Albizu, mànager de la UESA eSports: “Anem obertament a lluitar per l’ascens”

Parlem amb el mànager de la Unió Esportiva Sant Andreu Esports, David Albizu, sobre les sensacions de la temporada passada i les seves impressions de cara a l’arrencada de la nova campanya de la VFO. Honest i ambiciós a parts iguals, ens deixa més d’un titular en l’entrevista per FDC

1. Amb resultats a la mà, la temporada de UESA ha estat excel·lent en tots els aspectes. Com la valoraries tu? Hi hauria algun aspecte negatiu que t’agradaria ressenyar o, simplement, ha estat una temporada excepcional?

Bé, tot el que no sigui catalogar la temporada com a molt bona, és una niciesa. Tanmateix, i vist en perspectiva, la deixaria en notable alt. Primera temporada a la categoria i fregar la possibilitat d’ascens és molt positiu, encara que crec que podem donar més.
Sempre hi ha algun però, i en aquest cas seria els punts perduts en partits que potser no vam haver. Fredament, podíem haver estat més amunt encara.

2. Si et tinguessis de quedar amb un moment viscut d’aquesta temporada, quin seria?

El millor moment de la temporada, pel meu gust, ha estat aquest enfrontament a quarts de final de copa contra Crazy Crew. Aquest dia ens vam adonar que, estant encara per sota pel que fa a nivell, hem escurçat moltíssim la diferència.
Si em preguntes en lliga, potser la sensació després del primer partit. En aquell moment ens vam adonar que la categoria no ens anava gran.

3. Voldria indagar una mica més sobre els objectius del club, tant els passats com els futurs. Com ja he remarcat abans, la temporada de UESA ha estat excel·lent en moltíssims aspectes, però ¿quins objectius es va marcar el club a principi d’aquesta temporada passada? Amb la temporada que a la volta de la cantonada, ¿quins nous objectius es marca UESA?

A principi de temporada estava clar que l’objectiu era la permanència, cosa que vam aconseguir amb escreix. Ara ja no anem de tapat, sabem el que podem donar i el que no. Anirem obertament a lluitar per un ascens que posaria un colofó ​​a la trajectòria d’aquest equip. El grup s’ho mereix i anirem a per això sense descans. Que ho aconseguim o no, el temps dirà.

4. Com està treballant el club aquest mes previ al començament de la nova temporada? Novetats destacades, dinàmica de treball, reforços, etc.

Novetats les justes en realitat. El que entra per el que surt, així que poques cares noves. Hem tingut una pretemporada d’alts i baixos, però com sempre les hem tingut. Les últimes setmanes abans de començar solem estar fluixos, però aquesta vegada no ha estat de les pitjors.
A partir de dilluns, canvi de xip, piles carregades, i dos mesos de total concentració.

5. Finalment, a alguns mànagers els hem demanat que intentin fer un rànquing de clubs catalans (a plataforma PS4) segons nivell competitiu des d’un punt de vista personal i una paraula o una frase que defineixi a cada club. Aquests clubs són: Horta, eFitners, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Europa, Nastic, Olot, Lleida, Espanyol i UESA.

He de dir abans de donar el rànquing, que alguns equips els conec més que altres. Així que aquí va al costat de la paraula que crec que defineix a cada un d’ells. Són les meves preferències, espero que a ningú molestin.

1 Espanyol: Duríssim
2 Reds Gaming: Constància
3 eFitners: Incògnita
4 UESA: Cor
5 Montanyesa: El tapat
6 Nàstic: Inestabilitat
7 Pobla: Tennis
8 Europa: El gran rival
9 Lleida: Començar de zero
10 Olot: El seu any
11 Horta: Novetat

 

Castellano

 

Hablamos con el mánager de la Unió Esportiva Sant Andreu Esports, David Albizu, sobre las sensaciones de la pasada temporada y sus impresiones de cara al arranque de la nueva campaña de la VFO. Honesto y ambicioso a partes iguales, nos deja más de un titular en la entrevista para FDC.

1. Con resultados en la mano, la temporada de UESA ha sido sobresaliente en todos los aspectos. ¿Cómo la valorarías tú? ¿Habría algún aspecto negativo que te gustaría reseñar o, simplemente, ha sido una temporada excepcional?

Bien, todo lo que no sea catalogar la temporada como muy buena, es una necedad. Aun así, y visto en perspectiva, la dejaría en notable alto. Primera temporada en la categoría y rozar la posibilidad de ascenso es muy positivo, aunque creo que podemos dar más.

Siempre hay algún pero, y en este caso sería los puntos perdidos en partidos que quizá no debimos. Fríamente, podíamos haber estado más arriba aún.

2. Si te tuvieras que quedar con un momento vivido de esta temporada, ¿cuál sería?

El mejor momento de la temporada, para mi gusto, ha sido ese enfrentamiento en cuartos de final de copa contra Crazy Crew. Ese día nos dimos cuenta de que, estando aún por debajo en cuanto a nivel, hemos acortado muchísimo la diferencia.

Si me preguntas en liga, quizá la sensación tras el primer partido. En ese momento nos dimos cuenta de que la categoría no nos iba grande.

3. Querría indagar algo más sobre los objetivos del club, tanto los pasados como los futuros. Como ya he remarcado antes, la temporada de UESA ha sido sobresaliente en muchísimos aspectos, pero ¿qué objetivos se marcó el club al principio de esta pasada temporada? Con la próxima temporada a la vuelta de la esquina, ¿qué nuevos objetivos se marca UESA?

A principio de temporada estaba claro que el objetivo era la permanencia, cosa que alcanzamos con creces. Ahora ya no vamos de tapado, sabemos lo que podemos dar y lo que no. Vamos a ir abiertamente a pelear por un ascenso que pondría un broche de oro a la trayectoria de este equipo. El grupo se lo merece y vamos a ir a por ello sin descanso. Que lo consigamos o no, el tiempo dirá.

4. ¿Cómo está trabajando el club este mes previo al comienzo de la nueva temporada? Novedades destacadas, dinámica de trabajo, refuerzos, etc.

Novedades las justas en realidad. Lo que entra por lo que sale, así que pocas caras nuevas. Hemos tenido una pretemporada de altibajos, pero como siempre las hemos tenido. Las últimas semanas antes de empezar solemos estar flojos, pero esta vez no ha sido de las peores.

A partir del lunes, cambio de chip, pilas cargadas, y dos meses de total concentración.

5. Por último, a algunos managers les hemos pedido que intenten hacer un ranking de clubes catalanes (en plataforma PS4) según nivel competitivo desde un punto de vista personal y una palabra o una frase que defina a cada club. Estos clubes son: Horta, eFitners, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Europa, Nastic, Olot, Lleida, Espanyol y UESA.

Debo decir antes de dar el ranking, que algunos equipos los conozco más que otros. Así que ahí va junto a la palabra que creo que define a cada uno de ellos. Son mis preferencias, espero que a nadie molesten.

1 Espanyol: Durísimo

2 Reds Gaming: Constancia

3 eFitners: Incógnita

4 UESA: Corazón

5 Montanyesa: El tapado

6 Nástic: Inestabilidad

7 Pobla: Tenis

8 Europa: El gran rival

9 Lleida: Empezar de cero

10 Olot: Su año

11 Horta: Novedad

 

Author: Manu Rodriguez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *