FC en segona ronda. No obstant això, el conjunt tarragoní de la categoria de plata va haver de veure amb Blazers a la tercera ronda, posant punt final a la seva participació després de perdre 2-0.
Contrari al que molts poguessin pensar, el notable alt no va arribar ni d’un equip de primera, ni d’un equip de segona. Un conjunt de tercera divisió es va desfer en elogis per la seva formidable paper competitiu. I no, no va ser Pobla Esports, equip que va estar en boca de tots per acabar líder de la seva lliga. El Pobla va passar amb soltesa la temible primera ronda, guanyant-li 0-3 a Hawks Gaming, però el Cadis ho va fer fora en segona ronda amb un ajustat 3-2. El conjunt del que vam parlar va ser, ni més ni menys, que UESA Esports.

L’equip de ClubesPro del Sant Andreu va mantenir viva la flama fins a les últimes rondes eliminatòries. UESA Esports es va acabar colant entre els vuit millors equips de la competició. Arribar fins a aquest punt no va ser tasca fàcil per al Sant Andreu. En primera ronda es va imposar per 2-0 al Reial Àvila Esports. Un ajustat 2-1 va servir per deixar fora a Handicap CF en la segona ronda. Una mica més voluminosa va ser la seva victòria en tercera ronda davant Kattegat VFO, un 3-1 que li permetia estar a la quarta ronda. FdeFIFA Esports tampoc va ser rival per a ells i van acabar imposant-se 2-1. UESA seguia progressant i semblava ni tenir límits. Ja en vuitens de final EC4 Gaming arribava amb ànsies de parar-li els peus a un rival amb extra de motivació. Però no van poder i van acabar sucumbint davant els de Sant Andreu per 1-0. No obstant això, tota baralla té un final i la del UESA Esports va arribar a quarts de final i venia amb nom propi: Crazy Crew Esports. El recentment desembarcat a la competició de la VFO va tallar les ales dels jugadors i aficionats del Sant Andreu amb una victòria per la mínima, 1-0.

 

Castellano

 

Pocos buenos momentos nos regalaron los equipos catalanes de PS4 en una nueva edición de la Copa VFO que acabó coronando como campeón a X6tence. Una competición que comenzó el pasado 12 de marzo y ha resultado ser la antesala de la sexta temporada de la VFO, ya con fecha de inicio: el 22 de abril.

Un total de ocho conjuntos catalanes estaban en la línea de salida para competir por esta quinta edición de la copa VFO. Un camino duro, con un gran número de equipos participantes que buscaban pasar las siete rondas eliminatorias para ser parte de la cita estelar. Espanyol, Reus (en proceso de desaparición), Nástic, Lleida UESA Esports, Pobla Esports, L’Hospitalet y Europa Esports pusieron la nota de color catalana a esta competición. Sin embargo, a pesar del colorido presente, el cuadro quedó teñido de un tono oscuro por la mala actuación de casi todos los equipos. La única nota de claridad la puso UESA Esports.

Los equipos de la máxima categoría, Espanyol y Reus, quizás recibían una mayor atención por la posibilidad de avanzar más lejos en la competición. Pero nada más lejos de la realidad. Los pericos, que acabaron la temporada en el quinto puesto de la clasificación, se cruzaba con Heads UP en la primera ronda y caía eliminado tras un 3-1 en contra. El Reus, por su parte, emulaba al Espanyol cayendo por 0-1 ante el Alavés debido a que no se presentó al encuentro.

Como los dos mejores equipos catalanes de la VFO, también cayeron en primera ronda los tres representantes que colean por las ligas regionales: Lleida Esports, Europa Esports y L’Hospitalet. El primero de estos cayó por 3-1 ante SGO Esports. FCP Esports fue el verdugo de Europa Esports tras un ajustado 1-0 a su favor. Por último, L’Hospitalet cayó eliminado en el único derbi catalán del torneo frente al Nástic tras perder 1-2.

Precisamente el Nástic fue uno de los equipos catalanes más destacados. Tras dejar fuera a L’Hospitalet, logró imponerse 1-0 a Calidade FC en segunda ronda. No obstante, el conjunto tarraconense de la categoría de plata tuvo que vérselas con Blazers en la tercera ronda, poniendo punto final a su participación tras perder 2-0.

Contrario a lo que muchos pudieran pensar, el notable alto no llegó ni de un equipo de primera, ni de un equipo de segunda. Un conjunto de tercera división se deshizo en elogios por su formidable papel competitivo. Y no, no fue Pobla Esports, equipo que estuvo en boca de todos por acabar líder de su liga. El Pobla pasó con soltura la temible primera ronda, ganándole 0-3 a Hawks Gaming, pero el Cádiz lo apeó en segunda ronda con un ajustado 3-2. El conjunto del que hablamos fue, ni más ni menos, que UESA Esports.

El equipo de Clubes Pro del Sant Andreu mantuvo viva la llama hasta las últimas rondas eliminatorias. UESA Esports se acabó colando entre los ocho mejores equipos de la competición. Llegar hasta ese punto no fue tarea fácil para el Sant Andreu. En primera ronda se impuso por 2-0 al Real Ávila Esports. Un ajustado 2-1 le sirvió para dejar fuera a Hándicap CF en la segunda ronda. Algo más abultada fue su victoria en tercera ronda ante Kattegat VFO, un 3-1 que le permitía estar en la cuarta ronda. FdeFIFA Esports tampoco fue rival para ellos y acabaron imponiéndose 2-1. UESA seguía progresando y parecía ni tener límites. Ya en octavos de final EC4 Gaming llegaba con ansias de pararle los pies a un rival con extra de motivación. Pero no pudieron y acabaron sucumbiendo ante los de Sant Andreu por 1-0. Sin embargo, toda pelea tiene un final y la del UESA Esports llegó en cuartos de final y venía con nombre propio: Crazy Crew Esports. El recientemente desembarcado a la competición de la VFO cortó las alas de los jugadores y aficionados del Sant Andreu con una victoria por la mínima, 1-0.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *