Demostrar o seguir demostrant, les noves generacions de mànagers al Futbol Digital Català

La temporada 6 a la VFO tindrà un bon protagonisme català. Els mànagers de cada equip hauran de demostrar o seguir demostrant que el futbol català digital va a l’alça. Des de FDC us donem les claus del que pot ser la continuació dels grans temps que viuen els eSports catalans a FIFA, i les noves generacions al capdavant hi tenen molt a dir.

 

Tot i l’ausència de Monobabu i de la desaparició del Reus,  la direcció del futbol digital català encara té bona salut. La sortida del barceloní de la posició de mànager (ara es al València però com a jugador) ha deixat a altres noms als llocs capdavanters. A la bona feina de xCoprat (Tarpoc) i JBC1955 s’uneixen els Animal734, Sesplu8 o Beltry, que porten moltes temporades fent una gran feina als seus equips, tots ells joves i amb, pel que sembla, molts anys per davant. Fora d’aquest grup quedaría Pedretti, de la Montanyesa, que encara no acumula cap distinció a la seva bona feina amb La Mitica 4k i Alcatima eSport (Ara Montanyesa) o JordiEche, de l’Olot. La retirada d’altres equips catalans ha fet que molts mànagers quedin fora del llistat que tot seguit us presentem

 

XCoprat (Tarpoc)

Treure a un equip de la duríssima Segona Divisió i portar-lo al capdavant de Primera no és un treball fàcil. El jove xCoprat és un dels milors exemples de mànager que canvia la dinámica d’un equip. Després de començar a la VFO a 360, el del Llobregat va fitxar per l’RCDE eSports. Al club perico, va començar a demostrar la seva capacitat per a liderar i després de la sortida de Ralfethor va esdevenir mànager de l’equip. El defensa central va arribar a la segona divisió i després de dues temporades a la categoría de plata es va aconseguir l’ascens. A Primera es va patir la temporada de la tornada, pero a la segona els pericos van protaginitzar una ratxa histórica que gairebé els dona el subcampionat. La temporada 6 pot èsser la més prometedora per xCoprat des de que es mànager dels blanc-i-blaus

 

JBC1955

Tot i que només porta una temporada en solitari (després de la marxa de Besieger a l’Europa), el mánager pobletà afincat fora de terres catalanes ha estat capaç de canviar la dinámica d’un equip que campanya rere campanya patia per seguir a la tercera divisió i que olorava més a Quarta que a Segona. Ara, i amb el campionat de la categoría de bronze sota el braç, la Pobla i JBC afronten una temporada il.lusionant a la Segona Divisió

 

Sesplu8

L’home rècord del futbol català. No té el major nombre d’ascens a VFO, però sí els de més dificultats i prestigiosos a falta d’una cirereta del pastís que podría aconseguir aquesta propera temporada amb un hipotètic ascens a l’elit de la competició. En Sesplu va començar com a mànager de Número 8 a la temporada 2 i posteriorment va passar a representar el Constantí. Amb el patrocini del club de Tarragona, Sesplu i els seus jugadors han aconseguit l’ascens de cinquena a quarta, de quarta a tercera i de tercera a segona, es a dir, tres ascensos consecutius. Ara, sota el nom de Reds Gaming, seran de ben segur uns rivals a tenir en consideració per l’ascens a primera divisió

Animal734

Amb una trajectòria molt similar a la de Sesplu, el masnouenc d’origen basc ha portat la UESA eSports a un nivell de joc i resultats altíssim, però encara en vol més. Amb un grup sòlid, el mànager dels eSports del Sant Andreu acumula tres ascensos (el primer amb campionat de lliga) i va estar molt a prop d’aconseguir el quart després d’una gran temporada de debut al grup més difícil de la tercera divisió, però els hi va faltar sort en alguns partits claus de la temporada. Animal té al seu curriculum els ascensos de Sisena a Cinquena, de Cinquena a Quarta i de Quarta a Tercera. A mes, en l’ultim ascens dels andreuencs van batir el récord de gols en un playoff d’ascens a aquestes categories, imposant-se a Black Riders per un global de 4-18. L’objectiu per a la temporada 6, amb la categoría consolidada, es tractar d’assolir un ascens que seria el quart per Animal i per molts membres de la UESA

 

Beltry

El premianenc acumula la major quantitat d’ascensos consecutius dels mànagers catalans en actiu, quatre. Aixó si, amb tres equips diferents. L’ara mànager de l’Europa no ha fallat mai i cada temporada ha aconseguit pujar el seu equip una divisió més, incloent el campionat de lliga de sisena divisió amb el Sant Andreu. Després de dos ascensos amb els andreuencs, sent peça important de l’equip sobre tot a la primera temporada, Beltry va marxar al Llagostera eSports, on va aconseguir l’ascens després d’una temporada un xic irregular a la nova lliga Regional. La temporada 5 de la VFO l’ha passat a l’Europa, altre cop a Regional, però aconseguint l’ascens després de cinc rondes de playoff. Amb quatre ascensos al seu haver, i sent l’únic que ha estat capaç de sortir dues vegades seguides de Regional, Beltry es prepara pel seu primer gran repte com a mànager: la Quarta divisió, categoría que han superat ja altres mànagers de la comunitat. El premianenc debutarà a la categoría i podría ser en aquesta temporada on es talli la seva ratxa d’ascensos.

 

Pedretti

Mànager molt prometedor però encara ha de demostrar alguna cosa més. El barceloní ha guanyat un títol de lliga però no ho ha pogut rematar encara amb un ascens. Ho ha tingut a tocar les dues passades temporades amb La Mitica a Regional i, sobre tot, amb l’Alcatima (Montanyesa) aquesta última temporada, on va perdre el campionat de la Quarta divisió en l’ultima jornada de lliga i no va poder superar el playoff.

 

JordiEche

El Lleidatà tindrà la gran feina de transformar un UE Olot eSports en un equip competent i competitiu per a la lliga de Regional. Tot i que la base és bona, l’objectiu d’aquesta temporada ha de ser, com a mínim, el playoff.

 

 

 

Castellano

La temporada 6 en la VFO tendrá un buen protagonismo catalán. Los managers de cada equipo deberán demostrar o seguir demostrando que el fútbol catalán digital va al alza. Desde FDC os damos las claves de lo que puede ser la continuación de los grandes tiempos que viven los eSports catalanes en FIFA, y las nuevas generaciones al frente tienen mucho que decir.

A pesar de la ausencia de Monobabu y de la desaparición del Reus, la dirección del fútbol digital catalán aún tiene buena salud. La salida del barcelonés de la posición de manager (ahora se al Valencia pero como jugador) ha dejado a otros nombres a los puestos de cabeza. En el buen trabajo de xCoprat (Tarpoc) y JBC1955 unen los Animal734, Sesplu8 o Beltry, que llevan muchas temporadas haciendo un gran trabajo en sus equipos, todos ellos jóvenes y con, al parecer, muchos años por delante. Fuera de este grupo quedaría Pedretti, de la Montañesa, que aún no acumula ninguna distinción a su buen trabajo con La Mitica 4k y Alcatima eSport (Ahora Montanyesa) o JordiEche, del Olot. La retirada de otros equipos catalanes ha hecho que muchos managers queden fuera del listado que a continuación os presentamos

XCoprat (Tarpoc)

Sacar a un equipo de la durísima Segunda División y llevarlo al frente de Primera no es un trabajo fácil. El joven xCoprat es uno de los buenos ejemplos de manager que cambia la dinámica de un equipo. Tras comenzar la VFO a 360, el del Llobregat fichó por el RCDE deportivo. En el club perico, empezó a demostrar su capacidad para liderar y tras la salida de Ralfethor aconteció manager del equipo. El defensa central llegó a la segunda división y después de dos temporadas en la categoría de plata se consiguió el ascenso. En Primera se sufrió la temporada de la vuelta, pero en la segunda los pericos protaginitzar una racha histórica que casi les da el subcampeonato. La temporada 6 puede ser la más prometedora para xCoprat desde que se mánager de los blanco-y-azules

JBC1955

Aunque sólo lleva una temporada en solitario (tras la marcha de Besieger al Europa), el mánager pobletà afincado fuera de tierras catalanas ha sido capaz de cambiar la dinámica de un equipo que campaña tras campaña sufría para seguir en la tercera división y que olía más a Cuarta que a Segunda. Ahora, y con el campeonato de la categoría de bronce bajo el brazo, la Puebla y JBC afrontan una temporada ilusionante en la Segunda División

Sesplu8

El hombre récord del fútbol catalán. No tiene el mayor número de ascensos en la VFO, pero sí los de más dificultad y prestigiosos a falta de una guinda que podría conseguir esta próxima temporada con un hipotético ascenso a la élite de la competición. En Sesplu comenzó como manager de Número 8 en la temporada 2 y posteriormente pasó a representar el Constantino. Con el patrocinio del club de Tarragona, Sesplu y sus jugadores han conseguido el ascenso de quinta a cuarta, de cuarta a tercera y de tercera a segunda, es decir, tres ascensos consecutivos. Ahora, bajo el nombre de Reds Gaming, serán seguramente unos rivales a tener en consideración por el ascenso a primera división

Animal734

Con una trayectoria muy similar a la de Sesplu, el masnouenc de origen vasco ha llevado la UESA eSports a un nivel de juego y resultados altísimo, pero todavía quiere más. Con un grupo sólido, el manager de los eSports del Sant Andreu acumula tres ascensos (el primero con campeonato de liga) y estuvo muy cerca de conseguir el cuarto tras una gran temporada de debut en el grupo más difícil de la tercera división , pero les faltó suerte en algunos partidos claves de la temporada. Animal tiene a su curriculum los ascensos de Sexta a Quinta, de Quinta a Cuarta y de Cuarta a Tercera. Además, en el último ascenso de los andresenses batir el récord de goles en un playoff de ascenso a estas categorías, imponiéndose a Black Riders por un global de 4-18. El objetivo para la temporada 6, con la categoría consolidada, se tratar de lograr un ascenso que sería el cuarto para Animal y por muchos miembros de la UESA

Beltry

El premianense acumula la mayor cantidad de ascensos consecutivos de los managers catalanes en activo, cuatro. Eso si, con tres equipos diferentes. El ahora mánager de Europa no ha fallado nunca y cada temporada ha conseguido subir su equipo una división más, incluyendo el campeonato de liga de sexta división con el Sant Andreu. Tras dos ascensos con los andresenses, siendo pieza importante del equipo sobre todo en la primera temporada, Beltry marchó al Llagostera eSports , donde consiguió el ascenso tras una temporada algo irregular en la nueva liga Regional. La temporada 5 de la VFO la ha pasado en el Europa, de nuevo en Regional, pero consiguiendo el ascenso después de cinco rondas de playoff. Con cuatro ascensos en su haber, y siendo el único que ha sido capaz de salir dos veces seguidas de Regional, Beltry se prepara para su primer gran reto como manager: la Cuarta división, categoría que han superado ya otros managers de la comunidad . El premianense debutará en la categoría y podría ser en esta temporada donde se corte su racha de ascensos.

Pedretti

Manager muy prometedor pero todavía tiene que demostrar algo más. El barcelonés ha ganado un título de liga pero no lo pudo rematar aún con un ascenso. Lo ha tenido cerca las dos pasadas temporadas con La Mitica en Regional y, sobre todo, con Alcatima (Montanyesa) esta última temporada, donde perdió el campeonato de la Cuarta división en la última jornada de liga y no pudo superar el playoff.

JordiEche

El Leridano tendrá el gran trabajo de transformar un UE Olot eSports en un equipo competente y competitivo para la liga de Regional. Aunque la base es buena, el objetivo de esta temporada debe ser, como mínimo, el playoff.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *