Ja sigui pel fracàs en el seu projecte o per motius externs, el futbol català digital pateix la pitjor davallada de la seva història

Reus, Hospitalet, Llagostera (PS4), Santfeliuenc, Cristinenc, APA Poblesec i Cornellà. Tots ells diuen a reveure a la VFO per un temps indeterminat. A més, el Constantí eSports passa a representar a REDS GAMING

Cadascú, com és obvi, té les seves raons; el Reus es veu afectat per la seva situació econòmica i no pot seguir donant suport a la secció. Tot i que encara no s’ha anunciat de manera oficial, tot el planter del Reus ja ha volat, recalant la majoria al València eSports.

L’Hospitalet, per la seva banda, ha patit un greu desgast després de dues temporades sense assolir la quarta divisió al playoff de Regional. Això i la dificultat per a trobar jugadors l’ha portat a la desaparició. El Llagostera, tot i pujar de Regional a la temporada 4, ha patit un descens traumàtic que ha provocat la seva sortida de la VFO. El mateix pel Santfeliuenc, retirat a mitja temporada per problemes interns.

L’Imperium, club que portava el nom de l’APA per l’acord de patrocini amb els de Poblesec, també deixa la col.laboració i , ja a quarta divisió després del descens, es tornarà a anomenar Imperium FC. Cosa similar pel Cornellà, que deixa de ser els del baix Llobregat per tornar a la seva identitat clàssica: Te Fundo FC

Així doncs, els equips sobrevivents d’aquest autèntic èxode han estat l’Espanyol, el Nàstic, la Pobla de Mafumet, el Sant Andreu, l’Europa, el Lleida i l’Olot. L’única bona noticia és la incorporació de la Montanyesa als eSports

La web s’actualitzarà properament amb els canvis

 

Castellano

 

Ya sea por el fracaso en su proyecto o por motivos externos, el fútbol catalán digital sufre la peor retirada de equipos de su historia

Reus, Hospitalet, Llagostera (PS4), Santfeliuenc, Cristinenc, APA Poblesec y Cornellà. Todos ellos dicen hasta luego a la VFO por un tiempo indeterminado. Además, el Constanti eSports pasa a representar a REDS GAMING

Cada uno, como es obvio, tiene sus razones; el Reus se ve afectado por su situación económica y no puede seguir apoyando la sección. Aunque aún no se ha anunciado de manera oficial, todo el plantel de los reusenses ya ha volado, recalando la mayoría en el Valencia eSports.

El Hospitalet, por su parte, ha sufrido un grave desgaste después de dos temporadas sin lograr la cuarta división en el playoff de Regional. Esto y la dificultad para encontrar jugadores les ha llevado a la desaparición.

El Llagostera, pese a subir de Regional en la temporada 4, ha sufrido un descenso traumático que ha provocado su salida de la VFO. El mismo por el Santfeliuenc, retirado a media temporada por problemas internos.

El Imperium, club que llevaba el nombre de la APA por el acuerdo de patrocinio con los de Poblesec, también deja la colaboración y, ya en cuarta división tras el descenso, se volverá a llamar Imperium FC. Cosa similar para el Cornellà, que deja de ser los del bajo Llobregat para volver a su identidad clásica: Te Fundo FC

Así pues, los equipos supervivientes de este auténtico éxodo han sido el Espanyol, el Nàstic, la Pobla de Mafumet, el Sant Andreu, Europa, el Lleida y el Olot. La única buena noticia es la incorporación de la Montanyesa a los eSports

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *