Javi Romero, capità del Nàstic eSports a PS4 “L’equip, si volguès, podria estar a primera perfectament”

El nostre col.laborador Manu Rodriguez entrevista a Javi Romero, un dels capitans del Nàstic eSports, per saber les seves impressions de cara a la propera temporada. El capità grana deixa uns titulars interessants.

1. Com valores el Rendiment de l’equip en aquesta temporada passada? Quins aspectes positius i negatius destacaries?

El rendiment d’aquesta temporada ha estat dolent ja que ens vam salvar pels pèls, Possiblement per falta d’actitud i d’organització. Aquest ha estat el principal aspecte negatiu.
Si parlem d’aspectes positius, destacaria la segona volta de la competició, on la gent es va comprometre i el joc millor.

2. Si haguessis de quedar-te amb algun moment de la temporada, ¿quina triaries?

Sens dubte la segona volta de la temporada. L’equip va millorar i es va notar.

3. Pel que fa a objectius assolits i no assolits, què Objectius es marca el Nàstic abans de Començar la temporada? ¿I com es marca per a la següent temporada?

L’Objectiu sempre és el màxim. Voliem pujar, però aconseguir mantenir-nos era una de les prioritat ja que era nostra primera temporada a segona divisió.
Per a aquesta temporada Seguim pensant igual. Volem el màxim, però también som realistes i Segons vagi avançant la competició veurem que podem aconseguir.

4. Com està anant la dinàmica d’equip a poques setmanes que doni Comença la nova temporada? Treball, organització, fitxatges, etc.

L’equip s’ha reforçat bé, aúnque ens han sorgides un parell de problemes aquesta última setmana que esperem que no ens afecti. Jo confiar en tota la meva plantilla com sempre i confio en acer una bona temporada.

5. Finalment, a alguns managers els hem demanat que intentin fer un rànquing de clubs catalans (a plataforma PS4) Segons nivell competitiu des d’un punt de vista personal i una paraula que defineix a cada club. Aquests clubs són: Horta, eFitners, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Europa, UESA, Olot, Lleida, Espanyol i Nàstic.

Espanyol, per a mi, hauria d’anar el primer, ja que han fet un bloc molt sòlid. Per darrere m’agrada Reds Gaming. Juguen molt bé, han fet un equip competitiu per segona i segur que donaran guerra. Respecte a la resta d’equips no tinc Molta informació entónces no puc valorar-molt.

En el nostre cas, tant Fali com jo Creiem que l’equip, si vol, podria estar en primera perfectament, però cal seguir el nivell mostrada en algunes setmanes. No ens val ser invencibles una setmana i la següent perdre-ho tot.

 

 

Castellano

 

1. ¿Cómo valoras el rendimiento del equipo en esta pasada temporada? ¿Qué aspectos positivos y negativos destacarías?

El rendimiento de esta temporada ha sido malo ya que nos salvamos por los pelos, posiblemente por falta de actitud y de organización. Este ha sido el principal aspecto negativo.

Si hablamos de aspectos positivos, destacaría la segunda vuelta de la competición, donde la gente se comprometió y el juego mejoró.

2. Si tuvieras que quedarte con algún momento de la temporada, ¿cuál elegirías?

Sin duda la segunda vuelta de la temporada. El equipo mejoró y se notó.

3. En cuanto a objetivos logrados y no logrados, ¿qué objetivos se marcó el Nástic antes de comenzar la temporada? ¿Y cuáles se marca para la siguiente temporada?

El objetivo siempre es lo máximo. Queríamos subir, pero conseguir mantenernos era una de las prioridades ya que era nuestra primera temporada en segunda división.

Para esta temporada seguimos pensando igual. Queremos lo máximo, pero también somos realistas y según vaya avanzando la competición veremos que podemos conseguir.

4. ¿Cómo está siendo la dinámica de equipo a pocas semanas de que dé comienzo la nueva temporada? Trabajo, organización, fichajes, etc.

El equipo se ha reforzado bien, aunque nos han surgido un par de problemas esta última semana que esperemos que no nos afecte. Yo confió en toda mi plantilla como siempre y confío en hacer una buena temporada.

5. Por último, a algunos managers les hemos pedido que intenten hacer un ranking de clubes catalanes (en plataforma PS4) según nivel competitivo desde un punto de vista personal y una palabra que defina a cada club. Estos clubes son: Horta, eFitners, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Europa, UESA, Olot, Lleida, Espanyol y Nástic.

Espanyol, para mí, debería ir el primero, ya que han hecho un bloque muy sólido. Por detrás pondría a Reds Gaming. Juegan muy bien, han hecho un equipo competitivo para segunda y seguro que darán guerra. Respecto al resto de equipos no tengo mucha información entonces no puedo valorarlos mucho.

En nuestro caso, tanto Fali como yo creemos que el equipo, si quiere, podría estar en primera perfectamente, pero hay que seguir el nivel mostrado en algunas semanas. No nos vale ser invencibles una semana y a la siguiente perderlo todo.

Author: Manu Rodriguez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *