JBC1955, mànager de la Pobla eSports: “La millor virtut que tenim a la Pobla (a part de donar els millors cops de pilota de VFO) és que tots anem a una, tant en els moments dolents com òbviament en els bons”

JBC1955 és el mànager de la Pobla eSports. Els tarragonins han protagonitzat una temporada de somni després d’aixecar, contra tot pronòstic, el titol de campions de la Tercera Divisió. Analitzem amb ell la temporada passada i les claus per a la següent. 

 1. Després d’estar cinc temporades a tercera divisió, pugeu directament a la divisió de plata. Realment, era aquest el vostre objectiu?

Ni de lluny. És cert que la il·lusió sempre hi és, sobretot quan veus que van passant les setmanes i et trobes sempre en les posicions de dalt. Però paradoxalment ha estat la temporada que menys temps hem tingut per entrenar. Per això, ni de bon tros ni esperàvem ni teníem com a objectiu guanyar la lliga.

 1. Quines van ser les sensacions del vestidor un cop assolit matemàticament el campionat de lliga?

La veritat és que gairebé no ens ho crèiem. Després de tantes temporades patint a 3a costava creure-ho… Personalment vaig sentir la satisfacció del deure complert, un alliberament molt gran.

 1. Hi ha hagut algun moment dur tot i la genial temporada que vau realitzar?

No, cap. La millor virtut que tenim a la Pobla (a part de donar els millors cops de pilota de VFO) és que tots anem a una, tant en els moments dolents com òbviament en els bons. La unió que hi ha dins de l’equip és immillorable i sent així és difícil que hi hagi moments durs.

 1. Contràriament als altres equips ascendits, la Pobla ha efectuat pocs fitxatges. A què es deu això?

Bé, el nostre davanter Pablo Nezo va decidir anar-se’n al València i per això hem sortit al mercat a buscar un recanvi.

La resta de l’equip portem gairebé tots bastants anys junts. En el nostre cas, l’ascens és anecdòtic, no canviarem la nostra filosofia per això. Per sobre de tot som un grup d’amics que ens divertim competint a Clubs Pro, aquí no tirem a ningú i si la gent no marxa no fem fitxatges.

 1.  Com bé ja saps, des de FDC cobrim l’actualitat de tots els equips catalans. Podries aportar un adjectiu qualificatiu o una petita frase per cadascun d’ells?
 • Espanyol: equipàs, els millors.
 • eFitners: Simplement exemplars.
 • Nàstic: Gran capacitat per reinventar-se i seguir sempre amunt.
 • Reds Gaming: Extraordinària evolució.
 • UESA: Farà parlar la propera temporada.
 • Europa: Treball ben fet.
 • Montanyesa: Equip molt seriós, grans fitxatges.
 • Horta: Benvinguts a VFO.
 • Lleida: Ànim, que de Regional es surt.
 • Olot: Bona gent, dona gust tractar amb ells.

 

Castellano

 

 1. Después de estar cinco temporadas en tercera división, habéis subido directamente a la división de plata. ¿Realmente era este vuestro objetivo?

Ni de lejos. Es cierto que la ilusión siempre está ahí, sobre todo cuando ves que van pasando las semanas y te encuentras siempre en las posiciones de arriba. Pero paradójicamente ha sido la temporada que menos tiempo hemos tenido para entrenar. Por eso, ni mucho menos ni esperábamos ni teníamos como objetivo ganar la liga.

 1. ¿Cuáles fueron las sensaciones del vestuario una vez alcanzado matemáticamente el campeonato de liga?

La verdad es que casi no nos lo creíamos. Después de tantas temporadas sufriendo en 3a costaba creerlo… Personalmente sentí la satisfacción del deber cumplido, una liberación tremenda.

 1. Ha habido algún momento duro a pesar de la genial temporada que realizasteis?

No, ninguno. La mejor virtud que tenemos en la Pobla (aparte de dar los mejores pelotazos de VFO) es que todos vamos a una, tanto en los momentos malos como obviamente en los buenos. La unión que hay dentro del equipo es inmejorable y siendo así es difícil que haya momentos duros.

 1. Contrariamente a los otros equipos ascendidos, la Pobla ha efectuado pocos fichajes. ¿A qué se debe esto?

Bueno, nuestro delantero Pablo Nezo decidió irse al Valencia y por eso hemos salido al mercado a buscar un recambio.

El resto del equipo llevamos casi todos bastantes años juntos. En nuestro caso, el ascenso es anecdótico, no vamos a cambiar nuestra filosofía por ello. Por encima de todo somos un grupo de amigos que nos divertimos compitiendo en Clubes Pro, aquí no echamos a nadie y si la gente no se va no hacemos fichajes.

 1. Como bien sabes, desde FDC cubrimos la actualidad de todos los equipos catalanes. ¿Podrías aportar un adjetivo calificativo o una pequeña frase para cada uno de ellos?
 • Espanyol: Equipazo, los mejores.
 • eFitners: Simplemente ejemplares.
 • Nàstic: Gran capacidad para reinventarse y seguir siempre arriba.
 • Reds Gaming: Extraordinaria evolución.
 • UESA: Darán que hablar la próxima temporada.
 • Europa: Trabajo bien hecho.
 • Montañesa: Equipo muy serio, grandes fichajes.
 • Horta: Bienvenidos a VFO.
 • Lleida: Ánimo, que de Regional se sale.
 • Olot: Buena gente, da gusto tratar con ellos.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *