La Montanyesa eSports, nou club FDC

Els de Nou Barris passen a formar part de la iniciativa d’FDC 

La Montanyesa eSports i FDC han arribat a un acord per a l’adhesió de la secció dels eSports de l’entitat a la iniciativa de “Clubs FDC” que comportarà un major cobriment de l’actualitat i la informació dels equips d’esports electrònics que el conjunt grana té a la Lliga VFO, del videojoc FIFA.

La cobertura informativa d’FDC anirà des de prèvies i cròniques a entrevistes i reportatges sobre l’actualitat esportiva dels barcelonins, sempre amb el màxim rigor informatiu. Podreu seguir els resultats i tot allò referent a l’equip tant al nostre lloc web com a les nostres xarxes. D’altra banda, el mateix club es farà ressó de les actuacions dels seus equips virtuals tant al seu web oficial com a les seves xarxes. Tot el contingut publicat a FDC será en castellà i català.

Des de FDC agraïm la predisposició del club i els desitgem sort i éxits.

#FemFDC

 

Castellano

Los de Nou Barris pasan a formar parte de la iniciativa de FDC 

La Montanyesa eSports y FDC han llegado a un acuerdo para la adhesión de la sección de los deportes de la entidad a la iniciativa de “Clubes FDC” que conllevará un mayor cubrimiento de la actualidad y la información de los equipos de deportes electrónicos que el conjunto tiene en la Liga VFO, del videojuego FIFA.

La cobertura informativa de FDC irá desde previas y crónicas a entrevistas y reportajes sobre la actualidad deportiva de los de Barcelona, siempre con el máximo rigor informativo. Podrá seguir los resultados y todo lo referente al equipo tanto en nuestro sitio web como en nuestras redes.

Por otra parte, el mismo club se hará eco de las actuaciones de sus equipos virtuales tanto en su web oficial como en sus redes. Todo el contenido publicado en FDC será en castellano y catalán.

Desde FDC agradecemos la predisposición del club y les deseamos suerte y éxitos.

#FemFDC

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *