Vikings SAD, Iluro eSports, Athans Gaming, DBX eSports Club i BD Panthers, primers clubs FDC Marca

FDC tanca els seus primers acords amb clubs no oficials però d’origen català. Ben aviat tindreu els seus perfils al web 

Athans i Vikings SAD, de tercera divisió, Iluro eSports, de quarta i DBX i BD Panthers, de regional, son els primers clubs FDC Marca. Tot i que en menor mesura , rebran cobertura informativa. Athans és un club format entre Barcelona i Madrid, Vikings i Iluro tenen els seus mànagers a Mataró, mentre que BD Panthers son naturals de Badalona. DBX, en canvi, és un club íntegrament gironí

Presentarem els clubs en els propers dies

 

 

Castellano

 

FDC cierra sus primeros acuerdos con clubes no oficiales pero de origen catalán. Muy pronto tendrán sus perfiles en la web

Vikings SAD, de tercera división, Iluro eSports, de cuarta y BD Panthers, de regional, son los primeros clubes FDC Marca. Aunque en menor medida, recibirán cobertura informativa. Vikings y Iluro tienen sus mánagers en Mataró, mientras que BD Panthers son naturales de Badalona.

Presentaremos los clubes en los próximos días

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *